Szextörténetek Szexhírek

Tini lányt dugtunk hármasban (hetero szex)

VBK szextörténete
Az egyik nagyon jó barátom egyik este átjött nettezni. Mivel általában otthon vagyok, ezért ideje volt egy kicsit szórakoznunk. Ki is néztünk magunknak egy 14 éves lányt a helyen. És ugye mondanom se kell, egyből a lényegre tértem.- Helló, nincs kedved a 3-as szexre 2 sráccal?
Igen meglepett a válasza ugyanis elsőre igent mondott. Igen megörültünk.
Gyorsan elkértem a számát, s ezek után telefonon beszéltük meg a részleteket.
Elég messze lakik tőlünk ezért 1 hetet kellett várni a találkozóra.
Szóval eltelt az 1 hét, s mivel meg volt beszélve, hogy reggel 7-re legyünk ott, így hajnalban kellett indulnunk. Mikor megérkeztünk a megbeszélt helyre gyorsan átöltöztünk, hogy ne melegítőben lásson meg minket. Miután elfoglaltuk a helyünket vártuk hogy jöjjön. Egyszer csak csörög a telefonom, O hívott, hogy miért nem szállunk ki a kocsiból!!
Eléggé meglepett, de megtettem, s akkor megláttam az erkélyen, s nem volt rajta más csak egy fehér csipkemelltartó.
15 perc múlva már ott volt lent velünk és így megcsodálhattam az alakját. Szép formás lábak, jó mellek, szép arc, s mindehhez tökéletesen szép barna bor. egyből ágaskodni kezdtem. Gyorsan beültünk és elmentünk egy hotelba.
Miután elfoglaltuk a hotelszobát, és lezuhanyoztunk kezdetét, vette a játék.
Lassan befektettük kettőnk közé, s a száját, ill. a melleit csókolgattuk. Látszott hogy tetszik neki. Szép lassan kibujtattuk a fehér melltartójából és a tangájából. Ekkor láttuk meg a teljesen kopasz punciját. Nagyon szép volt, s kívánatos. Egyszerűen nem tudtam neki ellenállni. Megcsókoltam, majd a nyelvem beledugtam amennyire, csak tudtam. Közben a haverommal csókolózott. Ez így ment hosszú perceken keresztül egészen addig míg nem bírtam tovább, s az ujjam is bevezettem a kis puncijába. Közben a csiklóját csókolgattam, amire az egész teste remegni kezdett. Váltottam a haverommal, s most o kezdte a punciját kényeztetni. Én addig a mellével voltam elfoglalva. Majd egy határozott döntéssel a szájába adtam a farkam. Istenem hogy tudod szopni. Ilyet még soha nem éreztem. A nyelve hegyét egészen finoman beledugta a farkamba, amitől szinte majdnem azonnal elélveztem.
Ezután, pózt váltottunk, és a haverom kezdte szopni, míg én a háta mögé kerültem és óvatosan belehatoltam a puncijába. Nagyon jó, szűk volt. A popsiján tetoválás volt, ami még izgatóbbá tette. Így jutottam el a 2. spriccig. Közben a haverom is bevégezte a kis csaj szájában.
Ezek után kicsit pihentünk, majd jött a folytatás.

Beleült a haveromba, én pedig egy kis szopatás után odaálltam a popsijához és megpróbáltam belehatolni. De sajnos nem sikerült, mert túl szűk volt, és nem akartam fájdalmat okozni neki. Ezután én kimentem lemosakodni, míg ok kettesben dugtak egy jót.

Miután visszatértem beszélgetni kezdtünk kicsikét, de a vágy legyőzött minket és így újra a szex került előtérbe. Éppen kezdtünk belemerülni egymás kényeztetésének, amikor megszólalt a haverom mobilja. S ugye fel kell venni, mert ki tudja ki az.

Felvette, hát a barátnője volt. Elég ciki helyzet, hát átment a másik szobába megbeszélni a dolgokat.
Mivel nem akartam abbahagyni a játékot, így nem zavartattam magam, és tovább izgattam. És ekkor jött az, amit mindenkinek kívánok!! Fogta magát és beleült a farkamba, és nem ám le-fel, hanem előre-hátra kezdett el mozogni. Ez még megszokottnak tűnhet, de a sebesség egyáltalán nem. Nem vagyok egy kis darab srác, de az agyon kb. 10-15 cm csúszkáltam miközben hevesen lovagolták a farkam. Nem is bírtam sokáig kb. 3 percig. De mint később megtudtam, bajnok vagyok.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 19098 alkalommal olvasták VBK szextörténetét és 58 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák