Szextörténetek Szexhírek

Nyári szex kalandom két lánnyal (biszex, hármas szex)

Tata szextörténete
Éjfél is elmúlt, mire a kempingbe értünk. Jókora területet foglalt el a Balaton partján, és a kései időpont ellenére tele volt emberekkel. A kemping területén már elengedtem a lányok kezét; azt mondták, van ott néhány ismerősük, és nem akarnak feltűnést kelteni.Észrevétlenül surrantunk be Móni és bátyja lakókocsijába, és nevetgélve lehuppantunk az egyik ágyra. Jól felszerelt, tágas kocsi volt, és örömmel fedeztem fel, hogy hűtő is van. Kértem a lányoktól egy kólát, mert igencsak ki volt száradva a torkom. Amikor pedig belém villant, még mi minden következhet, szárazabbá vált, mint a sivatag.

Móni hozta, míg én kecses lépteit, és hosszú combjait bámultam. Már nagyon kíváncsi voltam rájuk.
Éreztem, Anna is követi a tekintetem, és tudtam, irigykedik. Irigykedik, mert nem olyan jó csaj, mint a barátnője. Nos, ez igaz. Valószínűleg sohasem lesz annyira kívánatos, de eltökéltem, azon leszek, hogy a szőke lány ma este ne gondoljon erre. Nem lesz itt hátrányos megkülönböztetés, az fix.

Odahajoltam Annához, és megcsókoltam. Csukott szemmel vettem át a kólával teli poharat Mónitól. Éreztem Anna hálás testét, ahogy hozzám simul. Csók közben azért sikerült elkapnom Móni cinkos tekintetét. Úgy tűnt, tudja mi jár a fejemben, és egyáltalán nem tűnt úgy, hogy haragudna. Bezzeg, ha két férfi flörtölne egy nővel, más lenne a helyzet, tűnődtem.
Aztán vége szakadt a csóknak. Móni leült az ágyon a másik oldalamra, és mindkettőjüket átöleltem. Tettünk néhány tétova kísérletet a beszélgetésre, ám mindhárman éreztük, ez most zsákutca. Az este folyamán már eleget trécseltünk, és talán reggelre virradóra még fogunk is. Most azonban – kimondva, kimondatlanul – azért voltunk itt, hogy keféljünk egy nagyot.

Felváltva csókolództam velük, míg ők combomat, majd duzzadó péniszem simogatták a nadrágon keresztül. A helyzet a déja vu érzésével töltött el; főleg amikor a lányok kezdtek lecsúszni az ágyról, hogy kezelésbe vegyenek. Én azonban most mást akartam.
- Móni. Anna. ne. Ne így.
- Hát? – nézett rám Móni mosolyogva. Anna már lehúzta a sliccem, és már a bokszeren át tapogatott.
- Mit szólnátok egy sztriptizhez? – nyögtem ki.
Nevettek.
- Nem, nem én – ti.
Habozva néztek egymásra, aztán elvigyorodtak. Anna kicsit feszültebben.
- Jó. Én kezdem – pattant föl Móni, és felállt. Anna felült mellém az ágyra, és hátradőltünk. Úgy véltem, Móni észrevette, Annára ráfér még egy kis bátorítás. Izgatottan vártam produkcióját.

Móni odalépett a rádióhoz, és bekapcsolta. A hangszórókból valami felejthető zene áradt, de a ritmusa alkalmas volt arra, hogy megadja az alapot a fekete lány érzéki táncához. Minden mozdulata elbűvölő volt. Feszes hasa kivillant topja alól, és alig egy méterre ringott a szemem előtt. Aztán levetette a topját, s nem sokkal később a melltartóját – közben pillanatra sem esett ki a ritmusból.
Lélegzetelállító mellei voltak.
A farkam az események alatt nemcsak hogy megőrizte keménységét, de akkorára duzzadt, mint az a nyavalyás Kilimandzsáró – bár egyelőre nem éreztem, hogy közel állna a kitöréshez. Mindenesetre nem tiltakoztam, amikor Anna kibontotta alsómból, és lágyan verni kezdte. Sokkal jobban csinálta, mint első alkalommal. Viszonzásul lába közét simiztem, amit ő nyögdécselve nyugtázott – a sorton át is éreztem vágya forróságát.

Adtam neki egy csókot, ami hosszabbra sikeredhetett, mint terveztem: mire ugyanis visszafordultam, vérpezsdítő látvány fogadott. Mónin már nem volt más, csak egy fekete tanga. Úgy lejtette izgató táncát, egy született táncosnő könnyedségével. Néha végigsimította feszes melleit, néha pedig szűzanyám! – a tangán keresztül a szeméremdombját.
- Menj te is, Anna – suttogtam a mellettem lihegő lánynak, aki vadul szorította a combjai közé a kezem.
Kinyitotta a szemét, és rám nézett. Nagyon nagyok és nedvesek voltak a pupillái.
- Menj – simogattam meg a haját. – No. Rajta.
A lány felállt, bár kissé kedvetlenül. Fejemmel biccentettem Móni felé. Az visszabiccentett. Azt hiszem, értette mit akartam jelezni.
A fekete lány kézen fogta Annát, aztán összeölelkeztek. A rádióban épp egy lassú szám ment, ők pedig lassúzni kezdtek. Móni a barátnője fenekét simogatta, és a vállára hajtotta fejét. Pár perc múlva csókolódzni kezdtek, amit én élvezettel figyeltem.
Egyszerre kezdtünk el vetkőzni: ledobáltam a ruháim, Móni pedig Annának segített. A szőke lány mellei nagyok voltak, a bimbók tágas udvar közepében meredeztek az izgalomtól. Mögéléptem, és kezembe fogtam őket. Anna felsóhajtott, és csókra kínálta ajkait.
- Ti. voltatok már együtt?
Móni is megsimogatta barátnője keblét, aki a nyakamat puszilgatta épp.
- Egyszer. egy éve, a szülinapomon. Emlékszel, Anna?
Igen. - mosolyodott el a szőke, és megcsókolta barátnőjét, miközben rákulcsolta kezét a péniszemre. Úgy tűnt, immár semmi nem zavarja.
- Akkor. van egy ötletem.

Kíváncsian néztek rám, én pedig odaléptem Mónihoz, karomba kaptam, mire aprót sikkantott. Megcsókoltam, aztán a nyakát, melleit, hasát kezdték simogatni ajkaim. Megbűvölve bámultam a nedves tanga alatt rejtőző kívánatos domborulatot.
Ellenálltam a kísértésnek, és az ágyra fektettem a lányt. Finoman felhúztam térdeit, aztán lehúztam róla a tangát. Szemeim beitták a csupaszra borotvált szeméremtest látványát.

Ezután Annához léptem, és szelíden térdre kényszeríttettem. Ő egyből megragadta a farkam.
- Nem, nem – mosolyogtam, és Mónira mutattam, aki a melleivel játszott, és várta, mi fog történni.
A szőke pár pillanatig bután nézett, aztán megértette, mire gondolok. Nem tiltakozott. Odakúszott barátnőjéhez, és csókolgatni kezdte a lábát. Móni felsóhajtott, és előrébb tolta a fenekét, Anna arca pedig eltűnt a karcsú combok között.
Nem bírtam tovább. A makkom már szinte fájdalmasan feszült, hegyén előnedv csillogott. Mivel Annán még rajta volt a sort, mögé térdeltem, és egyetlen rántással lehúztam róla. Erre hátrafordult, de én fejemmel intettem, hogy folytassa Móni kényeztetését, aki már hangosan nyögdécselt.

Nagy, impozáns feneke volt a Móninak, de narancsbőr sehol, finom, feszes bőr hívogatott. Ujjammal kitapogattam a nedvedző rést és a feszes csiklót; éreztem, hogy a lány összerándul a kéjes érzésektől. Lehajoltam, és végignyaltam szeméremajkait – isteni ízük volt. Eszembe jutott, hogy amikor először megláttam, azt hittem róla, még szűz: mostanra biztos voltam benne, hogy ha nem is sokan, de már jártak benne. Nos, én leszek a következő.
Simogatni kezdtem a farkammal. Végighúztam a fenekén, a combja között, makkom hegyével dörzsölgettem a csiklóját. Anna elfúló hangokat hallatott, de tovább nyalta Mónit, akinek időnként elkaptam tágra nyílt, vágytól felhős tekintetét.
Aztán úgy éreztem, eljött az idő. Ujjaimmal szétfeszítettem, és pár pillanat múlva már benne is voltam. Síkos forróság ölelt körül, feszes, rugalmas hüvelyfal, én pedig mozogni kezdtem. Megragadtam a lány pompás farát, és körkörös mozgást végezve dugni kezdtem.

Anna dobálni kezdte magát, és halkan sikongatott. Mozgásom egyre gyorsult, és éreztem, hogy elkapja őt az első orgazmus. Addigra kihúzta fejét Móni csillogó combjai közül, és a lepedőt harapdálta gyönyörében. Barátnője, akin látszott, hogy kielégült, a haját simogatta.
A szőkeség kétszer is elélvezett, mire kirántottam a farkam, és a hátára spricceltem. Nem volt gumim, és nem akartam bonyodalmakat. Bennük megbíztam, de azért, amíg ez lehetséges, nem töltöm testükbe termékenyítő nedűm.
Ráborultam Anna hátára, és végigcsókolgattam a gerincét. Éreztem, ahogy elnyugszik remegése, izmai ellazulnak. Csöndesen szuszogott, s Móni szelíden puszilgatta a halántékát.
Felálltam, és leheveredtem melléjük az ágyra, fél merev állapotban leledző fütykösöm himbálva. Hamar túltettem magam az élményen, ugyanis Annát akartam. Ő lett volna számomra az est főnyereménye.

Csókolódzni kezdtem vele, aztán lenyúltam a puncijához. Szinte ázott a lucsokban, saját nedveim kívül Anna nyála is eláztatta. Ujjaim olyan simán csúsztak belé, mint kisgyerek ujjai egy óriás kesztyűjébe. Aztán egy forró nyelvet éreztem altestem. A szőke lány ismét akcióba lendült, és lágyan nyalogatta a heréim. A farkam még össze sem töpörödött, máris kezdett ismét harckész állapotba kerülni.
Ráhengeredtem Mónira. Minden vágyam volt, hogy megkeféljem. Durván, keményen. Ujjaim a feneke alatt motoztak, és érzékeltem, mennyivel kisebb, feszesebb fenék ez, mint Annáé. Felnyögtem a vágyból, Móni pedig a vállamba harapott, amikor tövig beléhatoltam.
Ebben a pillanatban csörögni kezdett egy mobiltelefon. Nem foglalkoztam vele, dugtam tovább a lányt. Aztán kezdett idegesíteni a Für Elise fülbemászó, de csengőhangként valahogy irritáló dallama. Ráadásul láttam, hogy Móni figyelme is elterelődött: addig csukott szemmel, kéjtől remegve feküdt alattam, most azonban folyton Anna felé pislantott, aki felhúzott térddel ült az ágy szélén, és minket bámult.
- Anna, nézd már ki hív – szólt rá rekedt hangon. Szóval az ő telefonja, gondoltam, és lassú tempóban ringtam tovább. Az a nyavalyás mobil tovább csörömpölt.

A szőke lány kivette Anna mobilját a táskájából, és rápillantott. – A bátyád az.
Móni felsóhajtott.
- Hozd ide. - Teljesen eltávolodott tőlem. A francba! Kirántottam magam a lányból, és kiültem az ágy szélére.
Anna odavitte a telefont a barátnőjének, aztán rám pillantott, és látva ingerültségemet, azonnal lecsapott. Mire Móni felvette, Anna már térdelt és szopott.
Riválisok, gondoltam. A nők, még a barátnők is azok ilyen szituációban.
- Mi történt Norbi? – kérdezte Móni. Éles volt a hangja.

Néztem az arcát. Láttam, ahogy megnyúlik. S közben éreztem, hogy makkom torokig szalad.
- Mért csak most szólsz, te barom? – Móni hangja akkorát csattant, hogy még Anna is abbahagyta meggyötört hímtagom cidázását.
Csönd. A vonal másik végén valaki beszélt, de szavait nem lehetett érteni.
- Jól van – mondta végül Anna fásultan, és letette a kagylót.
Kérdőn néztem rá, mire a lány felsóhajtott.
- A bátyám jön vissza. Előbb is szólt volna, de csak most találta meg az autós töltőjét, amikor egy pihenőhelyen végig kutatta a kocsit. – Móni szünetet tartott. – Ez még a jobbik eset. Ha nem tudta volna feltölteni a telefonját, nagy meglepetésben lett volna részünk.
- Akkor tűnjek el? – kérdeztem, és a ruháimra sandítottam.
- Ugyan – Móni hirtelen felnevetett, és megrázta gyönyörű fekete haját. – Van még úgy fél óránk. Elég lesz, nagyfiú?
- Sok is – feleltem vigyorogva, és ledöntöttem a lányt az ágyra.

Húsz perccel később sietős léptekkel hagytam el a lakókocsit. Ekkor már az egész kemping sötétségbe burkolódzott. Egyszer még visszanéztem, és láttam, a két lány vidáman integet. Még mindig meztelenek voltak, amennyire meg tudtam állapítani. Visszaintettem, de már igazából nem is érdekeltek. Az őr mord tekintete kísért ki a kapun, amely a vasúti töltés alatt húzódó útra nyílt. Kicsit még tovább baktattam, nehogy gyanúsnak találjon, aztán megálltam. Picit lihegtem. Kimerítő volt ez az este.

Találtam egy padot egy nagy fűzfa árnyékában, és leültem. Tapogatni kezdtem a zsebeimet. Még az utazás előtt vettem egy doboz cigarettát, de eddig nem gyújtottam rá. De tudtam, el fog jönni az a pillanat, amikor majd szükségét érzem.
Beletelt néhány percre, mire ráleltem. Kibontottam a csomagot, és kihúztam belőle egy szálat. Gauloises. Megteszi.
Az első slukk után különös nyugalom töltött el. Sajgó mirigyeim lüktetése kissé csillapult. Elgondolkodtam.

Miért nem érzek igazi boldogságot? Ez a két lány igazán belevaló volt. Ennél jobb szórakozást nehezen találni manapság. Nem voltak kurvák – bár ez után lehet, hogy azok lesznek -, s aligha kaptam el tőlük valami fincsi nemi betegséget. És buták sem voltak. Igazán kellemesen telt az idő.
Megráztam a fejem. Nem értettem, mi a bajom. Nem dugtam ilyen jót hónapok óta. Jobban jártam ezzel az utazással, mintha otthon írogatnám a hülye novelláimat. Ez biztos.
Mégis.
Gondolataimat megakasztotta, amikor egy tehervonat robogott el óriási hangorkánban, sípolva, röfögve, a csendes balatoni éjszakában. Lenyűgözve néztem. De hamar távolodott, s pár perc múlva már ismét csak a tücskök dala szólt. És hirtelen szörnyen magányosnak éreztem magam.

Eldobtam a cigit, hátamra kaptam a táskám, és elindultam gyalog Berény felé. Néznek majd a szüleim, ha hajnalban beállítok, de sebaj. Elhatároztam, nem elemzem, miért érzem magam ennyi orgazmus után is kielégületlennek. Holnap is van nap, hozhat bármit. Ha mégse, még mindig visszajöhetek ide – távozásom előtt telefonszámot cseréltünk a lányokkal, akik azt hiszem, vártak is vissza. Elvigyorodtam. Kezdtem magam jobban érezni, és pár kilométer után már gondtalanul dudorásztam. Olykor megálltam, és mélyen, boldogan tüdőmbe szívtam a nyári éjszakát.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 10356 alkalommal olvasták Tata szextörténetét és 26 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák