Szextörténetek Szexhírek

Pisi szex (fétis, hetero szex)

Zsolt szextörténete
A lány a pultnál tülekedett egy kóláért,én egy vodka-martinit akartam, a fáradt pultos hazamenni. Túl nagy zaj, tipródás, könyökölni lehetett a füstre. A piára várva egy tucatszor egymásnak lökődtünk, de így volt jó.Összemosolyogtunk, kiderült, hogy a lány a barátnőjével jött, az felszedett valakit, s már táncol vele. Félrehúzódtunk és baromságokról kezdtünk dumálni. Aztán tovább mentünk egy másik helyre, a csaj ott is ivott három-négy kólát, végül beültünk a kocsimba (megígértem, hogy hazaviszem).

Útközben éreztem, hogy szorong, de hűvös is volt, rajta egy vékony dzseki, popsiba bevágó farmer, csőorrú csizma. Hirtelen felém fordult és kibökte: rögtön bepisilek.

Kezdett izgatni a dolog, de megálltam egy parknál, hogy eressze le a bokrok között. A lány meg se mozdult. Kiszálltam, megkerültem a kocsit és kinyitottam az ajtót. Erre kilépett, összeszorított combokkal tett három lépést és megállt. Elé léptem,megfogtam a vállát nem tiltakozott puszi a nyakába-fülébe, amit visszakaptam, aztán vadul elkezdtünk tapizni. A combjai közé nyúltam picit szétfeszegettem és terjedő nedvességet érzékeltem. Majd még egy hullámot, még egyet, végül összepisilte magát. A farkam felmeredt, mint egy hajóágyú, majd szét repesztette a farmeromat.

Visszaültünk a kocsiba és tapiztunk tovább, majd a lány, amióta bepisilt, elôször szólalt meg: bocs de nekem így jó. A folytatás szokványos. nagy nehezen lecibáltuk a tapadó farmerját és dugtunk egy hatalmasat, aztán hazavittem. Egy biztos: ha legközelebb találkozunk, megint sokat fogunk inni
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 5580 alkalommal olvasták Zsolt szextörténetét és 23 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák