Szextörténetek Szexhírek

Fiatalokat szereti a feleségem (tini szex, hetero szex)

Erich szextörténete
Az egyik este a húgom megkért, hogy mi vigyázzunk a kisfiára. Rajtakaptam a feleségem, hogy a 6 éves unokaöcsémmel élvezkedik. Én csak néztem, ahogy eljut a csúcsra.A felesegem mar eleg koran haloingbe bujt, nem volt alatta se bugyi, se melltarto.

Amikor hugom meghozta a gyereket, a felesegem mondta, hogy majd o megfurdeti. Kozben latszott, hogy megmerevednek a mellbimboi, ugyhogy sejtettem, hogy valami jar a fejeben.

Amikor ment a furdetes, bekukocskaltam a furdoszababa. A felesegem eppen a gyerek kicsi futyolojet mosta sok szappanal. Nagy atelessel, finoman maszirozta, a gyereknek meg felallt a kicsi fasza.

Amikor kiszedte a kadbol, leterdelt ele, ugy torolgette. A kicsi fasz meg mindig agaskodott, a felesegem meg elorehajolt, es adott ra egy puszit. A gyerek csak kuncogott. A felesegem erre megint elorehajolt, es az egesz futyit beszippantotta egy pillanatra. Tovabbi kuncogas. A felesegem erre a szajaba vette a kicsi faszt a golyokkat egyutt, ugy szivta. Az egy keze a gyerek feneket es segge lyukat simogatta, a masikkal a pinajat masszirozta. Utana kihuzta az ujjat a pinajabol, es megkerte a gyereket, hogy nyalogassa le. Ahogy neztem, csopogni kezdett az ondo a farkambol.

Kesobb felesegem szolt, hogy majd o teszi agyba a gyereket. Persze kivancsi voltam, mi lesz ebbol. Amikor par perc mulva belestem a szobaba, a felesegem a gyerek mellett fekudt az agyaban, es eppen az magyarazta, hogy a kisbabak a nenik mellebol isszak a tejet. Azzal elovette a mellet, es a gyerek szajahoz nyomta, hogy probalja meg. A gyerek nyalogatni kezdte, a felesegem meg behuny szemmel elvezte.

Aztan a sajat laba koze nyult, es a csiklojat kezdte el simogatni, majd felnyult maganak a pinajaba. Amikor kihuzta a kezet, nedves volt, igy kezdte el simogatni a kisfiu futyijet, ami megint agaskodni kezdett. Aztan megint a sajat pinajaba nyult, es a nedves, sikos kisujjat feldugta a kisfiu fenekebe.

Eddigre mar nagyon fel volt izgulva, hatara fekudt, szetnyitotta a labat, es mondta a fiunak, hogy nezze meg a pinajat. Segitett neki benyomni eloszor az ujjat, majd a teljes tenyeret, vegul a karjabol egy darabot. A felesegem dobalta a csipojet, ugy felizgatta, hogy a kisfiu keze benne van. De nem tudott elelvezni, ugyhogy a fejet a csiklojara huzta, es mondta, hogy ott nyalogassa. A kisfiu igy tett, a felesegem meg par masodperc utan sikitva elelvezett.

Meg remegett egy darabig, utana segitett kihuzni a kezet a pinajabol, jo ejt puszit adott a futyijere, es jott aludni.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 19925 alkalommal olvasták Erich szextörténetét és 60 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák