Szextörténetek Szexhírek

Szex a plébánossal (tini szex, meleg szex)

Ministráns fiú szextörténete
Egy délutáni gyónás után, a helyi plébános bűnbánatként megmutatta milyen a szex egy férfival. Csodálatos élménynem volt részem, amit nem sokra rá, még csodálatosabb követett. Fiatal koromban történt meg életem első meleg kalandja.Vallásos nevelést kaptam, annak ellenére, hogy csak édesanyám volt hívő. Amióta az eszemet tudtam, minden vasárnap misére jártam, minisráltam és különböző egyházi rendezvényeken vettem részt. Mindez nagyon tetszett nekem és örömmel tettem.
A helyi plébánossal nagyon jó kapcsolatban voltam, épp úgy, mint azok a gyerekek, akikkel együtt jártam misére. Sokat jártam hozzá a parókiára, segítettem neki bevásárolni és a különböző házi munkákban.

Történt egyszer, hogy szokásos havi gyónás miatt mentem a templomba. Rajtam kívül nem sokan voltak, és azok is inkább felnőttek. Mikor rám került a sor, bementem a gyóntatófülkével és őszintén vallottam meg gyermeki bűneim. Mikor azt vallottam, hogy parázna gondolataim voltak, a plébános megkérdezte, hogy lányokkal vagy fiúkkal kapcsolatban?

Erre én elszégyelltem magam, mert előfordult, hogy fiukról, vagy épp idősebb férfiakról is fantaziálok. Természetesen ekkor még nem igazán tudtam, hogy mi a szex, inkább csak gondolataimban létezett, és a cselekedetek az önkielégítésben teljesültek be.

Mivel tudtam, hogy a gyónás csak akkor ér valamit, ha azt őszintén teszi az ember, így félve, de bevallottam, hogy nem csak lányokkal kapcsolatosak ezek a gondolataim.

A plébános, aki kb 60 éves lehetett akkor, egy magas, igencsak testes, barátságos ember volt.
Erre a plébános azt mondta, hogy ez igencsak komoly bűn és ez elfogadhatatlan Isten és az emberek számára is. De tudja, hogy ez ilyen korban elő szokott fordulni. Azt mondta, hogy gyónás után várjam meg és a parókián beszélünk erről a témáról. Meg is történt a gyónás és én utána még vagy fél órát vártam rá, mire elmentünk hozzá.

Leültetett a dolgozószobájában, mellém ült és kérte, hogy őszintén beszéljek érzéseimről gondolataimról. Elmondtam neki, hogy igazából a lányok érdekelnek, nem a fiúk, de mégis egy –egy alkalommal előfordul, hogy fiúkról, férfiakról ábrándozom. Főként akkor kap el ilyen érzés, ha tornaóra vagy és edzés után látom társaimat ruha nélkül, vagyis inkább alsónadrágban, mivel még teljesen pucér fiút nem láttam. Olyankor mindig az jut eszembe, hogy bárcsak megérinthetném valakinek a péniszét és simogathatnám egy kicsit.

Én átlagos testalkatú, inkább vékony srác voltam akkoriban. A testem teljesen szőrtelen volt és még farkam körül is csak pelyhedzett a szőr. Mivel késő tavasz volt és nagyon meleg, így csak egy rövidnadrág és egy póló volt rajtam. A rövidnadrágnak volt bélése, ezért alsónadrág nem is volt rajtam.

A plébános türelmesen és figyelmesen végighallgatott, majd azt mondta, hogy ne aggódjak, a gondolataim miatt! Minden emberrel előfordul, hogy bűnös gondolatai támadnak, de a Jóisten szeret minket és segít legyőzni a rosszat.

Vele is előfordult már többször, hogy rosszra gondolt, de mindig sikerült legyőznie a gonoszt.
Észre se vettem, de közben a kezét a combomra tette és úgy beszélt. Aztán arra lettem figyelmes, hogy puha tenyerével simogatni kezdte a combomat, és hol a térdem felé, hogy egészen, szinte az ágyékomig megérintett.

Az érintésére nagyon fura érzés fogott el. Éreztem, hogy a farkam merevedni kezd, és egyre jobban ver a szívem. Miután eltel így vagy 10 perc, megkérdeztem, hogy hessegethetem el az ilyen gondolatokat?

Meglepetésemre a plébános azt mondta, hogy csak ha már megtapasztalom a rosszat, akkor fogom tudni rendezni a gondolataim. És közben tovább simogatta a combom. Mivel sportrövidnadrág volt rajtam, így egyből látszott is, hogy a farkam már kőkemény.

Mondtam neki, hogy beszélni könnyű erről, de azért a valóság más. Nem úgy van csak, hogy valakit megkérek, hogy meztelenül akarom látni és meg szeretném érinteni a farkát, vagy épp ő fogja meg az enyémet!

Ezen nevetett és azt mondta, hogy persze, ez nem egyszerű, mivel nem elfogadott dolog. De ezen most épp lehet segíteni! Csodálkozva kérdeztem, hogyan! Erre azt válaszolta, hogy vetkőzzek le előtte és akkor ő is leveszi a reverendát!

Nagyon meglepődtem a válaszán! De mégis, nem tudom miért, de igen mondtam kérésére.
Elég szégyenlős voltam, így mire neki álltam levenni a pólóm és a nadrágom, már nem is állt a farkam. Felálltam, levetkőztem és 2 méterre megálltam a plébános előtt!

Erre ő is felállt, kibújt a reverendából. Csak egy trikó és egy boxeralsó volt rajta. Levette a trikót és a boxert is. Tágra nyílt szemmel figyeltem, ahogy vetkőzik. Csodálkozva néztem, hogy milyen nagy és kövér férfi. A farka, amit őszes szőrzet vett körül, még így nyugvó állapotban is hatalmasnak tűnt. Két heréje pedig ott himbálózott alatta.

Azt mondta, hogy most pedig nyugodtan érintsem meg és játszadozzak vele! Közelebb mentem hozzá és félve,rutintalanul, de egyik kezemmel megfogtam farkát, a másik kezemmel pedig a heréit, amik el se fértek egy tenyeremben!

Nagyon kellemes érzés kezdett hatalmába keríteni. A szám teljesen kiszáradt és alig, szinte dadogva megkérdeztem, hogy akkor most mit csináljak? Mondta, fogjam át a farkát és ahogy magamnak szoktam csinálni, úgy kezdjem el mozgatni. Közben éreztem, hogy az én farkam is egyre keményebb lesz.

Eltelt egy kis idő, mire öreg, jóformán alig használt fasza, nagy zihálások közepette megkeményedett. Ami oly nagyra nőtt, hogy alig értem át és a hossza is legalább 20 cm lett. Ekkor hátra húztam rajta a bőrt és kivillant duzzadt makkja.

Mondtam neki, hogy én még ilyet nem láttam, nemhogy érintettem volna. És fogalmam sincs, hogy mit kell ilyenkor csinálni. Nem beszélve arról, hogy nagyon izgulok és kicsit félek is a helyzettől!
Erre azt mondta, hogy ő majd megmutatja nekem, mi ilyenkor a teendő!

Erre megkért, hogy üljek fel a nagy íróasztalra. Egyből engedelmeskedtem neki. Megfogta lábaim, hogy azokat is tegyem fel. Ezután puha kezével megérintette már álló farkam és finoman el kezdte úgy verni, ahogy én szoktam magamnak csinálni. Közben azt mondta, hogy nem kell félnem, ő csak jót akar nekem és olyan élvezetben lesz részem, mint még soha.

Vagy már két perce játszott így farkammal, miután előrehajolt és meleg, nyállal teli szájába vette azt. Fől-le mozgatta fejét és közben egyik kezével a golyóimat gyúrta. Isteni érzés volt. Szinte önkívületbe kerültem. Csak úgy cuppogott a farkamon, amit néha tövig bekapott, vagy épp csak a makkom volt a szájában és a nyelvével játszadozott rajta.

Aztán egyszer csak éreztem, hogy közeledik a vég! Már alig kaptam levegőt az élvezettől. Ekkor faszomat tövig a szájába véve, elélveztem! Nem tudom meddig spricceltem és folyt belőlem a geci, de ő csak nyelte és nyelte! Egészen addig tartotta a farkam a szájába, amíg az teljesen lekókadt.

Ekkor felállt és azt mondta, most én következem. Térdeljek le és úgy csináljam! Letérdeltem elé. Hatalmas farka ott meredezett arcom előtt. Kezeimmel megfogtam a csípőjét, majd nyelvemmel nyalogatni kezdtem a makkját.

Majd hirtelen bekaptam és mozgatni kezdtem rajta a fejem. Amíg csak tudtam, bekaptam a hatalmas szerszámot, de a tövéig nem értem el. Közben ő hörgött és mondogatta, hogy csináljam, nehogy abba hagyjam! De nekem eszem ágába se volt ezt abba hagyni, mert annyira élveztem, hogy szophatom egy férfi faszát. Közben kezeimmel simogattam hájas valagát és testét, amíg csak elértem. Észrevettem, hogy egyre jobban beindul. Megfogta a fejem és próbált tövig ráhúzni a farkára. Már szinte kicsordult a könnyem és öklendezni kezdtem, de ő nem hagyta abba! Szinte utasítva azt mondta, hogy ne szopjam, ő majd jól megbassza a számat!

Erre a kijelentésére ismét érezni kezdtem, hogy merevedik a farkam. Ő pedig egyre határozottabban kezdte baszni a szám! Közben olyan hangokat adott ki, amiket addig sosem hallottam. Én pedig egyre jobban kezdtem élvezni a helyzetet.

Ekkor hirtelen kirántotta hatalmas, duzzadt farkát és azt mondta, hogy most pedig megmutatja, hogy mi lehet ennél is jobb. Felállított és gyors mozdulattal megfordított maga előtt, majd a fejemet elkapva rátámasztott az asztalra.

Mögém térdelt, széthúzta a seggemet és hatalmas nyelvével nyalni kezdte az ánuszom. Hát én még ilyen csodát nem éreztem. Meg sem tudtam mozdulni a gyönyörtől. Miközben nyalta a seggem,, kezével a farkamat és a golyóimat cirógatta.

Egyre hangosabban kezdtem élvezni, szinte már kiabáltam, ami őt is teljesen hatalmába kerítette, mert bő nyállal nyalta a végbélnyílásom és éreztem, hogy nyelve is egyre többször bennem van.
Ekkor érzetem, hogy egyik ujját finoman bedugja a végbelembe és mozgatni kezdi, ki és be!
Csodálatos érzés volt. Már minden porcikám remegett és bizsergett az élvezettől.

Nem tudom meddig csinálta ezt, de éreztem, hogy a végbélnyílásom már teljesen kitágult az ujjazástól és hallottam, ahogy cuppogva jár bennem az ujja, vagy ujjai! Felállt és azt mondta, hogy most pedig meg fog baszni, de előtte jól nyálazzam be a farkát! Én úgy is tettem. Bő nyállal kentem be véreres farkát, majd visszakönyököltem az asztalra.

Azt mondta, hogy először biztos kellemetlen érzés lesz, de ne ijedjek meg, mert hamar élvezetbe csap át. Majd hatalmas makkját odaigazította ánuszomhoz és lassan tolni kezdte! Először tényleg kellemetlen volt és fel is szisszentem. Mire megkérdezte, hogy abba hagyja e? Mondtam neki, hogy ne!

Éreztem, ahogy a végbélnyílásom enged a nyomásnak és lassan becsusszan a makkja! Ekkor megállt a tolással és mondta, hogy ahogy én élvezem, úgy kezdjem el egyre jobban rátolni magam a farkára. Szép lassan egyre hátrébb toltam magam.

Hátra fordulva megkérdeztem, hogy mennyire van már bennem? Azt mondta, hogy még félig sincs bennem, úgy hogy most ő is mozogni kezd ismét. Ekkor lassan egyre mélyebbre tolta belém hatalmas faszát. Szinte már a gyomromban éreztem, de ezt az érzést nem akartam, hogy abba maradjon.

Mikor már szinte tövig bennem volt, elkezdte kifele húzni, majd ismét tolni. Egyre gyorsabban és keményebben kezdett mozogni. Ő is és én is már hörögtünk az élvezettől. Azt mondta, hogy most aztán bejáratja a seggem! Úgy kitágít, hogy legközelebb már könnyebben megy a dolog.

Nem tudom, hogy jutott eszembe, de azt válaszoltam neki, hogy könyörgöm, csinálja!!

Erre egyre gyorsuló mozgással kezdett bennem járni! Hallottam ahogy cuppog már nem szűz lyukam és éreztem, hogy hatalmas lógó heréi az én heréimnek ütköznek hátulról. Persze a farkam úgy áll, hogy majdnem szétrobban már.

Megszólalt, hogy nehogy el merjek élvezni, mert ennyivel nem éri ő be! És akkor nagy büntetésben lesz részem! Szinte már nem is tudtam magamról, az élvezettől magamon kívül voltam. De annyit még ki tudtam nyögni, hogy én mindjárt elélvezek! Erre legnagyobb meglepetésemre kivette imádott faszát a seggemből és azt mondta, hogy azt akarja, hogy a seggébe élvezzek bele!

Már nem is lepődtem meg ezen kijelentésén. Négykézlábra állt. Egyik kezével széthúzta a seggét és rám parancsolt, hogy nyaljam ki a seggét és tegyem befogadó képessé a lyukát! Erre én mögé térdeltem és nyalni kezdtem ánuszát, miközben ő egyik kezével verte a farkát. Ahogy tőle éreztem én is úgy csináltam, majd először egy, majd két ujjammal kezdtem ujjazni. Erre még jobban beindult és azt mondta, hogy most pedig én basszam őt meg.

Nem kellett többször mondania! Mögé térdeltem és egy hirtelen mozdulattal már benne is voltam. Fantasztikus érzés volt az a melegség, ami lüktető farkamat körbe vette. Nem finomkodva egyre gyorsuló mozgással baszni kezdtem. Minden egyes lökésnél láttam, ahogy hájas teste megremeg. Éreztem, hogy már közeleg a vég! Ezt a zihálásomból ő is észrevette és azt mondta, hogy élvezzem tele a seggét! Nem is kellett sokáig várnom! Elkapott az furcsa érzés és éreztem, hogy elélvezek és kezdem forró gecimet a seggébe pumpálni. 4-5 lökés után teljesen elélveztem és kiürültem és szeretett plébánosom is egyre hangosabban élvezett, miközben verte a számomra gyönyörű faszát. Amint kihúztam már lankadó farkam, a plébános gyors mozdulattal felállt és farkát a számba tolta és szinte kiabálva mondta, hogy most pedig bele fog élvezni a számba.

Szinte szopnom se kellett, mert egyre határozottabban és gyorsulva kezdte, a fejemet fogva, baszni a szám. Egyszer csak hörögni kezdett és éreztem, ahogy megtelik szám a forró gecijével. Nem tudtam mit csináljak hirtelen, de mivel korábban ő is mindent lenyelt, így csak nyeltem én plébánosom levét! Még így is nagyon sok kifojt a számból az arcomra. Így baszta még vagy fél percig a szám mire lelankadt a farka. DE én nem akartam kiengedni a számból, mert még érezni akartam azt. Aztán megszólalt, hogy mára ennyi bűnbánat elég lesz és kivette a számból, már alélt péniszét. Az ujjaival az arcomon lévő gecit a számhoz igazította és én örömmel nyeltem le azt is.

Felálltam és ekkor megkérdezte, hogy éreztem magam. Mondtam neki, hogy szinte az egész testem bizsereg még. A lábaimat gyengének érzem, de belül arra vágyom még, hogy folytassuk ezt az egészet.

Közben pedig le se vettem a szemeim meztelen testéről. Azt mondtam neki, hogy nagyon szeretném érezni testének minden porcikáját, mivel amit csinált velem nagyon élveztem. Azt mondta, hogy ez így nagy vétek, amit csináltunk, de ő is annyira élvezte, hogy ezt még többször meg kell ismételjük.

Még egy darabig így, ruha nélkül voltunk, majd megígértem neki, hogy éjjel belopózom hozzá és azt csinálhat velem, amit csak akar! Erre azt mondta, hogy készüljek fel, mert olyan dolgokban lesz részem, amiket életem végéig nem fogok elfelejteni. Csak megjegyzem! Így is történt! Majd felöltöztem, haza siettem és vártam az éjszakát!
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 18254 alkalommal olvasták Ministráns fiú szextörténetét és 108 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák