Szextörténetek Szexhírek

Hármas szex (biszex)

Milla szextörténete
Egy hideg őszi napon történt pár évvel ezelőtt. Még ma is tisztán emlékszem a gyönyörű élményre, amiről a legtöbb nő csak álmodik, én viszont átéltem.A barátom, Csabi és én a munkahelyemen találkoztunk először. ő a szemben lévőépületben dolgozott. Már az első perctől kezdve tudtam, hogy randizni szeretnék vele. Minden alkalmat kihasználtam, hogy flörtölhessek vele, és egy napon meghallgatásra talált a kívánságom. Nemsokkal később elkezdtünk találkozgatni.

Eltelt néhány hónap és a kapcsolatunk egyre mélyült. Megkapta tőlem a legértékesebb dolgot, amit egy lány egyáltalán adhat, a szüzességemet. Fülig szerelmes voltam belé, és ő is belém. Mindennap csak úgy rohantam haza a munkából, aztán át hozzá, azon gondolkodva, milyenfajta szexuális élvezeteket fogunk felfedezni aznap. Imádta a szexet, de a legjobban attól gerjedt be, amikor az ajkaim közé vettem a farkát. Azt mondta, én szoptam le legjobban élete során. Még jobban felizgatott, amikor ezt hallottam. A barátai is szerettek, mondták is Csabinak, hogy milyen szerencsés, amiért ilyen csinos barátnője van. Elképzelhetitek, mennyire szerettem ezt hallani.

Egyszer Csabinál voltam, a nappaliban ültem, észrevettem, hogy a lakótársa, Jácint nagyon szúrósan néz engem. Mintha akarna tőlem valamit. Nem igazán tudtam, hogyan reagáljak erre, mert sohasem fordult meg a fejemben, hogy más férfival legyek Csabin kívül.
Akkor Csabi belépett a szobába. Úgy éreztem, a homlokomra van írva, hogy le akarok feküdni Jácinttal.

Gyorsan kimentem a szobából és hoztam egy-egy pohár bort mindkettőjüknek.ők ketten a földön ültek és nézték a tévét. Ahogy beléptem, Jácint megfogta a karom, és engem is a füldre húzott. Próbáltam szabadulni a fogságomból, eközben a földre huppantam, a fekete csipkés blúzom kigombolódott és a melleim tökéletesen kilátszottak, mert nem volt rajtam melltartó.
Csabi Jácintra nézett és azt mondta:
- Hát nem ő a legszexisebb?
- Igen, nagyon megdobogtatja a szívem - válaszolta Jácint.
Ekkor nagy gombóc volt a torkomban és egyre jobban felerősödött bennem a hármas szex gondolata.
Hirtelen megszólalt Csabi:
- Hé, Jácint! Gyere, vigyük be őt a hálószobába!
Erőt vett rajtam az idegesség és az aggodalom, hogy ez tényleg velem történik.ők ketten felemeltek és óvatosan a hálóba vittek. Vetkőzni kezdtek. Nem tudtam elhinni, hogy ez igaz lehet. Élveztem a dolgot, hogy mindketten arra készülnek, hogy megdugnak.
Farkaik már teljes pompájukban álltak, amikor az utolsó ruhadarabjaik is a földre kerültek.
Először Csabi kezdett csókolni, közben Jácint benyúlt a szoknyám alá és lehúzta a bugyimat. Az ajkaival megérintette a combomat, lágy csókokat lehelve oda, ahol éppen járt. Csabi a blúzom maradék gombjait is kigombolta, felemeltem a karjaimat és ő levette rólam a vékony felsőrészt. Már majdnem meztelen voltam, kivéve a szoknyámat. Jácint nyelvével már a puncimban kalandozott, gyakran megérintve érzékeny csiklómat.
Puncimból csöpögött a nedvesség, és nem győztem várni a farkaikat. Egy szót se szóltam, de az arcomra lehetett írva:
- Dugjatok meg! Dugjatok meg jól!
Ekkor Csabi megkérdezte Jácinttól:
- Elől vagy hátul szeretnél lenni?
Ő magára rántott és a megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptemőt azzal, hogy a farkára ültem. Nagyon kellemes érzés volt, még most is emlékszem. Elég nagy kerület *251 , ívelt farka volt, és mélyen behatolt a nedves puncimba. Ekkor Csabi mögém helyezkedett és lassan a popsilyukamba nyomta a faszát. Emlékszem, szokatlan érzés volt, de érdekes módon óriási élvezettel párosult. Nem tartott túl régóta a dolog, amikor éreztem, hogy Jácint a puncimba engedte a spermáját, miközben a popsim is munkára volt fogva. Hallottam, hogy Csabi is közel jár a lövelléshez és a következő amit éreztem, az az ő spermája volt a popsilyukamban.
A következőpercekben csak feküdtünk ott, és megállapítottuk, hogy nagyon jó volt az együttlét. Ez volt a legjobb vasárnapi matiné, amit valaha átéltem. Különösképpen azért, mert azóta se volt több hasonló élményünk. Viszont a féltékenység szikráját sem fedeztem fel egyikünkön sem. Csak annyit mondhatok, hogy csodálatos volt és nem bántam meg.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 8717 alkalommal olvasták Milla szextörténetét és 34 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák