Szextörténetek Szexhírek

A kislány, meg a feleségem (tini szex, hármas szex)

Arismo szextörténete
Meztelenül ültem a kanapén, Katalin épp egy különleges furulyaszólót adott elő nekem. Mesterien csinálta... Katalin élvezettel próbálgatta, mennyi ideig tud visszatartani attól, hogy elélvezzek, és ezt egyáltalán nem bántam.Imádtam nézni, ahogy ajkai fel- le csúszkáltak a farkamon, és mikor Katalin felnézett rám a mogyoróbarna szemeivel, hogy lássa a reakciómat, nagyon elragadó volt. Istenem, de jó volt! Imádott szopni. Kinyúltam a kávézóasztalhoz, és odaadtam Katalinnak a kedvenc vibrátorát. Kis barátja ott zümmögött mélyen az ágyékába fúrva, miközben Katalin a farkamat nyalogatta. A szemem sarkából mozgást észleltem a falon lévő tükörben. Majdnem infarktust kaptam, amikor rájöttem, hogy valaki néz minket az ablakon át! Már azon voltam, hogy felugrok és szembeszállok a kukkolóval, amikor is megszületett bennem a felismerés...

Nádja volt az, a lány a szemközti házból. Csak 14 volt és elképesztően gyönyörű. Gyakran fantáziáltam róla, amikor a medencénk körül játszadozott bikiniben. De nézzünk szembe a tényekkel, még csak 14 volt. Én tisztán láthattam őt a tükörből anélkül, hogy ő látna engem. Nem voltam benne biztos, hogy azért érzem magam ördögien rossznak, amiért a tinédzser lány nézett minket, vagy mert láttam, mint dörzsöli Nádja az ágyékát. Katalinnak sejtelme sem volt róla, hogy néznek minket, es úgy döntöttem, hogy nem is szólok róla neki. Jó kis lotyó volt a magánéletben, de mások előtt visszafogta magát. Miközben szívta a 20 centis faszomat, tudtam, hogy már nem bírom sokáig magamban tartani... Nádja pár méter távolságból figyelte a mohó szájban el- el tünedező farkamat. Miközben Katalin a farkamon lógott, Nádja végig minket nézett. Éreztem, hogy már nem tart sokáig ez az erotikus élmény. Felálltam a kanapé mellé, kicsit jobbra fordultam, jobb kilátást biztosítva Nádjanak. Istenem, mit gondolhat. Nádja egy kedves, katolikus lány volt, és biztos voltam benne, hogy még soha nem látott olyasmit, amilyet most. Bizonyára nagy forróságot érezhetett, miközben kezével a bugyija mélyén szorgoskodott. Katalin hevesen mozgotta a vibrátort ki- be, tudtam, hogy mindketten közel járunk az orgazmushoz. Amint meghallottam Katalin ismerős nyögését, kihúztam kéjpálcámat, és célba vettem vele várakozó száját.

Olyan ideges voltam a gondolattól, hogy Nádja néz minket, hogy első lövésemmel az csak az arcát találtam el. Második lövésem tökéletesre sikerült, és Katalin csak szopott, és szopott egészen addig amíg az utolsó cseppektől is megszabadított. Végül lerogytam a kanapéra, a tükörbe néztem, de Nádja már nem volt ott. A következő nap szombat volt, Katalin elment dolgozni. Nem telt el öt perc, és csengetett valaki... Nádja volt az, a sárga, szűk bikinijében. A vékony anyag olyan szorosan körbe ölelte őt, hogy tisztán láthattam puncija körvonalait. Nem voltak nagy mellei, de én mindig is kedveltem a kis melleket. Behívtam, - arra gondolva, hogy esetleg használni akarja a medencét- és megkínáltam egy kólával. Nádja valahogy a beszélgetésünket a szex felé terelte, és egyszer csak arra kért, hogy tanítsam meg szopni! A hangom is majd elakadt tőle. Itt volt ez az elképesztő tinédzserlány a szexi kis bikinijében, és le akart szopni. Mit mondhattam volna? Hát persze, hogy igent. Az emeleten, a hálószobában nem tartott soká, hogy beinduljak. Lassan akartam csinálni, kiélvezve a szűz száj nyújtotta örömöket, de Nádja teljesen ki volt éhezve a szexre. Mikor ledobtam az alsómat a földre, és megmutattam neki gigászi méretű farkamat, szemein megilletődöttség tükröződött. Óvatosan kinyúlt érte, hogy megérintse, én meg megragadtam hátulról a lány fejét és lassan ráhúztam szerszámomra.

Először csak a végét vette a szájába, és éreztem, amint nyelvével nyalni kezdi. A kurva életbe! Ez a lány istenadta tehetség, kimondottan szopásra született. Aztán megmutattam neki, hol a legérzékenyebb, és hogy hogyan cirógassa golyóimat szopás közben. Egyre mélyebbre és mélyebbre csúsztattam rudamat, míg majdnem az egészet be nem nyelte. Szemei közben kidülledtek! Micsoda látvány! Lenyúltam és kicsatoltam a fürdőruha felsőrészét. Az a földre hullott. Nádja kis mellei rózsaszín, hegyes mellbimbókban végződtek. Megfogtam mindkét kezét, és a melleire tettem őket, majd azt mondtam neki, hogy tegye nekem igazán keménnyé őket. Hihetetlenül erotikus látványt nyújtott, ahogy az ujjaival húzgálta, és csipkedte a mellbimbóit, miközben feje le- fel mozgott. Az ágyhoz mentünk, én terpeszbe álltam Nádja előtt, és bámultam csodálatos testét és annak tükörképét a tükörben. Egy nedves foltot láttam a hátsófelén. Egyik kezét a lábai közé irányítottam. Egy pillanatig sem habozott, azon nyomban elkezdett játszani magával. Lehúztam róla a bikini alsó részét és lassan széjelebb tártam a térdeit. Fantasztikus látvány volt. Nádja pináját csak egy kis barackszínű szőr fedte, csillogó nedv vonta be.

Ujjai a sima szeméremajkakat dörzsölték, és nem tudtam eldönteni, hogy vajon a kezeit figyeljem- e, vagy a száját a farkamon. Lenyúltam, és megragadtam picinyke melleit, elkezdtem húzogatni őket, mintha tejet fejnék. Csípője meg- meg emelkedett, amint élvezett, én meg eközben a mellbimbóit gyömöszöltem olyan erővel, ahogy csak tudtam. Egy hosszú, lassú nyögés rezegtette meg szájában a farkamat, és én is majdnem elélveztem. Amint az orgazmusa alábbhagyott, Nádja kezeit a felpuffadt golyóimra helyeztem, és azt mondtam neki, hogy most különleges csemegében lesz része. Kis ujjai a heréimen rángatóztak, miközben szájával derekasan szopott... készen álltam, hogy elsüssem a nagyágyút. Nádja csiklója vörös volt, és nedves miközben ujjaimmal jól megdolgoztam, két ujjamat pedig mélyen belemártottam hüvelyébe. Gyönyörű látvány volt, ahogy szűk kis pinája összehúzódik miden egyes döféskor. Gyorsabban és gyorsabban. Hirtelen mindketten elélveztünk. Nádja kitárta száját, amint az első adag geci befolyt a szájába és végigcsordult az állán. De máris a következő lövésre készült, nyelvével körbenyalogatta szerszámomat, és szopott, szopott egészen az utolsó cseppig. Kimerülten, álomba merültünk egymás karjaiban.

A nyár hátralevő részében Nádja mindig átjött játszani, amikor a feleségem elment hazulról. Soha nem basztam meg. Azt hiszem egy kicsit bűnösnek éreztem magam a fiatalsága miatt. A leckéi folytatódtak: megismertettem a vibrátorokkal es azzal, hogy hogyan izgasson fel egy férfit a látványával. Imádott maszturbálni előttem és ez a látvány soha nem hagyott engem hidegen. Nádja egy bámulatos exhibicionistává lett. A nyár vége felé már ő szolgált nekem néhány meglepetéssel. Később a vibrit felcserélte banánnal, fésűvel, uborkával, sőt még egy borosüveggel is. Minden egyes találkozásunk kölcsönös kielégüléssel végződött. Ennek már húsz éve, és mégis ma is sokat gondolok Nádjara. Eltöprengek azon, vajon partnere tudja- e hogyan vált kedvese ilyen profivá.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 29225 alkalommal olvasták Arismo szextörténetét és 103 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák