Szextörténetek Szexhírek

A felnőtté válásom - Egy 13 éves lány története (maszti, tini szex)

Fantastica szextörténete
Ebben a történetben megosztanám a kedves olvasóimmal miként lettem a 13 éves naiv kislányból ki voltam egy érett hölgyemény. A történet egy éjszaka közepén kezdődött, mikor elmerengtem az élet dolgain a csillagos eget kémlelve.Mint 13 éves lánytól gondolhatjátok, hogy nem filozófusi szinten merengtem, sokkal inkább a számomra sok kérdőjellel rendelkező témán és ami leginkább akkoriban felkeltette az érdeklődésemet az a fiúk és lányok közötti kapcsolat volt. Rólam annyit érdemes tudni, hogy alkatilag mondható sportos, alacsony lány vagyok fejlett testi adottságokkal. Ezzel mai napon is kilógok a sorból, mivel kor társaim még vissza maradottak ez ügyben hozzám képest. A lábaim vékonyak és hosszúak, a fenekem nagy és kemény, a melleim mondhatni kicsik és gömbölyűek, körülbelül egy nagyobb tenyér talán áttudná fogni, a szemeim kék színűek illetve a hajam színe szőkés barna.

Ezen az éjszakán kezdett ki fejlődni a gondolat, hogy mi hogyan lehet a szexualitással kapcsolatban. Bár eddig is tetszettek fiúk, de most kezdett minden tiszta lenni. Na de vissza térve az eseményekhez, éjszaka közepén az ágyamba feküdtem. Rajtam akkor mindössze egy melltartó volt és egy tanga, amit nemrég kezdtem el előszeretettel hordani, illetve az eset miatt egészen pontosan. Rájöttem, hogy amikor a tangát teljesen egybe húzom, mintha csak egy vékony anyag lenne és felfele húzom nagyon kellemes érzést tudtam kiváltani magamból. Miután ezt párszor ismételtem magammal, kezdtem gondolkodni miféle dolgok lehetnek még. Ekkor levettem a tangámat, majd az ujjaimmal kezdtem egy simogatni magamat.

Először érdekes érzés volt, mert nagyon forró volt már a puncim de kellemes volt, puha illetve nagyon jó volt masszírozni. Ezután kezdtem magamon észre venni, hogy a mellbimbóim nagyon szúrnak és észre vettem, hogy a melltartóm miatt fáj kicsit, így levettem azt is. Ezután meztelenül csak én a csillagos egek alatt nyúlhattam magamhoz. Az első a legemlékezetesebb, tisztán emlékszek minden cselekedetemre, arra, hogy például annyira masszíroztam magam, hogy már már remegett a testem, ami szokatlanul kellemetlen volt a melleim és a fenekem, bár az annyira nem pattogott, mivel eléggé mereven megtartja magát, szerencsére.

A sok lihegés, ami remélhetőleg nem szűrődött ki az ajtómon. Miután elvégeztem a dolgomat magammal kimentem a fürdőbe, egészen pontosan osonva, hogy rendbe szedhessem magamat.

Miután megvolt vissza vettem a melltartómat illetve a tangámat, majd vissza feküdtem az ágyba, de nem aludni, hanem tisztáztam magamba mindent. Reggeledett...Egész éjszaka nem aludtam semmit, csak gondolkodtam, melynek meglett az eredménye. Ránéztem az órára, reggel 5 óra, ideje kelni...

Köszönöm mindenkinek aki időt szánt a történetemre, ha esetleg szeretnétek folytatást véleményezzetek. A folytatásban befognak majd indulni az események, ezt csak egy bevezetőnek szántam. Szeretnék megkérni minden kedves olvasót, hogy legyen szíves hozzászólni az irományomhoz és véleményezze, így ebből kifolyólag lehetséges, hogy folytatásokat is írok a jövőben.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 21625 alkalommal olvasták Fantastica szextörténetét és 89 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák