Szextörténetek Szexhírek

Maszturbáció segéd srácoknak (szex fantázia)

Eperke szextörténete
Kepzeld el, amint felebredsz egy szep napsuteses szombati napon, bemesz a furdobe, es azon gondolkodsz, hol talalnal egy jo not, aki kielegitene minden vagyadat.Megittad a sorodet,Lefekszel az agyadra, es varod, hogy hozzad erjek, amit en meg is teszek. gyengeden szajon csokollak, es te vissza csokolsz... erzed barsonyos ajkaim huvos erinteset, erzed, amint nyelvem a szadba hatol. Hus szello simogatja farkad, egy kis huzat, ami atjarja a hazat. En bekapom egyik mellbimbod, korkorozok a piciken, s mikozben megkemenyedik, atterek a masik mellbimbodra... amint ott hagyom, erzed, hogy fazik, mert picit nedves nyelveim erintesetol. konyorogsz nekem, hogy erjek mar hozzad odalent, megfognad, a farka, hogy konnyits magadon, de en nem engedem, elveszem a kezed.

A szemeddel kerlelsz, es en, mint egy engedelmes szolgad, elkezdem csokolgatni a mellkasod... haladok lejjebb, es lejjebb... elerek a hasadig, de te turelmetlen vagy... en azert is belenyalintok koldokodbe, puszilgatom a hasad, es vegre valahara leerek a buvos falloszodhoz.Te azt hiszed, hogy bekapom, de meg nem teszem meg.

Megfogom, gyengeden huzogatom a kezem rajta... felmerev allapotba kerulsz, es en vegre valahara odahajolok... erzem az illatat, csodalom ami elottem van, es megnyalom makkodat... meg nem kapom be, de nem am... csak korozok nyelvemmel rajta, aztan bejjebb engedem kicsit... elkezdem dugni a szamat vele, de meg nem, bizony nem engedtem be teljesen... beljebb, es beljebb engedem, amig mar tovig bekapom, elkezdek jatszani a hereiddel is nagyon gyengeden.... megorulunk mindketten, es melytorkozok, szopom, szivom, amig van erom jo bo nyallal... csak szivlak, es cumizlak, es amikor elelvezel az osszeset lenyelem, es csokollak... ujra elkezdem a farkadat cumizni, finom nyaloka, es amikor mar fel kesz allapotban van, beleulok, es kursz... kemenyen... gyorsan... kimeletlenul... csak baszol, es amikor elelveszel a szemem felakad... megint radborulok, es csokollak, aztan franciazunk... te nyalsz, en alaposan leszoplak...
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 4816 alkalommal olvasták Eperke szextörténetét és 18 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák