Szextörténetek Szexhírek

A szomszéd gyerek (tini szex, meleg szex)

Szomszéd szextörténete
Minap átmentem a szomszédhoz és arra lettem figyelmes, hogy a szomszéd furcsán viselkedik. Van a szomszédom akit Márknak hívnak, ő most 11 éves. Átmentem hozzá és elkezdtünk xboxozni, TV-zni, gépezni.Elkezdtünk nézni egy horrorfilmet, ami azért nem volt gyenge.
A Márk félt egy kicsit így közelebb ült hozzám, és itt kezdődöttek a dolgok.
A film a felénél járt és Márk elkezdte markolászni a farkamat és hát mit ne mondjak de nagyon meglepődtem.

Ezek után amikor abbahagyta a fogdosást odahajolt az ölembe és elkezdte szopni a farkam, aminek kb csak a felét tudta bekapni (17cm) miután kijött az előváladékom ő úgy döntött hogy lehúzza a gatyáját és hassal lefekszik a földre, én széthúztam a lábát és a pici lyukacskáját elkezdtem nyalni a nyelvem benne is volt egy picit a fenekébe.
Miután kinyaltam nem kellett több vissza ültem a gurulós székbe és Márk meg beleült a farkamba ami nagyon nagyon jó érzés volt.
Ott ugrált pattogott rajtam én meg közbe vettem a bátorságot és elkezdtem fogdosni és verni a pici kukiját.

Márk mikor már nagyon élvezte hogy verem akkor felgyorsult, én meg bizony beleélveztem a picike segglyukába, be kellett fognom a száját hogy ne hangoskodjon é nyögdécseljen.
amikor beleélveztem akkor egy pici ment a segglyuka köré amit elkezdtem szélen lassan lenyalni.

Ezek után a hátára fordult és elkezdtem szopni, az ő feje a farkamnál volt és az én fejem az övénél, így szoptuk egymást.
Amint leszoptam, megfogtam a fejét és odanyomtam a segglyukamhoz hogy kis nyelvkörzésekkel kezdje el nyalogatni, csakhogy nem csak nyalta hanem a kis kukiját elkezdte a segglyukamhoz nyomni ami nagyon jó érzés volt.
Mondtam neki hogy: Ne nyomd be mert utána csak neked lesz rossz.
Válaszolta hogy: Akkor mit csináljak?
Mondtam neki: Tedd szét a lábad még egyszer mert kinyallak és utána mélyre nyomom.
Úgy is tettünk, miután beleélveztem a kicsi szűk de forró segglyukába, az ágyra hullottunk erőtlenül, ezután már csak nyalogattuk egymás farkát.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 38485 alkalommal olvasták Szomszéd szextörténetét és 125 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák