Szextörténetek Szexhírek

Szaunában verik a nejemre (szex wellnessben, kukkolás)

Tomi szextörténete
Vannak az országban olyan wellness strandok ahol a szauna részleg ruhátlanul működik. Hat egy ilyen helyen voltam a feleségemmel akit látszólag nagyon felizgatott a dolog talán jobban mint kelett volna.Egy teli napon gondoltunk a feleségemmel (39) hogy elmegyünk az egyik a lakóhelyünktől nem messze levő wellness strandra ahol majd jól kiszaunázzuk magunkat.

Amikor vettük a belépő jegyet a pultnál a hölgy mondta hogy a szauna részlegen külön házi rend van amit csak fürdő ruha nélkül használhatunk , maximum lepedővel fedhetjük el a testünket én annyira nem örültem de a feleségemet nem hatotta meg és mar vette is a jegyeket. Kicsit strandoltunk es mar mentünk is fel az úgynevezett szauna világba oda belépve néhol álló de többségében logó faszokat csupasz és szoros puncikat láttam kérdeztem a feleségem szeretne e maradni de mire ránéztem épp a bugyiját húzta mar le aztán jött a felső is . A személyzet adott a részünkre két fehér színű lepedőt amit magunk köre lehetett volna csavarni.

Először a 85 fokos szaunába mentünk be érve kicsit meglepődtem 5-6 idősebb férfi volt bent fehér lepedő nélkül kettőnek úgy állt a fasza mintha most szóltak volna fel aztán mikor jobbra néztem megértettem. Egy fiatal nő felült meztelenül. Az ajtó mellett a feleségem nem zavartatta magát és beült a férfiakkal szembe szét nyílt lábakkal hátra dőlve az összes egyből persze rátapadt és nézni kezdték.

Ezen felidegesedve kb 8 perc múlva kimentem és beültem egy hűsebb vízbe a feleségem már vagy 15 perce bent volt hat visszamentem én is a szaunába. Mikor beértem már csak 2 öreg volt bent és a feleségem. Abból az egyik pedig a feleségemet nézve verte a faszát a nejem pedig ezt nézi és mosolyog rá. Eszméletlen ideges lettem azonnal kivonszoltam a feleségem és kérdeztem mi volt ez??

Azt válaszolta hogy megkérdezte tőle az öreg hogy kiverheti-e rá a faszát és ő megengedte neki hiszen nem tilthatja meg! Ez nekem egy kicsit sok volt ám de izgató is ezért azonnal bementünk a wellness zuhanyzójába és baszni kezdtünk. A feleségem olyan nedves volt hogy hihetetlen. Tehát ő is fel izgult az öregekre vagy mi?

Éppen hátulról csinálom de csak finoman hogy ne csattogjon annyira. Belépett az öregember látszólag meglepődve nézett minket hiszen a szaunában veszekedtünk most meg itt dugunk. Beállt a mellettünk levő zuhanyzóba és ismét verni kezdte de akkor nem érdekelt. Nagyon fel voltam izgulva mar pár perc kúrás után.

Feleségem megengedte neki hogy miközben kúrom az öreg a mellet megfogja. Amint hozzáért már el is durrant a vén fasz és kapott belőle a feleségem is és én is. 15 percig kúrtam a feleségem pináját majd jól tele élveztem és mehetett szaunázni az öregekkel. Én pedig máshogy álltam hozza minden csajt jól megnéztem és flörtöltem velük ezután.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 16752 alkalommal olvasták Tomi szextörténetét és 65 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák