Szextörténetek Szexhírek

Először egy idős férfivel (meleg szex, tini szex)

Fiatal fiú szextörténete
Történetem 16 éves koromban kezdődött, amikor is egy idősebb férfi szeretője lettem. Kíváncsiságból és a rejtett vágyak miatt szeretője lettem egy idős férfinak, akivel 3 évig volt boldog és élménydús kapcsolatom!Jóképű vékony srác voltam, akinek nem volt gondja a lányokkal való kapcsolatokban.
Mégis sokszor ábrándoztam róla, milyen lenne egy férfivel szexelni.
Sokszor úgy maszturbáltam, hogy valamit a fenekembe dugtam fel. Isteni volt az érzés, ahogy úgy elélveztem.

Egyszer aztán, családunk egy régi ismerőse meglátogatott minket és felajánlotta, ha kedvem van, akkor néhány napot nála tölthetnék. Örültem neki, mivel ő egy nagyvárosban lakott és így tudtam, hogy lesz néhány eseménydús napom. Emellett már többször feltűnt, hogy másképp is néz rám, amit sokszor egy elejtett simogatással is tudtomra adott.

Az ismerős, Feri bácsi, 50 éves éves, kövér, kb 170 cm magas, jól szituált, özvegy férfi volt. Aki, mivel vezető beosztású ember volt, mindig nagyon elegánsan öltözött.

Első este mikor odaértünk hozzá, nagyon sokat beszélgettünk mindenről. Mondta, hogy csak tanuljak rendesen, mert akkor lesz belőlem valaki.
Vacsora után mondtam, hogy én elmegyek fürödni és mintha otthon lennék pucéran vonultam a fürdőbe.
Pillanatra megálltam előtte, hogy megkérdezzem, törölközőt hol találok, mire megnyugtatott, hogy mindent megtalálok majd. Láttam rajta, hogy szemeivel végig pásztázza testemet, egy kicsit elidőzve a farkamon.
Már vagy 10 perce áztattam magam a kádban, mikor bejött a fürdőbe és megkérdezte, hogy nem zavar e, ha ő közben megborotválkozik. Igazából először elszégyeltem magam, mert jóformán még a farkam se szőrösödött és mégiscsak egy érett férfi lát így.
Végül is kinyögtem, hogy engem aztán nem zavar, úgyis lassan végzek, csak még gyorsan bekenem magam tusfürdővel, mert eddig csak áztattam magam. Ahogy ezt kimondtam, egyből felajánlotta, hogy szívesen megmossa a hátam, ha szeretném. Persze semmi ellenvetésem nem volt miatta.
De ahogy a tenyerével elkezdte szétkenni a tusfürdőt a hátamon, egyből valami furcsa érzés töltött el és el kezdett kalimpálni a szívem. Ahogy simította végig a hátam lassan merevedésem lett, amit észre vett és megjegyezte, hogy milyen szépen áll a farkam. Mondtam neki, hogy persze, hogy áll, hiszen olyan jól csinálja a hátmosást. Erre elégedetten nevetett egyet és tovább mosta a hátam.
Persze ez nem tartott tovább 1 percnél, aztán még álló farokkal gyorsan lezuhanyoztam, megtörölköztem és közben tágra nyílt szemekkel néztem, ahogy ő is levetkőzik. Ekkor láttam először idősebb férfit ruha nélkül. Kövér teste teljesen szőrtelen volt. A hasa lelógott a nyugvó péniszére, ami nem tűnt nagynak. Viszont elcsodálkoztam két hatalmas heréjén. Ilyen nagyokat még életemben nem láttam. Úgy lógtak, mint alma a fáról. Na ez a látvány még inkább áramütésként ért és merev farkam tovább lüktetett. Persze próbáltam ezt titkolni, de nem igazán sikerült.
Törölközés közben észre vettem – mivel előző nap a haverjaimmal kirándulni voltunk – hogy a combom belső felénél kullancs van. Próbáltam kivenni, de mivel nagyon apró volt, így nem sikerült. Ezt észre vette Feri bácsi és felajánlotta, hogy majd ő kiszedi. Zavarban voltam, de a farkam már nem duzzadt, mivel a kullancsra figyeltem csak. Feri bácsi előszedett valami testápoló olajat, azzal kicsit bekente a kullancsot, majd egy hirtelen mozdulattal kirántotta. Mindeközben lankadt farkam és a heréim az arcától kb 20 centire voltak. Miután kiszedte, megsimította a fenekem és azt mondta, hogy ha végez a borotválkozással és a fürdéssel, akkor majd átnéz mindenhol, hátha találunk még kullancsot. Ebbe rögtön bele is egyeztem és arra gondoltam, hogy milyen jó lesz érezni, ahogy majd ismét hozzám ér.

Miután végzett, szólt, hogy a nappaliban a csillár alatt – mivel annak erős fénye volt – átnézi a testem. Én egyből ugortam, természetesen teljesen pucéran.
Mögém állt és kezdte vizsgálni a testem, miközben finoman simogatta a hátam. Erre az érzésre egyből éreztem, hogy merevedni kezd a farkam. Lassan haladt a hátamon lefelé. Mondta, hogy közben a testápolóval kicsit bekeni. Ahogy a fenekemhez ért, gyengéden széthúzta farpofámat, azzal, hogy hátha ott bújt meg egy-két kullancs. Ez az érzés teljesen magával ragadt. Érzetem, hogy a szívem egyre jobban ver és farkam mindjárt szétdurran. Ujjaival finoman megsimította a segglukam környékét, majd mondta, hogy semmit nem talál hátul, de elölről is átnézne.
Nem tiltakoztam és egyből szembefordultam vele.
Nevetve megjegyezte, hogy milyen édesen merevedik a farkam.
Mire én azt válaszoltam, hogy persze, mert bizsergető érzés, ahogy hozzám ér.

Erre azt mondta, hogy ő még soha életében nem volt így férfivel és főleg nem ilyen fiatal fiúval, és ha ez kiderülne, biztosan elítélnék őt és egyből pedofilnak mondanák.
Miközben elölről vizsgálódott, bevallottam neki, hogy sokat fantáziálok arról, hogy férfival vagyok. De lehet, hogy ez így beteges dolog. DE nyugodjon meg, ez az egész kettőnk közt marad.
Azt mondta, hogy ez nem beteges, inkább lehet csak kíváncsiság, ami ilyen korban előfordul.

Ahogy így beszélgettünk, fel se tűnt, hogy a farkam körül nézelődik már. Finoman megfogta meredező farkam félre fordította mindkét irányba, hogy megnézze, hátha a hajlatokban talál valamit.
Majd kezébe vette a heréim és azokat kezdte vizsgálni. Már alig bírtam magammal!
Egyre szaporábban vettem a levegőt. Ezt észrevéve, megkérdezte, mit szólnék, ha kényeztetné egy kicsit a testem. Egyből rávágtam, hogy nagyon szeretném és szeretnék én is örömet szerezni neki. Abban a pillanatban lerántott a szőnyegre és kövér testével rám feküdve csókolni kezdte a nyakam és közben simogatott. Fantasztikus érzés volt. Hirtelen megcsókoltam és vadul csókolózni kezdtünk. Közben mozgattam a csípőm, farkamat dörzsölve a hasához. Combommal érzetem, hogy az ő fasza is már kemény!
Lassan kezdte csókolni a mellem, szívta a bimbóim. Közben kezével a heréimet markolászta.
Egyre hangosabban kezdtem élvezni.
Amikor már a hasam alját nyaldosta, alig vártam, hogy végre bekapja a farkam.
Aztán éreztem, hogy meleg szájába veszi a farkam és gyengéden szopni kezdi.
Közben kicsit széttettem a lábaim, mert arra vágytam, hogy észrevegye, hogy a seggemet is izgatnia kell. Egyből reagált is erre és egyik ujjával az ánuszom körül kezdett játszani. Nagyon jó érzés volt. Aztán éreztem, hogy finoman ujjazni kezd.
Erre én kirántotta a szájából a farkam és mondtam neki, hogy ezt ne csinálja, mert rögtön elélvezek, de ezt még nem akarom és inkább most én szeretném kényeztetni.
A következő pillanatban a hátára fordult és én kezdtem csókolni testének minden porcikáját. Közben kezemmel a farkát simogattam, ami már nagyon kemény volt. Megjegyeztem magamban, hogy nem valami nagy és vastag, de ez épp így jó, mivel kb ilyen nagyságú és vastagságú segédeszközzel szoktam magam kényeztetni.
Imádtam a hájas testét, jó volt simogatni és csókolni.
Még sosem érintettem meg más faszát, de most megőrjített a tudat, hogy akár be is kaphatom. Amint bekaptam, nagyon mohon kezdtem szopni! Tövig be tudtam venni a számba és közben hatalmas heréit fogdostam.
Hallottam, ahogy szinte hörög az élvezettől, ami még inkább megőrjített!
Nem tudom mennyi ideig szophattam, de úgy tűnt, mintha már órák óta csinálnám. Mégis minden pillanatát élveztem.
Aztán a szopást abba hagyva, azt mondtam neki, hogy szeretném érezni a farkát a fenekembe, ha nem gond?!
Azt mondta, hogy szeretné ő is.
Erre, mivel ugye kövér volt, mondtam neki, hogy üljön a fotelbe és én majd beleülök a farkába. Egyből el is helyezkedett. Az ott lévő testápolóból tettem a tenyerembe és bekentem vele a farkát, majd a következő pillanatba már kezdtem lassan beleülni kemény farkába. Nagyon finoman tolni kezdte ő is a farkát. Éreztem, hogy ánuszom először ellenáll, de aztán makkja utat tőrt magának. Csodálatos érzés kerített hatalmába. Lassan mozogni kezdtem és érzetem, hogy egyre jobban bennem van és kitölti a végbelem.
Egyre gyorsabban kezdtem fel, s le mozogni rajta. Közben egyik kezemmel hatalmas heréit fogdostam. Ő előrenyúlt és verni kezdte a farkam. Nem akartam, hogy véget érjen ez a csodálatos érzés.
Nem tudom mennyi ideig baszta, így a seggem, de végig nagyon hangosan hörgött és sokszor mondta, hogy ilyen jót még egész életben nem érzett.
Engem olyan őrült érzések kerítettek hatalmába, hogy egyszer csak azt mondtam neki, hogy szeretném, ha sokáig baszna, és a végén érezni akarom, ahogy belém élvez.
Az idővel már nem voltam tisztában, de egyszer csak szólt, hogy nem bírja tovább!
Erre én kezdtem verni a farkam, egyre gyorsabban. Éreztem, hogy egyre gyorsuló mozgással jár bennem. Hírtelen nagyot ordítva elélvezett. Erre a hangra és a forró geci érzésére, én is elélveztem. Csak úgy spriccelt ki belőlem a forró geci. Éreztem, hogy legalább két-három alkalommal lövel Feri bácsi is belém. Fantasztikus érzés volt. És még kis ideig nem is szálltam le a farkáról.
Majd éreztem, hogy már ernyedt állapotban kezd lenni és így kicsusszant belőlem.
Ahogy kihúzta, éreztem, hogy folyik ki a geci a seggemből. Alátettem a kezem és amennyit csak tudtam felfogtam, majd lenyaltam. Isteni édes íze volt. És egyből mondtam is, hogy legközelebb a számba kell élvezzen! Amire, a fáradságtól, már csak bólintani tudott. Ezután még kicsit szoptam a farkát és mondtam neki, hogy gyorsan szedje össze magát, mert nekem ez nem volt elég!
De ez már a történet folytatása lenne….

Egyébként kapcsolatunk 3 évig tartott. Ettől kezdve minden hónapban egyszer nála töltöttem a hétvégét, illetve szünetekben sokat voltam nála és jobbnál jobb élményekben volt részem
Aztán érettségi után én tovább tanultam és a távolság és az egyetemi élet miatt már nem tudtam járni hozzá. Amit természetesen meg tudtam vele beszélni és el is fogadta.
Azóta se volt férfival kapcsolatom, még alkalmi se! De tulajdonképp nem is vágytam rá, mivel ezzel a kapcsolattal minden titkos vágyam teljesült és nem hiszem, hogy ennél találnék jobbat!
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 30407 alkalommal olvasták Fiatal fiú szextörténetét és 126 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák