Szextörténetek Szexhírek

Megbaszott az új osztálytársam (tini szex, hetero szex)

Kitti szextörténete
Este volt,a szüleim nem voltak otthon,mikor hallom,hogy valaki csenget. Kinyitom az ajtót és látom hogy ő az. Nem akarom beengedni, mondván ,hogy még nem zuhanyoztam. De ő jelöli az izmos kezével az ajtót és bejön.Azt mondta hogy gyönyörű vagyok. Majd közelebb jött és elkezdett csókolni. Fokozatosan tölt hátra a falhoz. Mikor elértük hozzá szorított, és hozzám dörgölőzött.

Halk nyögések hagyták el a száját. Majd fölemelt ( meglepődtem milyen könnyedséggel tette) és fölvitt az emeletre. Ott mondta,hogy most eljátszadozunk,mire én az mondtam hogy nem akarom. Elkezdett csókolgatni és leszedte a pólómat ,majd az övét. Ledöntött a földre és hozzá szorított. Levette a nadrágját és közölte,hogy most magáévá fog tenni.

Könyörögtem, pénzt ajánlottam neki,de ő engem akart. Beszélt hozzám és észre sem vettem,hogy már teljesen meztelen vagyok. Ekkor belém hatolt . Nagyon fájt. Folytak a könnyeim Könyörögtem,de ettől csak feljavult és gyorsabban mozgott. Nem bírtam sokáig nagyon fájt. Arra gondoltam ,hogy mielőtt ezt tette volna észrevettem,hogy milyen gyönyörű szép kék szemei vannak ,melyet kiemelt a barna bőre. Hideg volt a padló és nagyon fájt ahogy tolt.

Majd egyszer csak elkezdett forogni a szóba,és kezdetek elhomályosulni a dolgok. Egyszer csak minden elsötétült. Elájultam. Mire fölébredtem azt láttam hogy fölöttem van és aggódva néz. Azt mondta, hogy élvezetes volt,és kár, hogy elájultam. Megcsókolt és elment. Ezt a pillanatot vágtam. Ennyi lett volna? Csak ennyi ideig élvezhettem magam szerencsésnek hogy még szűz vagyok ?
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 14301 alkalommal olvasták Kitti szextörténetét és 37 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák