Szextörténetek Szexhírek

A csalfa feleségem leleplezése (megcsalás, kukkolás)

András szextörténete
A feleségem mostanában elég furán kezdett viselkedni gondoltam hogy van valami vagy valaki a háttérben hat sikerült kiderítenem a válasz meglepő volt számomra is.András vagyok 36 éves a feleségem Laura 35 mindketten hivatali munkaidőben dolgozunk tehát 4 maximum fel 5 kor végzünk a munkával és megyünk haza ő és én a város két végen dolgozunk. Egy időben Laura elkezdett késni volt hogy 6 vagy 7 óra fele ért haza. Mindig más ürüggyel: bevásárlás, gyerekre várni kellett a suliban, stb... Ezeket még talán el is hittem egyik nap kerestem valamit benéztem a táskájába és egy doboz gumióvszert találtam ami azárt volt furcsa mert évek óta szed gyógyszert.

De mikor rákérdeztem persze csak ez egyik kolléganőjenek. Vitte mondván hogy neki nem volt ideje boltba menni. Na ezek után persze a telefonját kezdtem átnézni amíg zuhanyzott amiben mindent megtaláltam valami Lóri nevű férfival SMS-ezett akivel megvolt beszélve a szex majdnem minden másnap. Az SMS-ekben ez állt: Szia Lóri mit szólnál ha ma összefutnánk. Persze bugyit itthon hagyom stb...

Mint kiderül a város szélen egy bekötőúton szoktak találkozni hogy véletlenül se lássak meg őket a legfrissebb SMS-ben az állt hogy holnap 18 óra a szokott helyen. Na gondoltam akkor buktassuk le őket. Kimentem arra a bekötő útra és reméltem hogy ma is odajönnek. 6 óra előtt pár perccel meg is jelent egy fekete BMW és egy 25 év körüli gyerek szállt ki belőle és gyújtott rá.

Én biciklivel mentem amit jól el tudtam rejteni és egy közeli vadászlesről távcsővel néztem az egészet. Pár perc és megjelent a feleségem kiszállt az autóból körül nézett nincs-e senki és csókolózni kezdtek, egyből szopni kezdte a srácot aki úgy húzta a faszára a fejét mint valami szakadt kurvának. De hat mondjuk ki, az is volt.

Hamar baszásba kezdtek a motorháztetőn persze mindent videóra vettem, hogy legyen bizonyítékom. Majdnem 1 órás kúras után eszembe jutott hogy hát felhívom az én drága feleségem. Csörögni is kezdhet a telefon. Abba hagyták a baszást és felvette a telefont. Azt mondta hogy épp bent van a munkahelyen és lassan végez mindjárt indul haza. Közben a srác a melleit nyalogatta mikor végeztek meg a maradék gecit is ki szopta a gyerek faszából mintha szerelmes lett volna a faszába. Csak szopta nyalta mint egy büdös kurva.

Miután végeztek elindult két autó. Én is elkezdtem haza tekerni hamar jött is a telefon hogy hol vagyok mert ő mar otthon van. Mondtam neki ha hazaértem mutatok valamit letettem a telefont és mondtam hogy nézze végig. A mai napig együtt vagyunk de most már én is csalom ahol csak tudom és ha jól tudom a mai napig összejár ezzel a gyerekkel.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 19463 alkalommal olvasták András szextörténetét és 64 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák