Szextörténetek Szexhírek

Vén emberek dícsérete (hetero szex, hármas szex)

Amanda szextörténete
Béla bácsi a szomszéd, pár éve özvegy öregúr. Én segítek neki, bizalmasa vagyok egyedül álló nőként az életem a munka teszi ki.Jó meleg volt azon a napon pár hete amikor átmentem kora délután Béla bácsihoz, aki egy barátjával beszélgetett a nappaliban. Sort volt rajtam egy trikóval, a két öreg úr elismerő szavakkal dicsért.
Béla bácsi nagy dumás, jókedélyű ember,vicceltek velem jókat nevettem rajtuk miközben egy teát főztem nekik.
- Amanda, lenne egy kérdésem; mondd egy ilyen formás asszonynak miért nincs párja? Ne mondd hogy egy kis cicázás neked sem hiányzik!- vigyorgott rám az öreg.
- ..hogyne hiányozna kedves szomszéd,de nem állok én össze senkivel - törölgettem a pultot.
Megfordultam feléjük.
- ...régen volt igaz sem volt talán,de mi a Jóskával nagyon fickós legények voltunk. Anyám barátnőjét párszor elkaptuk- ha lehet így mondani - adta az magát vénkisasszony volt. Na, lett is belőle nemulass - vigyorog össze a két öreg. - De régen volt, emlék az asszony öröm! - teszi a kezét térdére, feláll és felém lépeget, enyhén megszédülök ( biztos a meleg ) majd hirtelen sötétségbe vesz minden.
Kiszáradt a szám, félhomály van a szobába a nagy kakukkos hét órát jelez.
A számat kitömték.Meztelen vagyok az asztalon, hátamon fekszem kezeim fejem mellett kinyújtva kötözve, lábaim is kikötözve.
Dühős leszek,rángatom magam, hiába.
- ...nem volt más választás, látni akartunk ruha nélkül megsimogatni, nem engedted volna. Ne félj, nem fogunk megerőszakolni az már nem megy, de kicsit cicázni akarunk... naa.. ez az igazság! - teszek az igazságra, rossz álomnak tűnik az egész.
- Józsi, csinálj pár képet erről a némberről,nehogy eljárjon a lepcses pofája - Jozsi több képet is készít.
Béla mustrál közben, és beszél.
- Senkid nincs egyedül élsz, neked is élvezet lesz, ne aggódj! Nem vagyunk mi önzőek- vigyorog a két öreg össze.
- ....na, ne fecsegjünk. Józsikám tiéd a tisztelet, te vagy a vendég.Kinyalod a pináját?
Jozsi, ujjai elhúzzák szemérem ajkaim , tokás fejét ölemhez tolja, húsos szájából vastag nyelv tülemkedi ki,és ajkaim közé tolja. Szuszogva nyaldossa puncim ,undorodva nézem fejem hátra vetem , borzalmas érzések cikáznak testemben de az öreg vastag nyelve hatással van testemre,amit régen kényeztetett férfi.
Érzem alhasamban a melegséget ,nedvedző puncim.
- Jó kis pinája van , nézd meg hogy kívánja az élvezést a rángatozó ringyója..- Józsi vaskos két ujja hüvelyembe feszül,széthúzza őket behajlítva ujjait,feszül a hüvelyem égőn szinte kifordul húsa.
Béla nézi, közel hajol.
- Durva pinaszagod van Amanda - mondja ahogy orrát közel tolja, ráncos keze a melleimbe markol csontos ujjai a bimbóm dörzsöli,ami keményen dagad meg.Erősen húzza, nyüszítek betömött szájjal.
Arcomra teszi a kezét szemembe néz.
- Mocskos ribanc leszel ma szomszéd asszony, videóra vesszük és ha valaha beszélni kezdesz a főnököd megnézheti, hogy vonaglasz lucskos élvezetben!
Látom, ahogy állványon indul a felvétel zöld kis lámpa kezd villogni.
Kicsit félre állnak - Ne aggódj csak te látszódsz majd rajta - paskolja meg arcom az öreg.
Józsi fejemhez áll, combjaim feszíti szét barátjának, aki csúszós ujjait hüvelyembe tolja méhszájamat érintve reng meg testem.
Még egy ujját feltolja, szaftos hangot adva, másik kezének ujjait is feltolja.
- Tágulsz ahogy illik, régen baszták meg a szőrős pinád, most megkapja ami kell neki! - kihúzza kezeit, pinaszőrömbe keni ujjait. Hideg érzéssel lüktet ölem nedvesen.
De ujja seggem bejáratát simogatja , folyik rá valami langyos anyag ,betolja egy ujjat ki be járatja.
Behunyom a szemem nincs menekvés, testemen úrrá lett a vágy a két vén öreg által.Érzem már két ujját döfködi seggembe szuszogva.
- Nem nagyon basztak téged még seggbe bogaram - mordul.
Józsi az ujjait tolja a számba másik kezével arcom simogatja, torkomig tolja két vaskos ujját - Szopd ha már a faszom nem szophatod - majd számba nyal, ahogy Béla puncim nyalja lefetyeli bő levem.
Megfeszülők, mélyről nyögök élvezni akarok.
Béla kimegy de rövid idő múlva jön is vissza.
- Netről rendeltem - emel fel egy nagy vastag műfaszt erek dagadnak ki rajta,nagy makkal tervezték... számba tolja, és mozgatja benne.. nyakamon feszülnek az ereim,csorog a bő nyálam bokákolok, élvezettel nézik, mellbimbóm húzzák .
Béla eloldozza a lábaim - már a pinájába akarja - hasra rántanak feltolják lábaim, alám tolva a nagy műfaszt, bele is engedem magam,lovaglom nyögve végre a fasztól.- Mondtam én Józsi hogy vérmes ez ribanc ez az Amanda, hogy nyeli a torkos pinája - seggembe marnak, valamelyikük megmarkolva basz vele, elélvezek elnyúlva az asztalon, de derekam markolva felhúznak, kitölt még a fasz, a seggem nyalják felváltva már csak szuszognak morognak ujjazzák a seggem keményen.
Ölem lábaim irányíthatatlan rángásba kezdenek véget nem érően élvezek újra és újra el.
Hason fekszem a nedvemtől ázott asztalon, egész testem remeg a hangok messziről érnek el.
- Jól szétélveztettük Amandát, látod barátom mondtam én hogy egy jóravaló asszony ez a nő.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 15341 alkalommal olvasták Amanda szextörténetét és 53 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák