Szextörténetek Szexhírek

Először férfival (meleg szex, orál, anál)

Yourboy szextörténete
Kiskorom óta érdekelt a férfiak kielégítése fiúként. Megalázkodni, szolgálni. Összejött.... A leginkább a lány szerep érdekelt, amikor én elégítem ki az uram minden vágyát.Szóval kiskorom óta izgatott a dolog ,hogy egy férfi csaja legyek fiúként. Fantáziáltam a szomszédról, a tanáraimról, a főnökömről, busz sofőrökről, öcsémről, apámról.

Utóbbinak kellettem magam naponta,kukkoltam,de nem jött el a pillanat hogy a kurvája legyek. Aztán felnőttem, sajnos faszt nem kaptam. Akkor jött a chat. Egy férfi fiút akart. Félve, bár faszverés közben írtam az üzit.

Ő hívott és megbeszéltük hogy jön értem. Jött.és vitt. Hozzá mentünk. Soha nem felejtem. Remegtem,de fel voltam izgulva. Csók jött. Smároltunk. Ölelt engem egy férfi. Használni akart. Leguggoltam elé miközben pusziltam a hasát. Leértem a fehér alsóig amiben már vastag fasz lüktetett.

Jól eláztattam nyálammal majd kihámoztam a faszt,ami rugóként pattant ki. Végre ott volt előttem a lehetőség hogy alázzanak. Nyálammal nem volt,de bekaptam. Mikor mélyre ment,már nyálaztam,szagoltam a herezacskót,faltam a faszt.

Felállított és kardoztunk, egymásét vertük. Majd szopott,hanyatt fektetett,ujjazott és betette. Ahhhh sose felejtem el. Szétfeszültem. Hanyatt döntöttem,beleültem tövig,elélveztem ahogy lovagoltam és a seggem markoltam.

A saját gecimmel kentem be az arcom. Kidőltem. Reggel hanyatt ébredtem. Nyakában a lábam,épp próbál behatolni. Hagytam. Betette, úgy elkezdett baszni mint egy gép. Pár perc után belém is élvezett. Ezek után állítom hogy szeretem és nem vetem meg a jó férfias faszt. Meg a jó faszú férfit. Pedig családos vagyok.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 13557 alkalommal olvasták Yourboy szextörténetét és 63 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák