Szextörténetek Szexhírek

Adél és a gróf (szexrabszolga, hetero szex)

H.T.Leroy szextörténete
Voltak idők, amikor egy gróf bármit megtehetett. És voltak lányok, akik bármit bevállaltak, mert imádták a sperma ízét.Adél kéjesen felsikoltott. Kezével a lepedőt markolta, miközben a gróf hátulról beléhatolt. Bár a férfi előtte már négy ujjal is tágította a szűk nyílást, ez nem bizonyult elégnek. Hatalmas, kőkemény szerszáma becsusszant a lucskos punciba, s élvezettel húzogatta ki-be a szűznek már rég nem nevezhető nyílásban.
-Annyira szűk vagy, hogy azonnal beléd élvezek.
-Még ne! – kérte Adél zilálva. –Még érezni akarlak magamban.
A gróf egyre mélyebbre és mélyebbre hatolt a lányban, aki fejét hátravetve elélvezett. A férfi megragadta a haját, s még vadabb vágtába kezdett.
-Most megmutatom neked, hogyan kefél egy igazi csődör. Fordulj meg!
A lány engedelmeskedett, hanyatt vetette magát az ágyon, térdeit felhúzta egészen a melléig, hogy a grófnak még szabadabb bejutást biztosítson mindkét nyílásába. A férfi megragadta a fenekét, feljebb emelte az ágyról, és úgy hatolt Adélba, hogy a lány összerezzent a hirtelen rátörő extázistól.
-Látni akarom az arcodat, amikor elélvezel. – mondta, s azzal megmarkolta a lány melleit, s vad iramban kefélni kezdte. Adélnak most sem tartott sokáig, hogy a csúcsra érjen, kéjes nyögések közepette testét megfeszítve ismét elöntötte az az ismerős, édes forróság.
-Ez az… ez az… imádom látni, hogy a farkam ilyen hatással van a nőkre. Ugye szereted a spermámat is?
-Igen… igen… imádom. – nyögte Adél egy újabb orgazmus felé közeledve.
-Hova kéred ma?
-A számba! –sóhajtotta a lány.
-Akkor megkapod! – kiáltotta a gróf, azzal kirántotta szerszámát a lányból, fölétérdelt, s Adél nyitott szájába és arcára élvezett, aki eközben maszturbálva ment el még egyszer utoljára. Felkönyökölt, s hagyta, az ondó had folyjon ki a szájából, végig a mellén, le egészen a köldökéig, majd kezével szétkente testén a még meleg gecit. Ujjairól éppúgy lenyalogatta a maradékot, ahogy azt tette a férfi farkának végéről is, majd kacéran megjegyezte:
-Ez igazán elsőrangú volt.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 8078 alkalommal olvasták H.T.Leroy szextörténetét és 21 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák