Szextörténetek Szexhírek

Gézuka története - Negyedik rész (bugyi, fétis, biszex)

bugyisgézuka szextörténete
Gézuka nevelésének második napja. Gézukát leborotválják, Ági megméri a kis fütyijét és először adnak rá lány bugyikát.A fiú arra ébredt, hogy pisilnie kell. Félig még álmában fordulni kezdett az ágyon, hogy felkeljen és kimenjen a wc-be. A mozdulatra fájdalom hasított a seggébe és valami miatt nem tudott megfordulni, a derekánál és a lábain is akadályozta valami. Visszahanyatlott az ágyra. Nem értette mi történt vele, miért nem tud megfordulni és miért fáj a segge. Kinyitotta a szemét. Világos volt. Ismeretlen szobát látott. Nem tudta hol van. Újra megpróbált megfordulni és felegyenesedni az ágyon, de nem sikerült és újra érzete a seggében az éles fájdalmat. Fektében végignézett magán. Fehér lepedőn feküdt egy keskeny heverőn, ami kemény volt. Ahogy a fejét kicsit megemelte egy széles bőr szíjat látott az ágy alól előbújni, ami a derekánál rögzítette a testét az ágyhoz. Lejjebb, a combjánál, a térde felett újabb szíjat látott. A két szíj között meglátta a fenekét és rájött a fájdalom okára. A segge vörös volt és pár helyen lilás színű hosszú foltok futottak át rajta, furcsán csillogott a rákent kenőcstől.

A fiú felnyögött, visszaereszkedett a lepedőre és nem mozdult pár percig. Végiggondolta mi történt vele, hogyan jutott ide. Sorban eszébe jutott minden. A leskelődés a szomszéd lány után, ahogy az anyukája elkapta, felpofozta és bezárta, aztán az idegen férfi, aki parancsolgatott neki, és akitől nagyon félt. Hogy átjöttek a szomszédba, ahol újra látta a gyönyörű lányt, Ágit, mindketten pucérok voltak és a férfi, megverte Ágit, miközben ő egy oszlophoz volt szíjazva és, hogy felállt a farka és az anyukája egy korbáccsal vert rá. Szinte érezte újra a farkába hasító szíjak okozta fájdalmat és érezte a szégyent is, amit akkor érzett, amikor a lány rácsapott a seggére és ő összepisilte magát. Az arca elvörösödött, ahogy visszaemlékezett, hogy a pisijét fel kellett nyalnia a padlóról. Aztán a szörnyű fájdalom, amit fenekelés közben érzett. És a reménytelenség, hogy bárhogy könyörög, nem kegyelmeznek neki és elverik kegyetlenül. Hogy a saját anyukája is elveri és ő csak sír, és zokog, és nem sajnálja meg senki. Homályosan arra is emlékezett, hogy Ági mosdatta meg, és aztán lefektették és bekenték valamivel a meggyötört seggét.

Lassan minden eszébe jutott, de valahogy nem tudta elhinni, hogy mindez igaz lehet, nem csak egy rossz álom. Pedig igaz volt, igaznak kellett lennie, különben nem lenne az ágyhoz szíjazva, és nem lenne lila hurkás a segge.

Nagyon kellett pisilnie. Újra megpróbált felkelni, lenyúlni az oldala mellett a szíjhoz, de akárhogy nyújtózkodott nem érte el. A fenekén pedig megfeszült a bőr és könnybe lábadt a szeme a fájdalomtól. Arra gondolt, hogy kiáltania kellene, hogy jöjjön be valaki és engedje ki pisilni. De szégyellte magát, nem akarta, hogy bárki így lássa. Próbált kényelmesen elhelyezkedni, hogy a karjai ne zsibbadjanak, és minél kevésbé feszüljön a fenekén a bőr. Lehajtotta a fejét és zavaros gondolatok közt elaludt.

Amikor felébredt zajt halott az ajtó mögött. Elfeledkezve a szíjakról megpróbált felülni, de a fájdalom és a megfeszülő szíj eszébe juttatták a helyzetét. Nagyon kellett pisilnie, de nem mert szólni, kiáltani. Amikor meghallotta, hogy nyílik az ajtó, becsukta a szemét és úgy tett, mintha aludna. Nem látta ki jött be a szobába, csak érezte a levegő mozgását és, hogy megáll valaki az ágya mellett. Aztán belenyilallt a fájdalom, ahogy egy kéz az elvert seggéhez ért. Nem tudott uralkodni magán, összerándult és felszisszent.

- Jó reggelt, Gézuka! – Mondta az anyukája. – Ideje felkelni és hozzákezdeni a mai feladataidhoz!
A fiú durcásan elfordította a fejét és nem válaszolt.
- Jó reggelt, fiacskám! – hallotta meg a férfi hangját is – Illenék köszönni édesanyádnak, nem gondolod?
Mielőtt bármit mondhatott volna iszonyú fájdalmat érzett a seggében: a férfi tenyérrel ráütött a dagadt, lilás fenekére.
- Auuuuuuuuuuu- visított fel a fiú és megpróbált felugrani, de a szíjak nem engedték.
- Szóval mégis ébren vagy? – mondta a férfi. – Ha jót akarsz magadnak és nem újabb verést, igyekezz tisztességesen viselkedni! Ezt az ütést feleslegesen kaptad, nem a büntetésed része, csak kis figyelemfelkeltés volt. Ha el akarod kerülni az ilyeneket, viselkedj! Értetted?
- Igen uram – nyögte ki szipogva a fiú. Aztán az anyukája felé fordította a fejét:
- Szia anyu! – a férfira kapta a tekintetét, aztán lesütötte a szemét és kinyögte: - Csókolom.
- Na, így már jobb! – mondta az anyja. – Gézuka, nekem dolgoznom kell menni, tudod. Ma itt maradsz István bácsinál, reggel majd ő megmondja mit kell csinálnod egész nap és Ági majd vigyáz rá, hogy meg is csináld! Engedelmeskedned kell nekik, Áginak is, mintha én mondanám. Különben nagyon ki fogsz kapni és mostanra már tudhatod milyen az! Értetted?
- Igen anyuka… Anyu, vigyél haza, kérlek! Ígérem, hogy jó leszek, és nem csinálok soha többet ilyet! Kérlek szépen!
- Nem, kisfiam! Nem vihetlek haza, mert megbízhatatlan vagy, nem lehet téged egyedül hagyni, nekem pedig dolgoznom kell. Olyan vagy, mint egy pisis kisgyerek, nem pedig egy 20 éves nagyfiú. Tehát úgy is kell veled bánni! Ha majd jó gyerek leszel és ezt be is bizonyítod, akkor majd maradhatsz egyedül is. De, ahogy látom ez még sokára lesz! Addig valami mindig vigyázni fog rád, én, vagy István, vagy Ági. És ajánlom, hogy szófogadó gyerek legyél!
- Jó gyerek leszek anyuka! Csak vigyél haza – szipogta újra a fiú.
- Nem! És ha elölről kezded, most mindjárt újra megverlek, tudod, hogy a büntetésednek csak a felét kaptad meg! Ha nem fejezed be azonnal ezt a rimánkodást, most rögtön kapsz megint hatvanat a pálcával! Értetted?
- Igen anyuka, bocsánatot kérek! – suttogta a fiú beletörődve.
- Rendben! Akkor most elengedünk. Ági kikísér a mosdóba, te pedig wc-zel, aztán zuhanyozol és felveszed, amit Ági odaad neked. – Mondta István és közben kicsatolta a szíjakat. – Ajánlom, hogy térdelj fel és úgy mássz le az ágyról, ha a seggedre ülsz, hallgathatjuk megint a sírást, visítást – nevetett fel.
A fiú óvatosan lemászott az ágyról és megállt, eltakarva a farkát a kezeivel. Körülnézett, valami ruhát keresett a szemével, de nem talált. Felnézett az anyjára.
- Majd a zuhanyzás után kapsz ruhát, amit Ágitól kértünk neked kölcsön. És ne szégyenlősködj, ne takargasd a kis fütyidet, tegnap már mindet láttunk, hidd el, nem nagyon érdekel senkit. – mondta nevetve az anyukája.
A fiú elpirult, de elvette a kezét maga elől és csak állt ott.
- Na, mire vársz? Tapsra? Indíts kifelé, balra van a fürdőszoba! És mindent csinálj úgy, ahogy Ági mondja!– Kiáltott rá az anyja és a fiú kisomfordált a szobából.
A folyosón balra fordult és az egyik ajtónál meglátta a lányt. Fehér póló és rövidnadrág volt rajta, mezítláb volt. A lány ránézett és felkacagott:
- Gyere, pisis! – kiáltotta.
Gézuka megtorpant, visszafordult a szoba felé, de az ajtóban egymás mellett állt az anyja és István. Mindketten szigorúan néztek rá. A fiú lehajtotta a fejét és elindult a lány után a fürdőszobába.
A lány betessékelte és megállt az ajtóban.
- Most pisilhetsz, ha kell, kakilj is, aztán zuhanyozni fogsz. Jobb, ha hideg vízzel, a melegtől nagyon égne a segged.
A fiú felnézett rá, aztán a wc csésze elé állt és megfogta a farkát.
- Mit csinálsz??? Ülj le rendesen! – kiáltotta a lány – Amíg itt vagy ülve fogsz pisilni, mint a lányok, érted?
Gézuka elvörösödött arccal leült, összezárta a combjait is, hogy a lány minél kevesebbet lásson és próbált pisilni, de nem tudott. Fájt a segge ahol az ülőke nyomta.
- Ne nézz! Kérlek, bocsi de ne tudok így, kérlek ne nézzél közben, jó? – könyörgött a lánynak, de az csak nevetett:
- Miért? Már láttalak pisilni, meg felnyalni is a pisit. Láttam, ahogy nyeled lefelé. Örülj, hogy apu megengedi hogy a wc-be pisilj, és nem itatja meg veled!
A fiú összeomlott. Ültében összegörnyedt és zokogni kezdett.
A lány kicsit nézte, aztán odalépett, elkapta a fiú fülét és felrántotta a fejét. Jobbról, aztán balról két nagy pofont adott neki:
- Jobb lesz, ha engedelmeskedsz! Ha azt mondják pisilj, akkor pisilj azonnal, mert kikapsz! Ha nem tudsz pisilni, a te bajod, de ha utána összepisiled magad, akkor nagyon kikapsz és megint nyalhatod a padlóról te kis pisis!
Gézuka sírt, és erőlködött és nagy nehezen sikerült pisilnie. Amikor elindult a pisi, már folyt, végig, míg kiürül belőle minden. Közben ingert érzett és kakilt is egy keveset. Borzasztóan szégyellte magát, amikor megérezte a szagát. Nem mert felnézni a lányra, csak szipogott.
- Na jó büdöset csináltál! Töröld már meg magad, te szaros és iránya zuhany! – fintorgott Ági.
Gézuka kitörölte a fenekét, aztán lehúzta a wc-t. A földön meglátott egy légfrissítőt, ránézett a lányra, aztán felvette és a levegőbe fújt. Felállt és lehajtott fejjel a zuhanytálcába lépett. Be akarta húzni a függönyt, de aztán rájött, hogy úgysem engedné a lány, hát megnyitotta a vizet és mosdani kezdett. Amikor a farkához ért elfordult a fal felé.
- Fordulj meg! – kiáltott rá a lány – Nem szórakozásból vagyok itt, hanem hogy ellenőrizzem nem játszol-e a kukiddal! És fejezd be gyorsan, ha feláll, apu úgy megver, hogy beszarsz!
A fiú vörös arccal fordult vissza és leöblítette hideg vízzel a fütyijét. A lány nézte és nevetett.
- Irtó kicsi! Nem voltál még csajjal, mi? Ne is legyél, mert mind ki fog röhögni! És legközelebb, ha pisiltél töröld meg a kis pisilődet is, mert ha foltos lesz a bugyid ki fogsz kapni! Na, elég! Itt egy kendő törölközz meg gyorsan és öltözz!
A fiú elzárta a vizet, elvette a kendő és gyorsan megtörölte magát. Amikor befejezte kilépett a zuhanyból és a lányra nézett. Az felvett egy székről egy rózsaszín pamut bugyit és egy hozzá illő ujjatlan trikót, aminek V kivágása volt, amit csipke díszített.
- Ezeket vedd fel! – mondta.
A fiú bénán állt, csak nézett maga elé, aztán vörös arccal dadogta:
- De… de ezek… ezek lány ruhák!
- Bugyi és trikó, nem ruhák, fehérnemű. Mit gondoltál, mit fogsz viselni? Amit a fiúk? Ha igazi fiú lennél most nem is lennél itt, hanem a barátnőddel lennél! De te inkább vagy egy kislány, mint egy fiú és majd te leszel egy fiú barátnője! Na, vedd fel gyorsan, mert kapsz!
Gézuka belebujt a bugyiba, aztán felvette a trikót is. Mindkettő jó méret volt rá, a trikó és a bugyi között pár centi kilátszott a hasából!
- Jól áll, csak kövér vagy, egy hájas kis picsa! – nevetett Ági. – Na, gyerünk, apu már vár, és ha elkésünk, kikapsz megint!
A lány megfogta a fiú karját és kilódította a fürdőszobából. A fiú megállt az ajtóban, de amikor a lány a tenyerével a seggére csapott, felvisított és elindult engedelmesen a nappali felé.
A dohányzóasztalnál ott ült a két felnőtt és kávéztak. Amikor Éva meglátta a fiát felnevetett:
- Nahát! Milyen jól áll rajtad az a kis bugyika és a trikó! Gyere ide! Fordulj körbe! Most emeld fel a karjaidat!
A fiú közelebb ment, aztán lehajtott fejjel, piros arccal engedelmesen körbeforgott, emelte a karját, végül megállt az anyukájával szemben felemelt karokkal.
- Egész csínos kislány – nevetett fel a férfi is. – Igaz szőrös a hónalja, és a puncija is, meg a testén is van itt-ott, de erről majd gondoskodunk!
- Igen, - mondta Éva – nem szép, ha egy kislánynak kilóg a bugyijából a punciszőre. Gézuka, húzd le a bugyidat és mutasd nekünk a puncidat!
A fiú kérdően felnézett, nem tudta igazán mit várnak tőle, hiszen nincs puncija, ő fiú… Ránézett az anyjára, de ez rákiáltott:
- Ne idétlenkedj már! Nem érek rá egész nap! Húzd le azonnal a bugyidat!
A fiú leengedte a karjait és letolta a bugyiját a combja közepéig. Ott állt a két felnőtt és a kuncogó Ági előtt és a megalázottságtól lassan folyni kezdtek a könnyei. Az ágyékán göndör barna szőr nőtt, nem túl dús, nem igazán férfias. A fütyije nagyon picire húzódott össze, a golyóin ült és alig 2-3 centivel nyúlt túl rajtuk.
- Értem már miért nincs barátnője – nevetett a férfi – egy ilyet nem szívesen mutogatnak a fiúk. Tegnap pedig láttuk, hogy ha feláll, akkor is nevetségesen kicsi. És 20 évesen már esélye sincs, hogy nőjön neki. Éva, ne haragudj, de nem hiszem, hogy a fiad bármilyen nőnek örömet tudna ezzel okozni. Amikor majd kiházasítod, előre figyelmeztetned kell a jövendőbelijét, hogy mire számítson.
- Igen… - mondta Éva - Persze, ez még messze van, még csak kisfiú és tanulnia kell, nem pedig a szexre gondolnia. Viselkedést is tanulnia kell és az egyetemen is.
- Mindkettőben szívesen segítek neked Éva! És Ági is segít, mintha a kishúga lenne a te Gézukád – nevetett fel a férfi – Nos, ideje megbeszélnünk mi a mai program! Gézuka, anyukád mindjárt megy munkába és kicsit később nekem is mennem kell dolgozni. Ma Ági fog rád vigyázni. Engedelmeskedned kell neki, mert ha nem, akkor Ági el fog verni és miután hazajött anyukád elmeséli neki, hogyan viselkedtél és tőle megkapod a büntetésedet. Tehát mindenben engedelmeskedsz Áginak, értetted?
- Igen uram – mondta a fiú csendesen.
- Rendben. Most térdelj le, az asztalon találsz papírt és tollad, írd le mi lesz a feladatod mára!
A fiú odalépett a dohányzóasztalhoz, letérdelt elvett egy lapot és a tollat és felnézett.
- Írd: Gézuka feladatai a mai napra, dátum.
1. Mindenben engedelmeskedem Áginak, és szófogadóan megcsinálom, amit parancsol.
2. Ági segítségével szőrtelenítem a hónaljamat, a pisilőm és a puncim környékét.
3. Elolvasom Ági napirendjét és megtanulom.
4. Részletesen leírom a maszturbálási szokásaimat: mióta, milyen gyakran, hogyan csinálom, milyen weblapokat, milyen videókat, képeket nézek, kikkel és miről chatelek.
5. Ha wc-re kell mennem, engedélyt kérek Ágitól, aki kikísér és ellenőriz.
A fiú mindent leírt, aztán felnézett.
- Rendben, kisfiam, első napra ez elég is lesz neked. Most írd alá szépen. – mondta István, aztán Évához fordult – Egyetértesz, Éva?
- Igen, István te jobban tudod ezeket a dolgokat, ha úgy gondolod, ez jót tesz a kisfiúnak, akkor én egyetértek veled. – Aztán a fiúra nézett – Te pedig Gézuka pontosan csinálj meg mindent, amit leírtál! És legyél engedelmes, szófogadó, mert nagyon ki fogsz kapni, ha panasz lesz rád!
Éva felállt, vette a táskáját és elköszönt:
- Köszönöm szépen István, hogy ennyi gondot veszel a nyakadba és segítesz megnevelni a kisfiamat! Ágikám, neked is köszönöm a segítségedet és kérlek, ha Gézuka nem engedelmeskedik, ha rossz gyerek lesz, csak verd meg, legyél vele szigorú. Te pedig kisfiam legyél jó gyerek! Ebédkor hazajövök ellenőrizni titeket. Sziasztok!
- Csókolom Éva néni! Vigyázni fogok Gézukára – köszönt el Ági.
- Anyu… - kezdte a fiú, de látva az anyja pillantását feladta. – Igen anyu. Jó leszek, ígérem. Szia.
- Ne félj Éva, - állt fel István és kikísérte Évát a lakásból – jól meglesz a két gyerek, és ha nem, akkor is beszámolnak majd egymás viselkedéséről és megkapják a büntetésüket, ha nem jól viselkednek. Tessék, ez Ági lakáskulcsa, neki nem lesz rá szüksége ma, így akkor jössz, amikor akarsz. Szia, jó munkát és délután majd találkozunk!
- Szia.
Amikor Éva elment a férfi visszatért a nappaliba. A fiú még mindig letolt bugyiban térdelt az asztalnál lesütött szemmel, Ági pedig kis terpeszben, a háta mögött összetett kezekkel állt.
- Felhúzhatod a bugyidat, kisfiam, és állj Ági mellé!
A fiú felállt, felhúzta a bugyit és odament a lány mellé, felvette az ő tartását és megállt lehajtott fejjel.
- Ági, a szokásos feladataid vannak. Ezenkívül ellenőrzöd a kisfiút, és ha rossz nyugodtan verj a seggére. A szőrtelenítésnél egyrészes fürdőruhát vegyél fel, a pirosat. A fiú kezét kösd ki a feje felett a csőhöz a zuhanyzóban. Minden szabálysértésről beszámolsz délben Évának és este is nekem, értetted?
- Igen apu!
- Kisfiam! Mindenben engedelmeskedsz Áginak! Amit mond, azonnal megcsinálod! Ne próbálkozz ellenkezni, nagyon megbánnád, hidd el! Megszökni nem tudsz, nincs kulcsotok a lakáshoz és különben is azt hiszem Ági sokkal erősebb nálad. – mosolyodott el a férfi. – Ebben a bugyiban és trikóban maradsz, kivéve a szőrtelenítést. A beszámolódat a dohányzóasztalnál térdelve fogod írni, részletes legyen és ne felejtsd el, hogy nálam van a laptopod, ellenőrizni tudom mit néztél az interneten. Az Ági napirendjét is úgy tanulod, térdelve. Igyekezz, mert ki fogunk kérdezni! Este kikérdezünk majd az egész napról és Ági viselkedéséről is. Legyél őszinte, mert ő is be fog számolni a napról, és ha nem ugyanazt mondjátok, kikaptok mind a ketten! Este pedig visszatérünk a tegnapi büntetésre, ami a verésen kívül elmaradt, azt bepótoljuk. Értetted?
- Igen uram – mondta a fiú.
- Rendben! Én most lezuhanyozok, öltözködök és elmegyek dolgozni. Ági, elkezdhetitek a házimunkát – mondta a férfi és kiment.
A lány végigmérte a fiút. – Gyere! – Mondta és elindult fel az emeletre.
Fent portörlőt adott a fiú kezébe és elkezdtek takarítani, port törölni, ruhákat rakni a mosógépbe. Közben a férfi már öltönyben megállt az ajtóban és elköszönt:
- Ügyesen! Jók legyetek, ha panasz lesz, tudjátok, hogy kikaptok! Sziasztok.
- Szia apu, csókolom. – köszöntek el a gyerekek, aztán szótlanul folyatták a munkát.
Hamar végeztek, a lakásban rend és tisztaság volt. A konyhában elmosogatták a reggeli kávésbögréket, aztán Ági leült.
- Hozz üdítőt, ha akarsz igyál te is – mondta.
Gézuka elővett két poharat, megtöltötte hideg barack lével és odavitte Áginak. Le akart ülni, de a lány rászólt:
- Jobb, ha nem ülsz le, te hülye, ha nem akarsz üvölteni! Elfelejtetted a segged? Idd meg, utána borotválkozni fogsz, aztán tanulás!
A fiú szó nélkül megitta az üdítőt, megvárta, míg a lány is megissza, aztán elvette tőle a poharat és elmosta. Felnézett a lányra:
- Most… Most le kell borotválni mindent? De… én nem csináltam még és…
- Nyugi, majd segítek. Nem akarok miattad én is kikapni megint. Gyerünk!
Bevitte a fiút a fürdőszobába.
- Vetkőzz le! Ülj le pisilni, nem foglak kiengedni ebédig!
A fiú szégyellősen elfordult, amikor levette a bugyiját. Aztán ránézett a lányra:
- Itt maradsz? Nem tudok úgy…
- Tanulj meg! Mit szégyenlősködsz? Hát láttalak már, te hülye. Amúgy is mindjárt pucéron foglak borotválni. Hogy lehetsz ilyen szerencsétlen kis nyámnyila?
A fiú vörös arccal leült a wc-re. Kis ideig próbálkozott, míg végül sikerült egy kicsit pisilnie. A lány közben az ajtóban állt és szótlanul nézte. Gézuka emlékezett a reggeli pisilésre és hogy meg kell törölnie magát, így tépett papírt és megtörölte a fütyije végét. Felnézett a lányra, amikor végzett. Az bólintott, a fiú felállt és lehúzta a wc-t. Várakozva nézett a lányra.
- Menj a zuhanyfülkébe – mondta az és egy kis szekrényből elővett egy bőrbilincset. - Add ide a kezed! – mondta.
A fiú előre nyújtotta a kezeit, a lány pedig a bal csuklójára csatolta a bilincs egyik végét.
- Emeld fel a kezeidet! – mondta a lány és amikor a fiú felemelte, a szíjat átdobta a fejük felett lévő vízvezetéken, aztán a bilincs másik végét a fiú jobb csuklójára csatolta. A fiú felemelt kezekkel állt a zuhanytálca közepén, kicsit lábujjhegyre kellett állnia, túl alacsony volt a csőhöz.
- OK. Átöltözök és jövök, addig ne menj sehova! – nevetett a lány és kiment.
A fiú állt és várakozott. Nem tudta mit gondoljon. Az egész helyet megalázó volt és még mindig nem hitte el, hogy ez történik vele. Takarítás közben megfordult a fejében, hogy elszökik, de nem volt kulcsa és nem volt más ruhája, csak a rózsaszín lánytrikó és bugyi, ebben nem mehetett volna az utcára. Attól is félt, hogy szökés közben a lány elkapja és megveri. Nem kételkedett benne, hogy meg tudná verni. A lány kisportolt és izmos volt és legalább olyan magas, mint ő. Különben sem verekedett soha, inkább eltűrte az alázást az iskolában is, most sem mert ellenkezni. Csak abban reménykedett, hogy amikor visszajön az anyja, hazaviszi őt és véget ér ez a rémálom.
Pár perc múlva megjött Ági. Piros egyrészes fürdőruhában volt, ami nagyon sokat eltakart belőle. A kezében egy hajvágó gép volt.
- OK! Most leszedem a nagyját, aztán borotvával a többit, simára – mondta és bekapcsolta a gépet.
A fiú hónaljánál kezdte és gyorsan leszedte a szőrt, aztán leguggolt és a hasa alatt az ágyékánál vágta le a szőrt. Amikor a fütyihez ért egyszerűen megfogta és felemelte, hogy hozzáférjen mindenütt. Nagyon hamar csak borosta maradt a fiú ágyékán.
- Azt mondják, hogy ha le van borotválna nagyobbnak látszik a fiúk farka – mondta a lány nevetve. – De a tied így sem nagyobb! Komolyan 20 éves vagy? Mint egy kisfiú… Na, fordulj meg! – szólt a lány és játékosan a fiú seggére csapott.
- Auuúúúúú – visított fel a fiú és könny szökött a szemébe.
- Hát, te nagyon béna kis gyerek vagy, hallod! – nevetett fel a lány. – Éppen csak megérintettem a segged! Hát semmi fájdalmat nem bírsz el? Na, majd megtanulod hamar nálunk! Emeld fel a lábad! Tedd a tálca szélére, hogy a puncidhoz hozzáférjek!
- De… - Kezdett ellenkezni a fiú.
- Kuss! Ne mondjad, hogy nincsen puncid! Majd apu megtanítja neked, hogy van! Amúgy se vagy jó csak köcsögnek. – nevetett a lány.
A fiú újra sírni kezdett szégyenében, de a következő paskolásra, ami a seggét érte felemelte a lábát és terpeszben a zuhanytálca szélére állt. A lány fél kézzel megemelte kicsit a fiú hurkás seggét és a másik kezében a hajvágóval ügyesen leszedte a szőrt a lyuk körül.
- OK! Most akkor a borotva! – mondta. Felállt, letette a hajvágót és megnyitotta a vizet, lefröcskölte a fiút, lemosta a testére tapadt kevés szőrt. Aztán elővett egy borotvát és borotvahabot nyomott a tenyerébe. A fiú előtt állt meg és a hónalját borotválta le először. Gyorsan végzett, leöblítette a zuhannyal aztán megsimította a csupasz bőrt.
- Szép sima! Szép kiscsajt csinálunk belőled, Gézuka! – mondta nevetve. Aztán leguggolt a fiú elé, habot fújt a kezébe és bekente a fütyi környékét. Bal kezével fogta a fiú farkát és felemelte, jobban pedig szétkente a habot a fütyim, a zacsin és a hasa alján. Aztán a habos kezével 3-4 szer meghúzogatta a farkát is.
A fiú érezte, hogy a megaláztatás, a szégyen ellenére kezd felállni a farka. Ezt még jobban szégyellte és félt is mit reagál a lány, félve nézett le a guggoló Ágira, aki vigyorogva nézett rá vissza:
- Ne félj, nem mondom el apunak, hogy felállt a kukid! Észre sem venni, olyan pici! Majd ha végeztünk és szép sima lesz, megmérjük mekkora, OK? - Kezébe vette a borotvát és nevetve, de ügyesen, vigyázva megborotválta a fiút. – Na, kész, már csak a kis puncid van hátra! Fordulj meg, emeld a lábad! – utasította a fiút.
Gézuka szó nélkül engedelmeskedett, nem akart újabb ütést kapni a megviselt seggére. A lány újabb adag habot fújt a kezére és bekente a fiú seggét, az egész vágatot a lyuk körül. Ügyesen, gyorsan végzett a borotválással, aztán lemosta a fiút és hátra lépett.
- Készen vagy Gézuka! Később majd biztosan a lábadról is le kell szedni majd azt a pihét, lehet, apu majd elvisz kozmetikushoz gyantázásra, vagy leborotváltatja veled. Most ennyi volt a feladat. Mindjárt bekenem neked, hogy ne égjen a borotválás után, csak hozok egy vonalzót, addig gondolj valami szépre, hogy felálljon a kis kukid! – Nevetett Ági és letette a borotvát, aztán kiment. Amikor visszajött egy kendővel megtörölgette a fiú egész testét, aztán egy tubusból krémet nyomott a tenyerébe és bekente vele a fiú hónalját, leguggolt és a fenekét is bekente, majd az egész ágyékát. Bal kézzel megmarkolta a fiú golyóit és megszorította. Nem fájdalmasan, de eléggé, jobb kézzel pedig megmarkolta a farkát. A kenőcstől síkos, meleg keze érintésétől a fiúnak azonnal erekciója lett.
- Kérlek Ági, ne csináld! –könyörgött a fiú.
- Nem tetszik? Nem szereted, ha egy lány játszik vele? Ugye még sose fogta meg neked lány? Csak magadnak vered, mi? – Miközben kérdezgette a fiút Ági lassan húzogatta a farkát. – Na, válaszolj! Engedelmeskedned kell, vagy megmondalak apunak!
- Hát… Nem csinálta sose lány… - dadogta a fiú már lihegve.
A lány párat még húzott a kis faszon, közben a fiú vörös arcát nézte és vigyorgott. Amikor észrevette, hogy a fiú mindjárt elélvez, abbahagyta.
- Na, ennyi elég is lesz! – mondta. – Most megmérjük mekkora a pisilőd.
Felállt, elővette a vonalzót és a fiú telesen szőrtelen, sima hasa aljához tette a végét, pont a kis merev fasz felé. Másik mezével a fiú farkát fogta meg és a vonalzóhoz nyomta.
- 12 cm! Apunak igaza volt, ezzel nem fogsz nőt találni magadnak! Csak egy kis köcsög leszel. A puncid úgyis szép, biztosan várod már, hogy jól megbasszák a fiúk! – nevetett hangosan a lány, aztán a műanyag vonalzóval nagyot csapott a fiú farkára.
A fiú felvisított és elkezdtek folyni a könnyei. Ági még háromszor ütött a farkára, mire az teljesen lelohadt.
- OK, most már mindjárt készen vagyunk! Már csak egy kis masnit kapsz a kis pisilődre, hogy még jobban nézzen ki a bugyikádban! – miközben ezt mondta elővett egy kb. 2 cm széles rózsaszín szalagot. Leguggolt újra a fiú elé, felemelte a zacsiját a fütyivel együtt és a tövénél kétszer körbetekerte a szalaggal, aztán egy szép masnit kötött felül a fütyi tövénél. A fiú kis fütyije rövidebb volt, mint a masni szárai, amik szép fényesek voltak és szélesen elálltak.
- Nagyon szép! – nevetett a lány. Felállt és hátrébb lépett, onnan is megcsodálta a művét. - Mindjárt jövök, addig nézegesd a masnidat!
A lány kiment a fürdőszobából, aztán pár perc múlva pólóban, rövidnadrágban jött vissza. Kicsatolta a bilincset a fiú karján. Lecsatolta mindkét csuklójáról a szíjakat, aztán szólt, hogy öltözzön fel.
Gézuka teljesen megalázottan vette fel a bugyiját és a trikót. A rózsaszín anyagon keresztül átlátszott a masni a fütyije felett.
- Nagyon csini vagy, Gézuka! – dicsérte meg nevetve a lány – OK, ideje tanulni menni!
Lementek a nappaliba, a fiú letérdelt a dohányzó asztal mellé, a lány pedig egy laminált papírt adott oda neki:
- Ez a napirendem. Neked is ilyet készít majd anyukád és apu. Ezt most meg kell tanulnod, mert este kikérdezik tőled, és biztosan kikapsz, ha nem tudod jól. Ha készen vagy, tudod az egészet, akkor szólj és kikérdezlek, nem akarom, hogy este én is kikapjak miattad! Értetted?
- Aha, de… - nem tudta befejezni a fiú egy nagy pofon csattant az arcán.
- Nem aha! Igen, értettem, vagy igen Ági! Jobb, ha megszokod, mert verés lesz, értetted?
- Igen Ági – szipogta a fiú.
- OK, akkor tanulj csendben, nekem dolgom van – mondta a lány és az asztal másik végénél letérdelve elővett egy bőrkötésű füzetet és egy tollat és írni kezdett.
A fiú ránézett, aztán a laminált papírra és olvasni kezdte:

Én, T. Ági fogadom, hogy mindig szófogadó, engedelmes kislány leszek. Apunak és az általa megnevezett felnőtteknek mindig engedelmeskedek, minden utasítást azonnal végrehajtok, minden büntetést elfogadok. Mindig udvariasan, jól nevelten viselkedek, hogy ne hozzak szégyent apura és a családra. Sohasem hazudok, minden kérdésre mindig az igazat mondom. Semmit nem hallgatok el apu előtt, nem titkolózok. Mindig illendően öltözködök és viselkedek. Az iskolában engedelmeskedek a tanáraimnak, mindig jól tanulok. Hálás vagyok apunak a helyes nevelésért és fogadom, hogy a Napirendet mindig betartom.
NAPIREND

Iskolaidőben:
6 30Ébresztő
6 30 – 7 00Ágyazás, reggeli torna, tisztálkodás, öltözködés
7 00 – 7 30Reggeli
7 30Indulás az iskolába
8 00 – 14 00Iskola
14 30Érkezés az iskolából
14 30 – 15 30Átöltözés, házimunka
15 30 – 17 00Tanulás
17 00 – 17 30Házi feladat ellenőrzés, kikérdezés
17 30 – 19 00Szabad játék, szórakozás
19 00 – 19 30Házimunka
19 30 – 20 00Vacsora
20 00 – 21 00Beszámoló apunak, ellenőrzés, büntetés
21 00 – 22 00Szabad játék, szórakozás
22 00Tisztálkodás, lámpaoltás

Hétvége, szünidő:
7 30Ébresztő
7 30 – 8 00Ágyazás, reggeli torna, tisztálkodás, öltözködés
8 00 – 8 30Reggeli
8 30 – 12 00Házimunka
12 00 – 13 00Ebéd
13 00 – 14 00Házimunka
14 00 – 15 00Szabad játék, szórakozás
15 00 – 17 00Tanulás/ Szabad játék, szórakozás
17 00 – 18 00Házi feladat ellenőrzés, kikérdezés/ szombaton heti beszámoló
18 00 – 19 00Szabad játék, szórakozás
19 00 – 19 30Házimunka
19 30 – 20 00Vacsora
20 00 – 20 30Házimunka
20 30 – 22 00Szabad játék, szórakozás
22 00Tisztálkodás, lámpaoltás

Tudomásul veszem, hogy a Napirendet apu bármikor megváltoztathatja, módosíthatja. Ha Napirendet nem tartom be, büntetést kapok.
Az alapbüntetésem fenekelés. Pucér fenekemre az életkorommal egyező számú ütést kapok annyiszor és olyan eszközzel, amit apu jónak lát a nevelésem érdekében. Fenekelés után a büntetést megköszönöm apunak.
Mellékbüntetések: büntetésírás, térdelés, csipeszek a pinámon és a mellemen, büntetőszék. Ha apu jónak látja bármilyen más büntetést is alkalmazhat, ami a nevelésem, a helyes fejlődésemet segíti. A büntetések ideje a szabadidőmből vonódik le.
Köszönöm apunak a nevelésemet és ígérem, hogy mindig szófogadó, engedelmes jó kislány leszek.
T. Ági (aláírás)
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 7783 alkalommal olvasták bugyisgézuka szextörténetét és 12 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák