Szextörténetek Szexhírek

Az öreg szexrabszolgája lettem (hetero szex, BDSM)

Leila szextörténete
Anyáék elmentek otthonról.Így aztán enyém a ház. Egy délutáni masztizással kezdődött de szüzességem elvette egy öreg a végén.Egyik nap mikor szüleim elmentek nyaralni befeküdtem a szobámba könyvet olvasni. Mivel meleg volt bikinibe öltöztem és úgy olvastam.Közben egész végig nyitva volt az ablak így akárki megláthatott. De én észre se vettem és előszedtem a műfaszt masztizásra.

Tövig nyomtam és csak folyt a nedvem. Mikor már majdnem a csúcson voltam hallottam valami zajt. Felálltam hogy megnézzem mi az és hirtelen betört az ajtón egy öregember. Ő teljesen meztelen volt és a szőke hosszú hajamnál fogva oda ültetett a falhoz és a számba tömte a merev farkát.

Szó szerint szájba baszott és utána egy nagy szigetelő szalaggal lezárta a számat. Én próbáltam ellenállni de hiába. Akkor így szólt:
- Formás kis melled van meg segged picinyem

Ekkor elkezdte izgatni a csiklóm és utána berakta a faszát a puncimba.Én elkezdtem sírni mivel csak 15 éves voltam akkor és mind eddig szűz voltam. Nagyon erősen dugott kőkeményen és közbe nyaldosta az arcom, a mellem és a nyakam.Közben megszólalt:
- Jó szűk és finom puncid van tini ribanckám.

Próbáltam sikítani de nem ment. Aztán a popsimba dugta a farkát. Miután már lassan kezdett elélvezni vissza dugta a punámba a péniszét. Akkor hirtelen begyorsított és rá nemsokára belém élvezet. A faszát utána kiszedte és az arcomat bekente a faszán lévő spermával. Aztán erre így szólt:
- Hűűű... Ez aztán jó volt téged biztos elviszlek kicsi kurva.

Ekkor én nagyon remegtem és nem tudtam hol vagyok ezáltal könnyedén levitt a hálószobámból és gyorsan felöltözött és betett a kocsijába. Azóta is az ő pincéjében vagyok szexrabszolga.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 18241 alkalommal olvasták Leila szextörténetét és 31 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák