Szextörténetek Szexhírek

Az ügyfél aki megbaszott (hetero, munkahelyi szex)

Ügyfélszolgálat szextörténete
Egy távközlési cégnél dolgozom. A mi dolgunk, hogy a nagyobb ügyfelek panaszait megoldjuk és elsimítsuk. Néha be kell vetni többet is mint a sima tárgyalási technikát, hogy az ügyfél feszültségét feloldjuk. Szó szerint a testemet.Elég sok zűr volt a kiemelt ügyfélszolgálaton egy céggel, állandóan panaszkodtak, minden bajuk volt velünk. Kitalálta a menedzsment, hogy szerveznek egy találkozót a Cég kiemelt ügyfélszolgálata és a panaszkodó cég képviselői között.

Meg is történt, és kezdtek közelíteni az álláspontok egymáshoz. Azután megint volt valami probléma, és ki kellett mennem a panaszos céghez felvenni a jegyzőkönyvet, és megpróbálni elsimítani a problémát. Ki is mentem, direkt elég szexisen öltöztem fel, ez mindig jó hatással van a férfi vezetőségre.

Most is bejött a dolog, általában ha a technikusok mennek ki tőlünk, akkor mindig ordibálnak velük. Engem viszont bevezetett a főnök a tárgyalóba és kedves volt meg segítőkész, valamint észrevettem, hogy nagyon nézi a lábaimat. Ez minden nőnek egy plusz magabiztosságot ad, és hát jól is esik nem vitás. Na mondom sínen vagyunk, félhosszú szoknyában voltam, oldalt fel volt vágva kicsit, direkt úgy ültem utána. hogy minél többet lásson, teljesen be volt indulva. A végén mar mondta hogy hagyjuk a fenébe az egészet, aláírta a jegyzőkönyvet és ezzel lezárta az ügyet.

Kezdeném felvenni a kabátomat, hogy megyek, de mondta, hogy még maradjak beszeljünk még pár módosítást. Maradtam is, teljesen felcsigázott, ahogy bámul és kukkol a szemével. Mindig a dekoltázsomat bámulta, meg a lábaimat, tudtam, hogy tetszem neki nagyon. Elnézést kértem tőle megkérdeztem merre a mosdó, kimentem, lehúztam a melltartóm kosarát, hogy csak alulról nyomja a mellemet felfele, kicsit kigomboltam a blúzomat, a melltartó így felnyomta a melleimet, mint a regi középkori viseleteknél.

Visszamentem és kicsit előre hajoltan ültem le, hogy mindent lásson. Akkor már tudtam, hogy nagyon beindult, átült az asztal másik felére hozzám, és úgy beszélgettünk. Időnként kihúztam a derekamat, hogy még jobban lássa a melleimet. Egyik lábamat keresztbe tettem a másikon így teljesen kilátszott a combom és a harisnyám. Nekem is nagyon tetszett az ürgém jó 40-es komoly kinézetű pasi volt, nem véletlenül szálltam rá ennyire, teljesen felizgultam tőle.

Rátette a kezét a combomra félénken, de közben beszélt tovább, mintha véletlen lenne az egész. Nem vettem le a kezét magamról, így felbátorodva elkezdett simogatni, én pedig mar nem bírtam türtőztetni magam rávetettem magam a szájára, iszonyú vadul csókolóztunk teljesen szétharapta a számat.

Azután felállt és bezárta a tárgyaló ajtaját. Közben én lehúztam a blúzt magamról O pedig elkezdte szopni a melleimet. Isteni érzés volt kéjesen nyögdécseltem közben. Kezemmel a kemény farkát masszíroztam a nadrágon keresztül, majd lehúzva a sliccet kibontottam a forró szerszámát és letérdelve elkezdtem szopni.

Vadul keményen szoptam, nem volt sok időnk. Nem volt több mint 3 perc és nagyot nyögve telelevezte a sűrű spermájával a számat. Szó nélkül feltett az asztalra, felhajtotta a szoknyámat félrehúzta a bugyit és elkezdte nyalni a kitágult lucskos puncimat.

Istenien csinálta, ujjával be-be nyúlt, ujjazott és a csiklómat is masszírozta. Érezte, hogy nagyon tág vagyok és hirtelen 2 ujjal kezdett ujjazni, azt hittem ott helyben elfolyok annyira jól csinálta. Hirtelen betolta az ujjait, ott hagyta bent és nagyon gyorsan elkezdte nyalni a csiklómat, teljesen elszálltam, görcsökben rám tört az orgazmus, mielőtt még elkezdtem volna sikoltozni, rászorította az erős kezét a számra, ereztem a saját ízemet, nyugodtan sikíthattam, nem jött ki hang a torkomon, megfeszült minden izmom, és akkorát elveztem, hogy utána majd 5 percig nem is tudtam lábra állni.

Remegő combokkal mentem vissza a céghez, és azóta egy hivatalos panasz sem érkezett tolük hozzánk...
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 9688 alkalommal olvasták Ügyfélszolgálat szextörténetét és 37 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák