Szextörténetek Szexhírek

Csak egy kis maszti (női szemmel, tini szex, önkielégítés)

Mira szextörténete
16 vagyok és egy ideje elég sokat jár az eszem a szexen, és egyre jobban kezd érdekelni minden, ami ezzel a témával kapcsolatos. Sokat fantáziálok, és egyre több erotikus történetet olvasok. És mostanában naponta többször is masztizok.Mivel nyári szünetem van, ezért nem kell suliba mennem, és azt tehetek, amit akarok. Egyik nap a szüleim nem voltak itthon, ezért gondoltam leülök a számítógépem elé és olvasok valami izgit. Mi mást, mint valami erotikával fűszerezett történetet. Ki is néztem magamnak egy izgalmasat és elkezdtem olvasni… Mondhatom eléggé beindult a fantáziám.
Annyira belemélyedtem az olvasásba hogy teljesen felizgultam és gondoltam kéne egy jót maszturbálni.

Hátradőltem a székemben és elkezdtem fantáziálni és jött az önkielégítés. Elkezdtem simogatni magam: először a melleim, a hasam és egyre haladtam lefelé a puncimhoz. Benyúltam a bugyimba és éreztem, hogy nedves vagyok…

Elképzeltem, miközben egy pasi nyal, vagy épp ujjaz. Ó bárcsak igazából lenne – gondoltam. Becsuktam a szemem és átadtam magam az élvezetnek. Arra gondoltam, hogy milyen jó lenne, ha ott lenne velem most valaki… valaki, aki végigsimogatja, végigcsókolgatja a testem minden porcikáját. Szinte már éreztem a csókokat felhevült testemen, és nagyokat sóhajtoztam. Hirtelen megálltam, mert hallottam, hogy anyumék hazajöttek. De nem érdekelt, mert egyre közelebb éreztem magam az orgazmushoz és csak a csiklómra összpontosítottam, és folytattam tovább. Bal kezemmel a melleimet simogattam, jobbal pedig lent, a csiklómat izgattam. Néha bedugtam ujjam szűz puncimba és ki-be húzogattam. Eléggé nedves voltam. Annyira felizgultam, hogy már nem bírtam magammal. Csak az orgazmus pillanatára vártam, arra a mámorító érzésre, ami megremegteti egész testem. Hangosan felnyögtem és egész testem megremegett. Igen, ez az. Ez volt az amit akartam. Csodálatos érzés volt. Abban a pillanatban teljesen elkábultam és úgy éreztem, mintha nem is a földön lennék. A paradicsomban éreztem magam. Olyan volt, mintha a felhők közt szállnék. Leírhatatlan érzés ez.

Pár másodperc múlva kezdtem éledezni és csak akkor vettem észre, hogy anyum a szobámba van. Ránéztem és hirtelen megállt bennem a vér is. Nem mozdultunk, meg se szólaltunk, csak néztük egymást. Lélegezni se mertem. Anyum a meglepettségtől én pedig az ijedtségtől és szégyentől nem tudtam szóhoz jutni. Teljesen elvörösödtem. Majd anyum kiment én pedig beszaladtam a fürdőbe és rendbe hoztam magam. Kimentem anyumhoz és láttam rajta hogy, ő is kellemetlenül érezte magát, mert rám nyitott. Úgy tettem, mintha mi sem történt volna. Szerintem nem mert mondani semmit, és inkább ő is úgy tett, mintha nem látott volna semmit.

Azóta mindig bezárom az ajtómat, és sokkal óvatosabb vagyok, nehogy megint rámnyisson valaki, miközben masztizok.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 10093 alkalommal olvasták Mira szextörténetét és 40 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák