Szextörténetek Szexhírek

Kaland unokatesóval (hetero szex)

Bíborka szextörténete
Meglepő kaland a saját unokabátyámmal! Sosem fogom elfelejteni és remélem lesz még folytatása! Unokatesóm, Bence(27) egy jóképű, de eléggé lekezelő ember és talán ez izgatott benne mindig, mert ehhez társult, hogy cuki de látszik rajta hogy rossz fiú.Rólam annyit kell tudni, hogy 20 éves lány vagyok, 167cm 50kg szőkés barna haj kékeszöld szem és imádom a szexet!

Történtem egy buliban kezdődött, ahol összefutottam Bencével. Nem volt részeg, de látszott rajta hogy jól érzi magát. Táncolni akart velem amin meg is lepődtem, de nem ellenkeztem. Éreztem, hogy egyre közelebb simul és húz maga felé, ami először meglepett de azért tetszett is a dolog! Ahogy telt az idő kezdtek elfogyni az emberek én is lassan indultam volna mikor Bence közölte, hogy a többiek elmentek, nem-e tudnám haza vinni. Mit mondhattam volna nagyon szívesen haza vittem mégsem hagyhatom ott a saját unokatesómat. Oda értünk hozzá behívott, én indultam volna haza, de mondta hogy muszáj innom valamit, hogy meghálálja.

Ahogy beértünk a házba se szó, se beszéd megcsókolt. Eléggé meglepődtem és hirtelen nem tudtam mást felpofoztam. Erre ő ismét megcsókolt és én már nem ellenkeztem annyira felizgatott a személyisége a csókja és az a határozottság amivel csinálta! Közben simogatta melleimet majd levette a felsőmet és szívni kezdte őket! Csodálatos érzés volt és már nagyon be is nedvesedtem.
Felültett a konyhaasztalra a szoknyámat felhúzta és nyalni kezdett. Pillanatokon belül forróság öntött el és elélveztem. Akkor szóltam neki, hogy most ő jön ezután letérdeltem elé és szépen lassan először csak csókokat leheltem a péniszére, majd végignyaltam és bekaptam amennyire csak tudtam! Közben egyik kezemmel a golyóival játszottam a másik kezemmel pedig a farka kint levő részét húzogattam. Nem kellett sok beleélvezett a számba én pedig lenyeltem. Csodálatos íze volt! Ezek után felhúzott magához, és csókolózni kezdtünk. Tudtuk, hogy ez nem helyes de annyira kívántuk egymást, hogy nem tudtunk ellenállni a vágynak.

Bence ismét kemény lett és még mielőtt újból elélvezett volna, belém tolta a farkát mire én felnyögtem és húzogatni kezdte bennem. Egyre gyorsabb és gyorsabb volt nekem pedig egyre szaporább minden sóhajom de csodálatos volt!

Ezután megfordított majd hátulról betette és nem kellett neki sok telepumpálta puncimat rengeteg spremával! Fantasztikus érzés volt!

Ezután még kicsit csókolóztunk, majd ő elment lefeküdni én pedig elindultam haza.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 12574 alkalommal olvasták Bíborka szextörténetét és 41 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák