Szextörténetek Szexhírek

A húgom és én (tini szex, szex hármasban)

Trueman szextörténete
A húgom és köztem 3 év korkülönbség van, minden akkor kezdődött amikor 8 évesen "vigyáztam" rá és az ő keresztszülei lányára. Franciázás és beleélvezés lett a vége.Viszonylag átlagos gyerekek voltunk, csak sokat voltunk egyedül, így volt ez azon a bizonyos délutánon is. Valamilyen oknál fogva én a húgom keresztszüleinél "nyaraltam" egy tömblakásban...egész nyáron ott voltam és Szandrával (a lányukkal) kellett foglalkoznom. Eleinte elvoltunk, normális gyerekek módjára. Majd egy nap valamiért 3-an maradtunk csak a lakásban. Játszottunk, ettünk, aztán leültünk tvzni. Szandi volt otthon ezért ő kapcsolgatta, egész addig míg véletlenül egy számunkra tiltott csatornára kapcsolt és megállt...Mindhárman ledermedtünk, utána nevettünk rajta, végül elkezdett mindannyiunkat érdekelni. Megjegyzem újra, én 8 a húgom 5, Szandi pedig 4 éves volt. Néztük egy darabig, majd mondták a lányok, hogy meg szeretnék nézni az én "kukimat". Akkor még nem tudtuk mit csinálunk ezért elővettem.

Egyből elkezdték utánozni a filmen látottakat, és elkezdték szopni még nyugodt állapotban lévő farkam. Egy idő után kemény lett és már nem tudták rendesen a szájukba venni. Mind meztelenek voltunk, szőrtelenek és kíváncsiak. És nem én voltam az ötletszerző hanem a kis 4 éves Szandika. Fel sem fogtam, hogy mit csinálunk, főleg, hogy a saját vérszerinti kishúgom szopja a farkam én meg a puncijukat nyalogattam. Majd aznapra ennyi volt mert lassan jöttek a szülők. Én ott maradtam a nyár elkövetkezendő részében Szandiéknál, de a húgom hazament. Addig is együtt fürödtünk Szandival, de azok után a víz alatt fogdostuk egymást és vártuk, hogy egyedül legyünk. Olyankor mindig elkezdtünk pettingelni, de nem tudjuk miért, mert nem tudtunk elélvezni. Azt se tudtuk mit kell érezni. De amikor másodszor egyedül voltunk több időre, már ahogy csukódott az ajtó mi már vetkőztünk és mentünk a tv elé és 69be rámmászott és bekapta míg én nyalogattam a kis szőrtelen puncit. Majd a tvben bedugta a farkát a nő puncijába és mondta Szandi, hogy tegyünk mi is így. Széttárta a lábát én ráfeküdtem és beledugtam.

Ő felsíkított és sírni kezdett mert vérzett ahogy elszakadt a szűzhártyája. De utána nem fájt neki és azt akarta folytassam. Én pedig így tettem. Majd éreztem, hogy lüktet a farkam és beleélveztem Szandika kis puncijába... azon a nyáron még egyszer tudtunk ilyet csinálni de akkor le is buktunk és sokáig nem találkoztunk. Nem is beszéltünk otthon a történtekről de én már rákaptam a szex ízére..kb 4 év telt el, amikor megkérdeztem a kishúgomtól, hogy emlékszik-e arra amikor leszopott? Természetesen igennel válaszolt, ahogy arra is, hogy kipróbálná e újra. Megintcsak meztelenre vetkőztünk ahogy rég, és csak szopott viszont én többet akartam. Ezért szóltam neki, hogy feküdjön hasra kis terpeszben. Én föléhajoltam és elkezdtem beletolni a kishúgomba a farkam. Nem is bírtam sokáig hamar teleélveztem...
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 30502 alkalommal olvasták Trueman szextörténetét és 133 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák