Szextörténetek Szexhírek

Egy exem barátja (hetero szex, vízparton)

Ivett szextörténete
Ivett vagyok 30 éves és egyik exem legjobb barátjával találkoztam, ami elég szenvedélyesre sikerült találkozás volt. Ez az én történetem, ami egy laza chateléssel indult.Egy exem legjobb barátjával kezdtem egy közösségi oldalon beszélgetni (abszolút barátként közelítve egymáshoz). Mind a ketten nemrég szakítottunk,volt közös téma.Egyik ilyen vasárnapi chatelős délelőtt megbeszéltük,hogy mi lenne ha személyesen beszélgetnénk,sokkal jobb mint pötyögni.Meg is beszéltük Viktorral a találkozót a Tisza partra este 7 órára. Bevallom kicsit izgultam,pedig tudtam,hogy csak haverok vagyunk de valami izgalom mégis volt a gyomromban :) Készülődtem,cicanacit vettem fel egy hosszabb V kivágású felsővel.Testalkatom nőies,kissé telt,nagy mellekkel,hajam fekete,szemem kék :)
Mikor odaértem a megbeszélt helyre ő más ott volt,egy asztalnál ült a vízparton.Kék szűk pólóban,farmer térnacival.Haja sötétbarna,szeme szinte fekete, borostás arccal. Viktor fiatalabb nálam 25 éves.
Két puszival üdvözöltük egymást,leültünk az asztalhoz egymással szemben. Csendes este volt sehol egy horgász.Hosszasan beszélgettünk az élet nagy dolgairól, a jövőről a tervekről,az autójáról amit éppen most cserélt le a napokban.Beszélgetés közben azt vettem észre,hogy folyamatosan egymás kezével játszunk. Elhúztam a kezem,mire ő kicsit kérdőn nézett rám.
- Te félsz tőlem? kérdezte
- Miért félnék? Válaszoltam
- Elhúztad a kezed,ne gyerekeskedjünk,felnőtt emberek vagyunk mind a ketten,látom ahogy rám nézel és nem csak most ,már a tavalyi közös kerti bulikon is láttam.
Ahogy ezt kimondta kicsit elszégyelltem magam de nem volt idő pirulásokra,mert egy pillanattal később már Viktor áthajolt az asztalon és a számon éreztem a száját.Nagyon érzékien csókolt. Kicsit kényelmetlen volt a pozíció ezért gyorsan át is jött mellém a padra nem habozott, csókolt most már szenvedélyesebben,nyelvünk csatázott miközben szorosan egymáshoz simultunk. Nyakamat kezdte apró finom csókokkal borítani,kezei a melleimet gyúrták.Nagyon felizgatott. Kicsit felgyorsultak az események. Levette a felsőmet. A keze a már nedves puncimat izgatták miközben folyamatosan csókolóztunk.Én kitapogattam a farkát a nadrágján keresztül ami érezhetően kőkemény volt már.Benyúlt a nacimba és a bugyimba, elkezdte a csiklómat izgatni, ujjazott, egyre hevesebben ,hangosabban nyögdécseltem, apró kis sikollyal elélveztem.a testem vonaglott még kissé miután felálltam,elé guggoltam kiszabadítottam a kemény farkát a naciból,végignyalogattam hosszában,nem volt kis méretű kb 18-19 cm.

A makkját csiklandoztam a nyelvemmel,éreztem az előnedveit. Mohón szopni kezdtem, mélyen a számba engedtem amennyire csak tudtam,hallgattam közben a nyögéseit, élvezte amit csinálok egyre jobban.Szólt,hogy lassítsak különben el fog menni...de pont ez akartam, jó bő nyállal szoptam tovább a farkát egyre hangosabban nyögött fel és akkor éreztem ahogy tele spricceli a számat forró
gecivel.Lenyeltem,nyalogattam még a farkát ami még mindig szinte kő kemény volt.Felhúzott magához,megcsókolt,forrón nyelvesen.közben a hajamba a túrt a másik keze a popsimon volt.Ledöntött az asztalra a melltartóból kiszabadította a melleimet, a bimbóimat kezdte izgatni,nyalogatta,kicsit szívta,picit harapta,isteni érzés volt a puncim még lucskosabb lett tőle.Levette a nacimat félrehúzta a bugyimat és a nedves puncimba nyalt,felnyögtem.nyelvével a csiklómat kutatta,meg is találta nyomban, gyors tempóban játszott a nyelve a csiklómmal,Mikor már majdnem élveztem bedugta a nyelvét a puncimba és ettől elég nagyot sikítva élveztem,nagyon jó érzés volt.

-Tedd be a farkad mondtam

És ő a lábam közé állva betolta a farkát a puncimba.Hihetetlenül jó volt ahogy éreztem kitölt belülről a kemény farka és egyre hevesebb tempóban tolja belém,közben a melleim fogja.

Leül a padra
-Gyere ülj bele
Szemből ülök az ölébe bele a farkába.Tövig csúszok bele,a méhszájamig ér.Lassan kezdek mozogni a farkán.Ez a kedvenc pózom és láthatólag neki is mert minden mozdulatomat nyögések kísérik.Mozgatom a csípőm egyre gyorsabban,mindjárt élvezek,a melleim felváltva a szájában
-Élvezz a puncimba - kértem
-Lehet?
-Igen....

Kemény tempóban kezdek mozogni, a combom a popsim a combjához ér csattog.Hangos nyögések között élvezek megint tövig csúszva a farkába.

De nem hagy sokáig éledezni a kéjből,mozgásra késztet a kezével a csípőmet fogja,szinte húz rá a farkára keményen.Nyögései hangosak és abban a pillanatban lükteti gecijét bele a puncimba.Apró mozgásokkal nyújtom az örömét Majd szétválunk.Kicsit pihegve még, megtörölközünk.
-Hihetetlen csaj vagy,ez nem maradhat ennyiben.
És hát nem maradt ennyiben azóta együtt vagyunk,jókat szexelünk,és nagyon jól kijövünk.
Köszönöm,hogy elolvastad a történetem. Pusz
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 6521 alkalommal olvasták Ivett szextörténetét és 47 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák