Szextörténetek Szexhírek

Brutális szexparti (gruppen, durva szex)

Eszti szextörténete
Hogyan bánt el a barátnőmmel három pasi? Kopaszra borotválásának és szétbaszásának szép története...Egy barátnőmmel laktunk egy albérletben. Volt egy szexpartnere, aki rendszeresen feljött és nagyon keményen megbaszta. Végighallgattam, ahogy nyögnek, ahogy visít fasszal megtömve. Közben masztiztam a szobámban, mert nagyon felizgultam mindig a hangjuktól. Egyszer rávette a pasi, hogy hagy hozzon fel még két pasit és vágják gruppenben szendvicsbe.

Így is lett. Feljött három gecitől duzzadó farkú pasi mindenre elszántan. Tudni kell, hogy én a kis tüsi haj híve vagyok, a fejemen mindig letolatom a hajat 1 cm-esre.

Már sokszor rá akartam venni a barátnőmet is, hogy nyiratkozzon meg fiúsra, de ő mindig hosszú hajat akart. A sors azonban eldöntötte, mert az egyik srác annyira felizgult, mikor feljöttek és én a fürdőben épp a nullással nyírtam a fejem, hogy megkérdezte, a fejemre verheti-e a faszát. Letérdeltem, számba adta a faszt és teljesen megvadulva szopni kezdtem. Leszoptam, jött a sok geci és rálőttem a fejére. Erre eszét vesztette a barátnőm pasija és felkiáltott: Csilla, add a fejed, én is rá akarok gecizni! A barátnőm letérdelt, bekapta a faszt. Ekkor az a pasi, aki rám gecizett, odaszólt a barátnőm pasijának: te, miért nem toljuk le őt is?

-Jó ötlet! De tudod mit? Akkor toljuk le kopaszra! Kopasz kurvát még úgyse basztam!
-Oké!

Erre a barátnőm bőgni kezdett és kérlelte őket: Ne! Nem akarom! Neee! Jaj, a hajam!
Leültették egy székre, ketten lefogták, egy meg elkezdte megkopasztani.

Ő bőgött, visított, de nem tudott mit tenni. Pár perc alatt tök kopaszra nyírták a nullás géppel. Aztán nekiálltak és baszni kezdték felváltva. Meg is öklözték, seggbe is baszták. Vísitott a nagy faszokkal megtömve. Teljesen félájultra baszták. A végén a fejére gecizett mind a három.
Ott feküdt kopaszon, gecis fejjel, szétbaszott lyukakkal. Nem is volt több szexbuli.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 18991 alkalommal olvasták Eszti szextörténetét és 38 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák