Szextörténetek Szexhírek

Balatoni baszások (hetero szex)

Csé szextörténete
A Balaton történt az eset. Ez egy kis eldugott faluban. Van egy termál strandja, ami elég jó hisz szinte csak német vendégek vannak. A kempingben szálltunk meg, sátorral. A helyet sövény vette körül, a kocsi bent állt a sövény és a sátor között.Úgy harmadik napja lehettünk ott, szerda volt, nagyon meleg, és kevés ember. Úgy döntöttünk, iszogatni kellene egy picit. Elkezdtünk borozni, mert azt ő is megissza és mégiscsak nem tömény, jobban lehet közben beszélgetni. A bor meg a nap, megtette hatását. El kellett mennünk lehűteni magunkat. Bemásztunk a nagy medencébe, alig voltak, s elkezdtünk úszkálni. Egyszer csak a nyakamba akaszkodott barátnőm, és elkezdtünk vadul csókolózni. Persze ki bírja ki, elkezdtem ágaskodni, amit ő észrevett, és elkezdett dörgölőzni, hozzám. Nekem sem kellett több, félrevonultam vele a medence egyik sarkába, félrehúztam a fürdőruháját, letoltam a gatyám, s behatolta. Egy darabig szeretkeztünk a vízben, de hogy ne legyen feltűnő, abbahagytuk, hogy majd este befejezzük. Úszkáltunk még egy picit, majd visszamentünk iszogatni.

Elérkezett az este. Nem voltunk bebaszva, csak egy picit jókedvünk volt. Olyan 11 óra lehetett, mire lecsendesedett a kemping. Ezen felbuzdulva bent a sátorban egymásnak estünk. Megvoltunk már zuhanyozva, "fekvéshez" készülődtünk, szóval nem sok ruha volt rajtunk. Rajta egy hosszú póló, mert kiment kiteríteni a törölközőket, én meg Ádám kosztümben a sátorban vártam rá. Mikor visszajött, nem orral jött be a sátorba, hanem "tolatott", hogy meg n lássák őt hátulról, mert a póló nem volt annyira hosszú, hogy lehajoláskor is eltakarjon mindent.

Feltárulkozott előttem a szép nagy popója. Nem bírtam ki, hogy ne pusziljam meg. Bennem volt a délutáni félszeretkezés, a bor, meg a fülledt nyári este. Ő nem várt módon megállt a "tolatással". Négykézláb farral a sátorban, arccal kifelé könyöklő pozíciót vette fel. Széjjelebb tárta lábait, kinyomta csípőjét, mutatván ezzel mi a dolgom. Nekem se kellet több, leengedtem az "ajtót, s így úgy csak annyit láttak, hogy valaki könyököl kifelé a sátorból, hogy bent mi folyik azt nem láthatták. Szépen nekiestem a popójának.

Elkezdtem nyalogatni, először csak a popóját, majd óvatosan masszírozni kezdtem punciját. Hamar benedvesedett.

Lejjebb kezdtem nyaldosni, közeledtem a punci nyíláshoz. Mikor odaértem, elkezdett iszonyatosan vonaglani a számon. Szabályosan tolatott rá. A nyelvemmel elkezdtem nyalogatni, a forró rózsaszín nyílást először kívülről, majd bedugtam nyelvem, és szó szerint kinyaltam, ahogy csak tudtam, s ameddig beért a nyelvem, közben masszíroztam gyengéden a csiklóját. Erre ő szabályosan megbaszatta magát a nyelvemmel. Érdekes látvány lehetett, hogy valaki félig kikönyökölve a sátorból, nagyokat sóhajtozik. Mikor már nem bírta tovább, elhúzta magát tőlem, kihúzott a sátorból, odarángatott a kocsi elé, leguggolt, és elkezdett eszeveszetten játszani a farkammal.

Én egy szál semmiben, a sövény a mellkasomig ért, Ő meg előttem guggolt szintén semmiben, mert már közben levette a pólóját. Bekapta tövig, és vadul, de csak piciket mozgott rajta a szájával, közben egyik kezével a golyóimat, másikkal a fenekemet markolászta. Mikor már én se bírtam tovább, felemeltem, feltettem a motorháztőre, széttette lábait, s még egyszer megkóstoltam tocsogó punciját. Majd felé hajoltam, és elkezdtünk szeretkezni. Óvatosan belé hatoltam, lassan de erőteljesen mozogtam benne, hogy ne mozduljon meg a kocsi ne kezdjen e nagyon nyekeregni, hisz a szembe szomszédunk egy fiatal házaspár volt a pici lányukkal. A szánkat egymás szájával tömtük be, a hangos sikoltások elkerülése végett. Nem sokáig szeretkeztünk, a hangulat, az adrenalin, s a helyzet megtették hatásukat. Nagyot élveztünk egyszerre. Még egy kicsit mozogtam benne, majd kihúztam már félig kókadt férfiasságom.

Ő letérdelt, s megtisztogatta aranyosan nyelvével. Majd hoztam neki egy törölközőt, hogy magát is megtörölje. Mikor végeztünk, körülnéztünk, hogy nem e látott minket valaki. Szerencsére nem, vagy csak nem tudjuk. Visszavonultunk a sátorba, összeölelkeztünk, és egymás karjaiban mosolyogva elaludtunk.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 7936 alkalommal olvasták Csé szextörténetét és 30 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák