Szextörténetek Szexhírek

Autós kaland estere (hetero szex, szex kocsiban)

dixyyke szextörténete
Ma este történt a 30 év körüli szomszéd falu béli pasival. Megbeszéltük hogy találkozunk. Megkívántuk egymást és az erős állat kocsijában egy jót szeretkeztünk. Én 23 vagyok.A 30 ev koruli szomszed falu beli pasiva (Attila) megbeszeltuk hogy talakozzunk. Hat mar iskertuk egymast regebrol. Volt meg kalandunk, En egy 23 eves lany vagyok aki nem reg szakitot a baratjaval es imadja a sexet.

Megbeszeltuk Attilaval hogy ma talakozzunk. Kocsival utanam jot elmentunk kocsikazni. Ki mentunk az erdo alla jo idobe ki fekutunk egy pokrocra es beszelgetunk. Majd ram nezet es fulembe sugta hogy kivan es megcsokolt. Imadom ahogy csokol az valami orjito, Simogatot be nyult a bluzom alla a meltartomba lassan kevetkoztetuk egymast.

Vegig csokolta a testem le egesz a puncimig tudja h imadom es cirogata a puncim simogata nyalogata. Elveztem nagyon. Majd en kerultem felol es elkeztem jatszani a farkaval szep lassan be kaptam nyalogatam szivtam elvezte nagyon megfogta a fejem amenyire csak lehet a farkara huzta szereti ha melyen a torkomba van a farka.

Megfogott es rahuzot a farkara imadja ahogy nezem hogy puncimba van a meretes farka, Elkezdet orulten dugni. magahoz szoritot ugy dugta a puncim mindha soha tobbet nem kapna meg. Eszmeletlenul jol mozgot bennem. Nem birtam mar a vegere, Mikor mar a vegen volt ide atta a farkat a szamba elvezet majd szep le tisztogatam a farkat es kis pihenes utan feloltoztunk haza jotunk.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 7710 alkalommal olvasták dixyyke szextörténetét és 15 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák