Szextörténetek Szexhírek

Valóra vált álmok 3. rész (hármas szex, biszex)

Kristóf szextörténete
Ágival ismét egymásba gabalyodtunk. De most csatlakozott Ági egyik barátnője is hozzánk. És igy egy újabb álmom vált valóra két nővel egyszerre dughatok.Ágival ugyan úgy tartottam a kapcsolatot és egyik alkalommal mondta hogy menjek át hétvégén és baszunk egy jót. Úgyis tettem szombat reggel indultam is Ági ott várt a megállóba. Amikor meg érkeztem le szálltam puszival köszöntöttük egymást. És már sétáltunk is a háza felé amikor oda értünk le tette a biciklit vissza zárta a kaput és be mentünk.

Ahogy, beértünk mondta felvesz valami szexi Rucit. Amikor jött visszafele nem egyedül jött egyik barátnőjével jött akit Andinak hívtak és egy 160 magas 60 kg körüli, 38 éves nő volt nagy mellekkel szép popsival.

Amikor meg láttam őket fekete melltartó, fekete csipkés tanga, fekete Comb fix, és fekete magas sarkú volt rajtuk. Oda léptek hozzam én meg lepően néztem Andit kicsit zavarba voltam látták is rajtam. Andi mondta hogy ne féljek semmi rossz nem fog történni sőt csak csupa jó dolgok és el kezdet simogatni. Ági mondta neki hogy, térdeljen le és kezdjen szopni hogy feloldódjak Andi úgyis tett letérdelt kigombolta a nadrág lehúzta a boxerem, és a félig álló farkamat megfogta hátrahúzta rajta a bőrt és már el is tűnt a szájába.

Ági sem tétlenkedett addig a felső testemet csókolgatta néha szájon csókolt. Amikor már fel izgultam rendesen fogtam Andi fejét és toltam rá fele mondtam Áginak térdelj te kurva a barátnőd mellé és szopjatok. Szopták is rendesen fel váltva közbe a golyóimat szopkodták mint két valódi kurva. Mondtam nekik csókolózzatok a farkam körül és már jött is a friss meleg geci ami pont a szájukba ment. Ne pocsékoljatok kurvák nyeljétek mind. Amikor lenyelték tisztára nyalták a szerszámom és felálltak mindketten a számra tapadtak dugták a nyelvüket én is az enyémet.

Közben a melleiket szabadítottam ki és gyúrni kezdtem nekik. Andi mondta na most te jössz kis fiú. Letérdeltek a kanapéra bepucsitottak és félrehúzták a bugyikat. Na akkor nyalj ki minket! Nekem se kellet több egyből Andi puncijára vetettem magam és nyalni kezdtem, utána átértem Ági pinájára is azt már élvezésig nyaltam nagy nyögések közepette el élvezet.

Andi mondta őt is így nyaljam ki mondtam meg lesz édes fel feküdtem a kanapéra mondtam ülj a számra Ági te meg szopd a faszom nyaltam a hogy bírtam meg is lett az eredménye nagyokat nyögött és rá ült a számra teljesen és el élvezet. Mondtam Áginak hogy elég ő már pucsított is befele én meg dugtam is be neki. Toltam neki rendesen amikor Andi elé ült Ági és nyalatni kezdte magát. Kis idő múlva Ági teste meg feszült és el élvezet nekem se volt sok hátra mondtam Andinak gyere ide az Ági seggéhez és már ki is húztam Ágiból és spricceltem tele Andi száját. Ő meg le nyelte mind.

Kicsit pihentünk és újból kezdtük most Andi szopott és Ágit nyaltam. Andi nem csak szopott hanem a mellei közé fogta a farkam és verni kezdte. Amikor már jó kemény volt Andi bele is ült és lovagolt Ági közbe elélvezett és leszállt rólam odahajolt a farkamhoz ami Andiban volt és a golyóimat kezdte szopni nyalni meg Andi seggét is nyalta közben. Ujjazta Andi így még hamarabb elment.

Ági mondta neki gyere bedugom a faszt a seggedbe már ült is vissza csak most a seggébe a ami jó szűk volt Andi nagyokat visított mint kiderült ez volt az első fasz ami a seggébe ment. Engem nagyon nem érdekelt nagy lendülettel baszni kezdtem és hamar el is élveztem. Leszállt Andi és mondta hogy azt hitte rossz az anális szex de ez kurva jó volt.

Elmentünk zuhanyozni hárman zuhany után kajáltunk egy kicsit és mondtam a két kurvámnak hogy vegyék vissza a comb fixet meg egy másik bugyikát amit én választottam ki. Fekete francia bugyi.

Mondták hogyha bemegyünk keményre szopják és utána felváltva basszam meg őket. Amikor bementünk mondtam térdre kurváim. Fogtam a hajukat és húztam a faszomra őket amikor jó kemény volt. Mondtam pucsítás van kurvák amikor meg láttam két csodás popsit előttem nagyon felizgultam. Dugtam be egyikből a másikba. Kis síkosító és már négy lyukat basztam nem is kellet sok elélveztem. De mondták hogy folytassam úgyis tettem kielégítettem mind két nőmet, utána közéjük feküdtem és el aludtam meg ők is.
Akinek tetszik a történet az kommenteljen. Akkor folytatom tovább. Köszi !!!
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 9923 alkalommal olvasták Kristóf szextörténetét és 69 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák