Szextörténetek Szexhírek

Valóra Vált Álmok 2. rész (szex hármasban, biszex)

Kristóf szextörténete
Egy újabb álmom vált valóra Ágival. Amikor ugyanis hármasban dugtunk. Hozott magával egy fiatal pasit és ketten dugtuk meg jó alaposan és élvezkedtünk kicsit egymással.Ágival az előző együtt létünk után két hét múlva taliztunk megint. Közbe tartottuk neten meg telón a kapcsolatot. Második hét közepén mondta hogy, akkor most hármasba leszünk van még egy ilyen fiatal kemény faszú pasi mint én. Mondtam neki rendben van. Már nagyon vártam a hétvégét nagy nehezen el is jött a szombat reggel. Már korán reggel útra kész voltam és indultam is a busz megállóba.

Hamar jött is a busz fel szálltam egész úton izgultam hogy, milyen lesz majd ketten baszni egy nőt. Amikor oda értem Ági már ott várt engem megint nagyon ki tett magáért. Egy fekete cica, és egy egybe ruha volt rajta, ami jól ki emelte formás kerek popsiját. Amikor leszálltam üdvözöltük egymást puszi arcra mondta ha a házához érünk nagy nyelves csókot is kapok. Neki vágtunk a sétának én közbe kérdeztem tőle hogy, a másik pasi már ott van-e ? De mondta hogy kicsit később jön. Amikor oda értünk be mentünk egyből rám tapadt a szája és már dugta is a nyelvét az én számba. Eszméletlen jól csókolt imádtam közbe a kezeimmel a popsiját markolgattam. Ő meg a szerszámomat kezdte el nadrágon keresztül simogatni.

Én közben kérdeztem tőle hogy, meg várjuk a pasit vagy addig csinálunk valamit jót. Mondta hogy, addig kinyalhatnám a popsiját megujjazzam meg hogy, ne akkor kelljen. Én úgyis tettem a nappaliba mentünk ő be pucsított a sarok üllőn én meg mögé térdeltem fel húztam a ruciját a cicanacit meg le a bugyit félre és már nyaltam is a popsiját bő nyállal.

Már folyt a nyálam lefele a punci fele kézzel vissza húztam és szét kentem a popsiján egy hirtelen mozdulattal már a középső ujjamat be is dugtam akkor már Ági is fel sóhajtott és mondta ez az csináld. Lassan kezdet tágulni közbe már a mutató ujjamat is dugtam neki a másik kezemmel a farkamat simogattam ami kemény lett. Már jó tág volt a popsija amikor mondta hogy, elég lesz fel ált fel húzta a rucikat és mondta menjünk igyunk valamit. Ki mentünk a konyhába és ittunk. Mondtam neki hogy, gyere szopjál már le míg nem jön a pasi nem is kellet neki kétszer mondani már térdelt is elém gombolta ki felé a nadrágot húzta le a boxerrel együtt és kapta is be felé közbe mondtam neki ez édes szopjad a faszomat.

Pár perce már szopott mikor kopogtak abbahagyta a szopást és mondta gyere be. Én meg mondtam Áginak nem hagyjuk abba erre ő nem miért szégyenlős vagy mondtam nem akkor meg ide jön ő is és kettőtöket szoplak. Ági mondta a konyhába vagyunk és szopott tovább jött az ugyan olyan fiatal srác mint én amikor meg látta hogy, mi folyik ott kicsit meg lepődött de oda lépet és be mutatkozott nekem én meg neki és kezet fogtunk. Ági nem tétlenkedett meg fogta a nadrágját és oda húzta már gombolta is ki fele neki és húzni kezdte le fele neki. Amikor le húzta elő bukkant igen szép méretes farka félig lankadtan.

Amikor meg láttam megnéztem neki rendesen és meg kérdeztem mekkora mondta hogy, 20 cm mondtam neki hogy, szép méretes mondta köszi. Jött a válasz hogy, te se panaszkodhatsz azért neked mekkora mondtam hogy 18 meg jó vastag 5,5 cm vastag szép mondta. Addigra Ági felváltva szopott minket mondta Ági hogy, menjünk beljebb. Vissza mentünk a nappaliba és vetkőzni kezdünk Ági csak a bugyit hagyta magán mert mind ketten szerettük a szexi bugyikat mint kiderült. Mondta hogy, most úgy lesz egyikünket szopja a másik meg nyalni fogja. Mondtam a Gergőnek hogy, majd én nyalom ő meg csak élvez kezdjen csak. Le ült a sarok üllő szélére Ági meg le feküdt oldalon én meg le térdeltem Ági puncijához félre húztam a bugyikát és puszilgatni kezdtem közbe a popsiját simogattam már jó mélyen nyaltam Ági meg próbált nyögni de a nagy fasztól nem tudott jól.

Én meg már akkor nagyon Bele lendültem a nyalásba Ági egyre hangosabb lett és egy hatalmasat élvezet. Fel ült és mosolyogni kezdet hogy most váltás van most engem szop Gergő meg nyalja ki. Úgyis let Gergő is jó nagy Iramba nyalta közbe meg már tele volt Ági szája. Pár perc múlva Ági megint hatalmasat élvezet. Fel ült meg dicsért mind kettőnket. Mi meg egymásra néztünk fel álltunk Áginak mondtam térdeljen mert most ő elégít ki minket. Nem is kellet kétszer mondani neki már szopta is a farkunkat. Meg próbálta be kapni egyszerre de csak a makkokat tudta de jó érzés volt az is akkor ért össze a farkam egy másik farokkal elsőnek de Gergőnek is mert meg kérdeztem tőle de neki is tetszett a dolog. Erre Ági el kezdet a farkunkkal kardozni a két makkot nyomta egymáshoz hoz. Kérdezte hogy, zavarja e valamelyikünket de mondtuk hogy, nem sőt élveztük a dolgot. Már nem sok volt hátra nekem és nagy nyögésekkel Ági arcára élveztem meg jutott a Gergő faszára is erre Gergő is rá kontrázott és lőtt az Ági arcára meg az én farkamra is közbe egymásra néztünk és vigyorogtunk.

Mondtam Áginak hogy, nyalja szép tisztára mind a két faszt. Amikor végzet ki ment innivalóért mi közbe beszélgetünk meg beszéltük hogy, szét basszuk ma Ágit. Közbe meg kérdezte Gergő milyen érzés volt hogy, a farkadra is jutott geci mondtam jó erre mondta hogy, neki is. Jött egy fura kérdés Gergőtöl meg foghatom a farkad kicsit meg lepődtem mondtam csak akkor ha én is az övét úgyis lett meg fogtuk egymás farkát és húzogatni kezdtük. Erre bejött Ági és mondta ez az fiúcskáim jól csináljátok de most én jövök hozott inni meg ittuk és mondta hogy most ketten fogjuk bele dugni. Le ültetett mondta dőljek teljesen hátra és ő nyomot egy kis síkosítót a farkamra és már ült is Bele fele oda adta Gergőnek a síkosítót és mondta nyomjon a farkára meg a popsijára. Amikor ez meg
Volt mondta most kezd el be dugni elsőre nem sikerült de másodjára be dugta Ági addigra már hatalmasokat nyögött. Amikor már jól benne voltunk nagy ütembe basztuk mind két lyukát. Ági meg már visított de mi csak basztuk Ági már el elvezet de mi csak basztuk mondta hogy, ne hagyjuk abba. Pár percre rá megint el élvezet de akkor már még hangosabb volt de mi is. Fél órája basztuk már és ő harmadjára élvez el visítva most én jövök kiabált Gergő nagy hangon mondtam meg én is és még nagyobb lendülettel basztuk Ági meg ordibálta hogy, élvezetek belém és már lőttük is tele meleg gecivel. Amikor leszállt még a szájába raktuk csöpögő faszunkat és egymás tenyerébe csaltunk ez az jól meg basztuk. Ági mondta hogy ilyet még sose élt át mondtuk mi se. Mondta elmegy zuhanyozni mondtuk megyünk vele és ott is meg basszuk de mondta hogy, kicsit pihenne. Mondtuk rendben be ment de nem zuhanyzott hanem egy nagy kád vízbe bele feküdt. Na ez nem jön ki egy darabig mondta Gergő és jött vissza le ült és beszélgetünk erről arról közbe le lankadt a farkunk.

Én felálltam be mentem a szobába elővettem Ági tangáit és nézegetni kezdtem őket közbe a farkamat simogattam rá tekertem a farkamra egy másikat dörzsölgetem neki erre bejött Gergő ez igen mondta és le ült és neki állt ő is. Mondtam mi lenne ha vernénk egymásnak mint az előbb mondta ő benne van. Egymással szembe ültünk és elkezdtük verni egymás faszát előtte sose csináltam ilyet nem is gondoltam volna de ezt kikelet próbálni. Vertük egy jó darabig amikor abba hagytuk Gergő ki ment be hozta Ági használt nedves bugyiját és azt kezdte nyalogatni szagolgatni.

Néha át adta nekem is jók voltak az új dolgok nagyon amikor nyaldostam a bugyit éreztem hogy. Gergő már a farkamnál van. De nem a kezével hanem a szájával kérdezte be e kaphatja de amire válaszoltam volna neki már be is kapta pár percet szopott és abba hagyta mondta ezt már ki kellet próbálnia. Mondtam neki hogy, én is ki próbálnám be is kaptam neki kicsit szoptam én is. Hallottuk hogy, Ági minket keres végzet a fürdéssel szóltam neki itt vagyunk a szobába. Bejött és látta hogy, az összes bugyija ott van mellettünk mondta látom el voltatok na akkor folytassuk a baszást.

Letérdelt elénk már szopott is én meg el kezdtem mondani neki ez szopjad te kurva szopd keményre csináld te kurva. Szopjad a Gergő faszát is te kurva tetszett neki a dolog Gergő is mondta neki gyere szopd az enyémet te ringyó már kapta is be neki amikor jó kemények voltunk már mondta üljünk egymással szembe. Úgy hogy, a farkunk érjen össze teljesen mert most egy lyukba fogjuk be dugni. Nyomot rá jó sok síkosítót jól szét kente a popsijára is és elkezdted bele ülni kicsit nehezen akart be csúszni de be ment rá ült zacskóig és nyögött egy nagyot ez az ez kel nekem két fiatal kemény fasz. Jó nagy Iramban lovagolta a két faszt és közbe hatalmasokat nyögött nekünk se kelet sok már lőttük is tele a popsiját. Leszállt le törölte mind két faszt a törölközővel és mondta. Most a puncimat fogjátok meg dugni egyszerre. Gergőt le fektette szopni kezdte közbe felém pucsított én meg nem tudtam ellen állni oda álltam és már be is dugtam neki mondta nem így akarta most mondtam nem érdekel és meg fogtam a csípőjét és húztam ráfele.

Mondtam te csak szopjál te kurva. Ki húztam mondtam na ülj akkor bele és már mászott is rá Gergőre bele ült és mondta dugd be mellé kicsit ügyetlenül de be csúszott basztuk nagy lendülettel és megint el kezdet nagyokat nyögni hamar el is élvezet de mi nem hagytuk abba mondtuk neki szét baszunk te kurva. Csak basztuk tovább jött a következő élvezése de mi csak basztuk. Mondta elég lesz jól van mondjuk ki húztam ő meg le szállt Gergőről és mondta hogy,csak ennyik vagytok és vigyorgott na nekünk se kellet több meg fogtuk

Visszaültettem Gergő faszára csak most hátal Gergő magára húzta én szét nyitottam a lábait és be dugtam mellé mondtam neki na most szét baszunk teljesen mondta basszatok ahogy bírtok. Nagyokat nyögtünk Ági megint el élvezet közbe én is így lassítottam a tempón de nem hagytam abban közbe Gergő is el élvezet de ő se húzta ki Ági meg mondta két kis puha pöcs ennyik vagytok hergelt minket mi meg csak basztuk egymás után élveztünk el fele. Gergő szólt hogy neki már elég nem bírja tovább én mondtam Áginak hogy én nem hagyom abba mondta oké Gergő le feküdt Ági mellé pucsítot én még hátulról basztam keményen.

Ági hatalmasakat nyögött én is éreztem hogy végem mindjárt de basztam Ági már ordított az élvezettől de én is amikor ki húztam össze rogytam Ági mellé ott feküdtünk hárman. Ági meg jegyezte hogy, állatok vagyunk jól szét basztuk. El aludtunk kb két órát aludtunk Gergővel fel keltünk fel öltöztünk és mondtuk Áginak hogy mi elmentünk ő fél álomból fel nézet mondta rendben meg csókoltuk és el mentünk. Mondta Gergő hogy haza visz mert ő kocsival van oké mondom közbe beszéltük hogy Ági most kapott rendesen.

Hazavitt elköszöntünk Ágival két nap múlva beszéltem addig pihent mondta hogy nagyon meg basztuk de őrült neki. Ha lesz rá igény írok még mert hát mi Ágival ki próbáltunk még ezt ezt. Kommentben írjátok ha szeretnétek folytatást.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 10368 alkalommal olvasták Kristóf szextörténetét és 51 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák