Szextörténetek Szexhírek

Így vesztettem el az anális szüzességem (hetero szex)

Gora szextörténete
Egy zuhannyal kezdődött minden, aztán kint az udvaron elbánt a fenekemmel. Azóta is imádom, ha palettára kerül az anál. Beleszerettem a popsi szexbe.Egy fárasztó nap után úgy döntöttünk hogy sütünk egy kis szalonnát, rendesen nyársakkal meg minden. Ettünk, ittunk, söröztünk. Nem bírom nagy a piát így két sörtől már kellően felhőtlennek éreztem az életem. Na de mindegy. Elpakoltunk és elmentünk együtt zuhanyozni.

Szappanozás után azonban elkezdett ujjazni. Imádom ahogy a ujjaival bánik így engedtem neki, később azonban elkezdte a fenekemet is ujjazni. Eddig amikor próbáltuk mindig fájt, most viszont valószínűleg a sör hatására engedtem ezt is. Sőt tetszeni kezdett. Leöblítettük magunkat, megtörölköztünk én felhúztam az egyik ingjét, ő meg egy köntöst és kimentünk rágyújtani. Addig addig incselkedtünk egymással amíg kint a kapu előtt az utcán a kerítésnek döntve megint elkezdte ujjazni a fenekemet. Egy idő után szinte én löktem magam az ujjára. Ekkor beljebb mentünk. Kapun belülre. Becsukta a kaput.

A falnak döntött, megsimogatta a puncimat és elkezdte betolni a fenekembe jókora farkát. Nagyon feszített, el akartam húzódni de nem engedett. Elkezdte simogatni a csiklóm hogy ellazuljak. Be is jött. Makkon túl belém csúszott a fasza. Annyira felizgultam a gondolatra hogy szinte tövig a farkára toltam magam. Ekkor mindkét kezét a csípőmre tette és elkezdett baszni. Nem csak pumpálta belém a farkát, hanem megsemmisítően baszott. Én közben a csiklómat simogattam és ujjaztam magam na meg persze sikítottam a fájdalomból következett élvezettől is.

Még vagy öt percig csak baszott utána elélveztem. Ekkora orgazmusom soha se volt még. Még pár percig gyötörte izzó-sajgó lyukamat majd tele élvezte a seggem. Nagyon fájt ahogy pumpált a gecije belém. Eszméletlenül kielégült voltam. Azóta párszor seggbe rakott. De én mindig várom mikor kapok faszt az ánuszomba. Remélem egyszer két fasz is ki fog tölteni. Köszi hogy elolvastad. Puszi.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 9929 alkalommal olvasták Gora szextörténetét és 42 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák