Szextörténetek Szexhírek

Hatalmas öregasszony (mature szex, duci szex)

Géza szextörténete
Már évek óta kinéztem az 50 fölötti nőt, aki a szomszédban lakott. Óriási teste volt, és óriási mellei. Egyszerűen undorítóan szép volt. Mindig, már gyermekorom óta fantáziáltam róla, hogy vajon milyen lehet vele szexelni?Egyszer például anyámnak adta oda a kulcsát, amíg elment nyaralni. Persze én is mentem virágot locsolni. Anyám locsolt, én meg a fürdőszobában mostam a kezem. És ekkor mit látok? Egy marha nagy bugyit. Az vesse rám az első követ akinek, erre a látványra nem motoszkál a nadrágjába semmi. Megszagoltam, pedig nem vagyok aberrált, de ha már az enyém úgysem lehet, legalább a puncija illatát hadd érezzem. Mennyei volt. Leírhatatlan, mély nyomot hagyott bennem.

Két éve történt, valami közös ügyel kapcsolatban, /lakóközösség/ átmentem hozzá, hogy őszinte legyek az első ami eszembe jutott, hogy még csak 50-55 lehet, ez még aktív. Se kutyája, se macskája, akkor meg mért ne próbálkozhatnék?

Az élet segítségül sietett. Amikor ajtót nyitott, akkor láttam, hogy enyhe delíriumban van, és a beszélgetésünk alatt egyre keményebben roskadt össze az elfogyasztott szesz súlya alatt. Hogy őszinte legyek, mertem is meg nem is. Jó, hogy részeg, mert ha nem akarja, akkor ráfoghatom, hogy alkoholista, és kitalálta az egészet. Mit csináljak ?

Na, annyi lett belőle, hogy megkérdeztem tőle, mit szólna, ha kigombolnám az ingét? Azt mondta, elsüllyedne szégyenében. /mert 2 évvel fiatalabb a fia, mint én./ Meg különben is. A korkülönbség! Meg egyáltalán. Ez neki undorító!
Elköszöntem.

Két nap múlva csörög a telefonom. Ő az. Azt hadarta: az inget szeretné megbeszélni velem. Szombat délután egyedül van, ezzel lecsapta.
Persze mentem.
Beenged.
Megkérdezi, hogy pontosan, hogy gondoltam? Mondom neki . pont úgy, ahogy értette! Pirul, nagyon pirul, de ezt nem veszi be a gyomra, mondja.
Hála istennek, ekkora este lett. Mondom neki, eloltom a villanyt, beszélgessünk úgy. Melegítőben voltam, alsó nélkül. /felkészültem/.
Amikor mentem a kapcsoló felé, akkor úgy intéztem, hogy egy mozdulattal leessen rólam a nadrág.

Amint eloltottam, a terv szerint hullik a földre a nadrágom, és megállok előtte. A félhomályban láthatta a farkamat, mert nem kérdezett semmit, csak lágyan alámarkolt. Megfogta heréimet, másik kézzel meg, az ánuszomat kereste.

Amikor megtalálta, akkor kapta be. Istenien szopott. Mélyen lenyomta a torkán. A fogára is vigyázott, nehogy hozzáérjen a makkomhoz. Közben el nem engedte volna golyóimat, sőt! Az ujját sem húzta ki a fenekemből! Így még soha nem elégítettek ki, amelyik keze a fenekemben volt, az néha a gátamat nyomta erőteljesen. Hát elélveztem a szájába.

Akkor levetkőzött, és megmutatta milyen egy érett asszony. Ilyen punci, azt hiszem nincs is. Mint mondtam kövér volt a puncija is. Mire a 20 cm elérte a hüvelyét, addigra a lágy, meleg, csúszós bőre az őrületbe kergetett. Aki dugott már kövér nőt az tudja, hogy ott igencsak legény kell, hogy legyen az ember. Egyszerűen túl puha mindenütt, túl csábító.
Ezenkívül hálás alany. Akár 10-szer is elmegy egy szex alatt, és ez a lelkesedése átragad rám is.
Most ott járok hogy a feleségem mellett, havonta 3- 4 szer ellátogatok hozzá, immár 2 éve.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 13584 alkalommal olvasták Géza szextörténetét és 54 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák