Szextörténetek Szexhírek

Intézeti kislány dugni való popsija (tini szex, anál szex)

Roberto szextörténete
A szomszédban van egy lány nevelőotthon, ahol a kislányok egymásra licitálnak a "nagy lány" témában. Szeretnek elhencegni, hogy ki mikor és kivel dugott. Na meg hogyan. Ha egyet megdugsz, akkor garantáltan jönnek sorban.Ezek a kislányok 10-14 évesek. Csupasz és szűk punci, kislány popsi és édes kis huncut arc. Általában ledéren öltöznek, így rendszeresen álló fasszal szemlélem őket az erkélyről. Néha ki is verem, miközben labdáznak vagy tollasoznak.

Egyszer a tollaslabda felrepült az erkélyre, mikor nem voltam otthon. Mikor hazaértem egy 12-13 éves forma lány ült az ajtóm előtt egy tollasütővel a kezében. Régóta várhatott, mert nagyon megörült, amikor a zárba dugtam a kulcsom.

Egyből mondta is, hogy Nórinak hívják, és az intézetből jött át a tollas labdáért. Nagyon kicsi sort volt rajta és alatta semmi, illetve egy ujjatlan top. Így amikor lehajolt a lépcsőn hagyott tollasütőért, akkor egyszerre nyerhettem betekintést mindenhová. A mellei kemény kicsi mellek voltak, a feneke kerek, de nagyon apró, illetve a puncija csupasz húsos.

Azonnal állni kezdett a farkam a látványtól. Amikor megfordult zavartan elkaptam a fejem, de már késő volt. Láttam a szemem sarkából, hogy vigyorog. Ránéztem és lenvászon nadrágomat nézte. Pont a farkamnál. Kinyitottam az ajtót és betessékeltem.

Amikor belépett lerakta az ütőt az előszobában. Direkt úgy, hogy megint szemlélhessem a csodás tini testét. Amikor felegyenesedett, akkor csak annyit kérdezett, hogy "Téged is leszopjalak vagy megint kivered miközben nézel?"

Megdöbbentem. Kiderült, hogy már hetek óta figyelik, ahogyan hegyezem a hímvesszőm az erkélyen és a labdát is direkt ütötték fel. Ez csak egy indok volt. Fogadást kötött a barátnőivel, hogy ma én meg fogom dugni és velem veszti el a szüzességét.

Hülye lettem volna nemet mondani. Elővettem a farkam és térdre nyomtam. Azonnal rácuppant és szopni kezdte, mint a kurvák a vigalmi negyedben. Már nem először csinálta, mert a nevelőtanárai szopatással korrepetálták a jobb jegyekért. Megdugni egyik sem merte, de szopatni szinte naponta szopatták.

Jól bírta. Negyed óra után teleélveztem a száját és az arcát. Pajkos mosollyal lenyalta a szája széléről a spermám és a kezével a szájába húzta az arcáról az összes fehérjét. Spermás lett a pólója és a sortja is. Így viszont nem mehetett vissza. Ezért mondtam, hogy vegye le és átöblítjük, majd a szárítógép megszárítja.

Le is dobta magáról a sortot és a toppot. Ott állt anyaszült meztelenül. Meredezni kezdett a farkam. Elmosolyodott. Bementem a fürdőbe és átöblítettem a ruháit, majd beraktam egy 50 perces programra a szárítóba.

Mikor visszamentem, már az ágyamban feküdt hason és újságot olvasott. Egy régi Playboyt. Közben a punciját izgatta és nyögdécselt. Kőkeményre duzzadt a farkam, így visszamentem a fürdőbe a vazelinért.

A hálóba érve már vonaglott az élvezettől, ezért a szájába adtam a farkam, hogy szopja. Szívta és szopkodta a makkom, közben nyögött. Egyszer csak megvonaglott, kiköpte a makkom és vadul lihegett.

Fogta a punciját, de elvettem a kezét és nyalni kezdtem. Finom és friss íze volt. Minden egyes nyalásra összerezdült. Majd a fenekéhez értem és azt is nyaltam kicsit. Csöndes sikoly hagyta el a torkát, majd a saját szájára rakta a kezét. Nagyon élvezte, így eldöntöttem, hogy a fenekét fogom megdugni. Visszafordítottam hasra, párnát raktam a csípője alá és jó nagy adag vazelint kentem szét az ánusza környékén. Ettől majdnem el is élvezett megint.

Megint a szájába raktam a farkam, hogy keményre szophassa. Amikor éreztem, hogy már nem bírom tovább, a háta mögé mentem és szépen lassan betoltam a farkam a pici popsijába. Nagyon szűk volt és forró. Hallottam ahogyan cuppog a vazelin és közben nyögdécsel. Megint elkezdte morzsolni a punciját és hamar a csúcsra ért. Összeszorult a feneke és vonaglani kezdett. Én meg csak dugtam keményen.

Még a csúcson volt, amikor beleélveztem. Ő meg csak tolta rá magát a faszomra, akarta még. Kiderült, hogy szokták egymás fenekét ujjazni az intézetben. Illetve bele szokott ülni ebbe-abba. A hajkefe nyelétől a széklábig.

Elmentünk letusolni és alaposan megmosott. Élvezte, hogy milyen nagylány. A farkammal sokat játszott, és megint megkeményedett, de nekem akkorra már elég volt az élvezetekből, így leállítottam. Mire letusoltunk megszáradt a ruhája is.

Azt mondta, hogy lassan vissza kell mennie mert a nevelők keresni fogják, de majd újra meglátogat. Sőt! Küldi a barátnőit is. Így is lett. Onnantól minden héten valamelyik lányt alaposan megdugtam. A puncijukat csak akkor, ha már nem voltak szűzek. Leginkább popsijukat kényeztettem, és ezt egy kivételével mindegyik imádta. A kivétel viszont a szopásra volt ráállva. Így történt, hogy végre nem csak vertem az intézeti kislányokra, hanem dughattam is őket. Azóta teljesen tele vagyok életerővel.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 40012 alkalommal olvasták Roberto szextörténetét és 163 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák