Szextörténetek Szexhírek

Megbaszott egy barátom (durva szex, hetero szex)

Melcsi szextörténete
Hosszú szőke hajú lány vagyok zöld szemmel és hófehér bőrrel. Péntek délután volt és a nap nagyon sütött. Sétáltam a parkban és egyszer csak behúz valaki egy bokorba én más megpróbálok sikítani de valaki be fogja a szám.Megnézem ki húzott be a bokorba és látom hogy a barátom az. Közel hajol az arcomhoz és azt suttogja hogy magáévá fog tenni. Megijedtem de nem hittem neki úgyhogy csak annyit mondtam hogy na persze,mire ő csak felhúzta a szemöldökét. Majd kimásztam a bokorból és haza mentem. A szüleim nem voltak otthon,és nem is lesznek egy hétig. Este volt lefürödtem,és fölvettem az éjszakai csipkés melltartóm meg a bugyim. Egyszer csak csöngettek. Mondom ki a francia lehet az ilyenkor?

És kinyitottam az ajtót és látom hogy a barátom az. Be akarom csukni az ajtót de megfogja az izmos kezével és belöki. Azt mondta hogy beváltja azt az ígéretét amit még a bokorban tett. Majd megfogott felemelt és fel itt a szobámban, ott eldobott az ágyra és mondta hogy vetkőzz! És hozzá tette hogy ja nincs rá szükség. Majd türelmetlenül levetkőzött és rám feküdt és a fülembe súgta hogy magamévá teszlek. Könyörögtem neki hogy kérlek ne!!

De nem hatotta meg. Majd letépte rólam a melltartóm és a bugyim. Tiltakoztam ütöttem ahol csak értem de meg se érezte. Mondta hogy nyissák szét a combomat de nem tettem meg. Ekkor szétfeszítette és leszorította a kezem és belém hatolt. Nagyon fájt mert nem voltam nedves. Majd úgy 15 perc múlva kijelentette hogy ez így nem lesz jó, majd el kezdett nyalni.

Nem akartam élvezni de olyan gyengéd volt. Majd amint benedvesedtem újra belém hatolt. Fájt. Jeleztem is neki de nem érdekelte majd szét feszített olyan vastag és hosszú volt neki. Folytak a könnyeim de ettől csak felizgult és egyre gyorsabban mozgott bennem,és egyre csak azt hajtogatta ,hogy látod sikerült magamévá tenni! Majd abbahagyta amint elélvezett és és lenyalatta a farkától a spermát és mondta hogy örüljek hogy ennyivel megúsztam mert ha náluk lettünk volna akkor most ájult lennék. Majd az erős karjaiba vett és szorosan megölelt.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 13455 alkalommal olvasták Melcsi szextörténetét és 22 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák