Szextörténetek Szexhírek

A nevelőanyám (hetero szex)

totoka szextörténete
Még nagyon fiatal voltam, de nagyon szexisnek láttam a nevelőanyámat, akit hála a jó égnek sikerült megkefélnem.Még elég fiatal voltam, de már, ahogy mondani szokták, már a-guruló krumplit is megbasznám-. A nevelőanyám szerintem nagyon is szexi volt, főleg, hogy szerintem ez majdnem nudista kemping volt. Két sátorban voltunk, közvetlen egymás mellett. Egyik este, sehogy sem bírtam elaludni, gondoltam, hogy átmegyek a mellettünk levő sátorba a nevelő anyámhoz. Mivel a sátor zippzárja nem"működött"és meleg is volt, az csak le volt hajtva. Már az, gyanús kellett volna, hogy legyen, hogy nyögéseket hallottam. De, nagyobb volt a kíváncsiság, és széthúztam a "bejáratot". Legnagyobb meglepetésemre, a nevelőanyám"lovagolt"a nevelőapámon, aki nekem teljesen háttal feküdt, nem úgy mint nevelőanyám. Ami csak a képzeletembe volt, jól láthattam a csodálatos melleit, amik csak úgy ringatóztak, ahogy"lovagolt". Rögtön észrevette, hogy nézem őket, de színte teljesen"függetlenítette"magát attól, hogy nézem őket. Nézésünk találkozott, de ez egy cseppet sem zavarta, tovább folytatta a kefélést, miközben engem nézett. Gondoltam egy merészet, és elővettem a már úgy is meredő"szerszámomat"és elkezdtem kiverni, miközben a nevelőanyámat néztem. Ő, csak nézett, és nem árulta el, hogy nézem őket, és csak nézte, ahogy elsül a farkam, legecizve a sátor bejáratát.
Másnap, a nevelőapám horgászni ment kora reggel. Én-mivel nagyon meleg volt-, már kora reggel kint feküdtem a sátor előtt. Egyszer csak, árnyék vetődött rám, és mikor felnéztem, a nevelőanyámat láttam teljesen meztelen. Nem mondom, csodálatos látvány volt. Az elképzelésem szerint szőrös volt a pinája, de tévedtem, szépen le volt borotválva.
Nos, tetszett amit az éjjel láttál?!
Nem ezt a kérdést vártam, és nem így.
Igen, nagyon is tetszett, de én csak...
Na, nem kell a mellé beszéd! Láttam, hogy kivered a farkad miközben engem nézel. Mire felkelt apád, letöröltem a gecit amit a sátor oldalára"köptél". Egyébként, úgy döntöttem, hogy mindenről beszámolok apádnak.
Na, ne. Ezt nem teheted.
Dehogynem. Tudnod kell, hogy apád és én előttem nincsenek titkok. Én, ha félrekefélek, tudomásul veszi. Ha ő, azt én. Különben is, már rég mondta, hogy előbb-utóbb fened rám a fogad. Igaz?
Hát, ami azt illeti, főleg, ahogy most látlak, nem sokat tévedett!
Vagyis, megbasznál! Nyugodtan mondd ki!
Bementünk a sátorba, és valóra váltak álmaim. Nem győztem betelni a testével, csókolgattam a melleit és egyre jobban beléhatoltam, és bár igyekeztem minél tovább benne maradni, ám sajnos eljött a pillanat és nagyot élvezve jól tele vágtam, amit ő egyáltalán nem vett zokon.
Délután, nevelőapám odaült mellém, majd le égett apofámról a bőr, de ő, megnyugtatott.
Értesültem róla, hogymegkefélted, és jól telibe vágtad a nevelőanyád.
Én csak...
Ne folytasd. Nem kell a duma, megbasztad és telegecizted. talán még mindig csepeg belőle. Beszámolt róla és arról is, hogy ennyi geci talán még életében nem volt benne.
Nem tudom, elmesélte-e, hogy gyakran járunk úgynevezett swinger helyekre. Vagyis ott midenki mindenkivel. Úgyhogy egyáltalán nem zavar, hogy megkefélted. Sőt!Mivel hoszabb időre el kell mennem, megkérlek, hogy"viseld"gondját a távollétembe, inkább te mint más. Ja, és még egy!Nagyon szeret szopni, azt kine hagyd!!
Jó, hogy ültem. Amiketmondott, attól bizos, hogy leültem volna. De, megigértem, hogy bár még tinédzser vagyok, igyeszem rá"vigyázni"
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 18118 alkalommal olvasták totoka szextörténetét és 85 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák