Szextörténetek Szexhírek

Egy diákommal a tanteremben (tanár-diák szex, tini szex)

Nikolett szextörténete
Matek tanár vagyok egy gimnáziumban. 31 éves vagyok, egyedülálló. A suliban ahol dolgozom sok szemrevaló fiatal srác tanul. Meg is akadt egy-kettőn a szemem. Volt egy srác akire különösen odafigyeltem, Robinak hívják és 11.-esRobinak nagyon kis helyes pofija van, magas barna hajú gyúrós testalkattal.
Mikor velük volt volt órám hetente 3,valahogy mindig mélyebben dekoltált felsőt sikerült felvennem.Észre is vettem,hogy mindig megnéz,mustrálgatta a melleimet.Tetszett,hogy ilyen bátor,mert nem zavartatta magát,olykor mélyen a szemembe nézett olyan szenvedélyt láttam benne ,hogy azt is elfelejtettem egy pillanatra,hogy a diákom.Néha még zavarba is hozott.Volt egy osztálykirándulás ahova páran nem mentek el,így helyettesítenem kellett aznap a Robi osztályában.3 srác ült a teremben,laza akartam lenni,vittem nekik pár tanulói laptopot,hogy játszanak majd.A srácok az óra felénél jelezték,már mennének nagyon haza mivel ez volt a 7. órájuk már amit kb a semmivel töltöttek.El is engedtem őket mivel jó fej vagyok.Robi nem ment,kérdeztem miért nem indul.Azt mondta úgyis csak a koliba unatkozna,így itt marad ha nem zavar semmiben.Éppen az adminisztrációt töltöttem mikor odalépett az asztalomhoz,és a jegyeiről érdeklődött.Nagyon jó illata az egyből feltűnt.Ahogy mellém állt néha felpillantottam láttam,hogy nem a laptopot nézni,hanem egyenesen a felsőmbe a melleimet nézte.Tetszett a dolog.A vállamra tette a kezét,én nem tudom milyen ötlettől vezérelve de rátettem a kezem a kezére.Ennyi elég volt neki,hogy lépjen.A nyakamat kezdte simogatni.-Robi mit csinálsz? kérdeztem kissé remegett a hangom. Tudom,hogy tanárnő is akarja ez volt a válasza,és valóban igaza volt!A nyakamra kezdett csókokat adni,finoman nagyon izgató volt.Akkor a kezeit a melleimre tettem,azonnal gyúrni kezdte.Alig vártam,hogy a számon érezzem a száját.De nem kellett sokáig várnom,mert megcsókolt.követelőzően fúrta a nyelvét a számba,mint aki már régóta vágyik erre és bizonyára így is volt.Kezei a melleimet izgatták.Felálltam,a popsimat kezdte simogatni,magához szorított,tudtam,hogy már szinte senki nincs a suliban a két takarítónőn kívül.elkezdte letolni a nadrágomat,a bugyimba nyúlt, a nedvesedő puncimat simogatta majd leültetett a székre széthúzta a lábaimat és elém térdelve nyalni kezdte a puncimat.Fiatal srác létére nagyon jól csinálta el is élveztem miközben a csiklómat nyalogatta és közben ujjazott.Láttam rajta,hogy már alig árja,hogy megmártózzon a farkával a puncimban.Helyet cseréltünk miután ő is levette a nadrágját és a boxerét.Leült a székre én pedig beleültem a keményen álló farkába.Lovagolni kezdtem a fenekem markolta közben,és apró hördüléseiből éreztem,hogy nem fogja így sokáig bírni a tempót.Leszálltam róla,a szék elé guggolva szopni kezdtem a puncimtól nedves merev faszát.A zacsijával is játszottam kicsit,tetszett neki.Majd rákönyököltem az asztalra odatartva neki a popsimat.
-Gyere basszál mondtam Betolta a farkát a puncimba,és őrült tempóban dugni kezdett.Az egyik kezével a csípőmet fogta a másikkal a hajamat kezdte kicsit tépni.Iszonyatosan izgató volt,ahogy csattogott a testünk a lökéseknél amik egyre keményebbek voltak.Mikor elélveztem újra még a lábam is beleremegett. Majd tudtam,most ő következik.Paskolta a popsim miközben folyamatosan halkan suttogtam,nyögések közepette,hogy még dugjál,ez az igen ahhhhhhhhhh.És egy pillanattal később megállta hatalmasakat rándult a puncimba a farka és lőtte tele a forró ondójával.A hátamra borult kicsit ,a melleimet simogatva annyit mondott köszönöm.
Öltözködés közben elmondtam neki,hogy nyilván erről senkinek beszélhet,mert ennek súlyos következményei lehetnek mindkettőnkre nézve. A szexuális viszonyunk azóta a nyári szünet miatt megszakadt,de azóta is levelezünk,és várjuk a szeptembert, mert úgy vélem szüksége lesz egy kis matek korrepetálásra és nekem is .
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 20407 alkalommal olvasták Nikolett szextörténetét és 91 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák