Szextörténetek Szexhírek

Barátok közt - Pajzán történetek a Rózsa bisztróból (hetero szex)

Tilda szextörténete
Három Rózsa bisztró. Hétköznap délelőtt. Amikor mindenki vagy iskolába jár, vagy dolgozik, sok a vendég a bisztróban. Egy asztalnál fiatalok ülnek. Pajzán történeteket mesélnek. Csak dudorodnak a nadrágok, nedvesednek a tangákEgy vidéki városban, új helyen léptünk fel. A Szabó Csilla tudjátok, Laci ex-felesége fizetővendég szobát bérelt. Övé az új szórakozó hely. Pénteken este fáradtan érkezem, lehetett vagy 9 óra. Nehéz volt az elválás Mónikától. De muszáj volt lemenni egy nappal korábban, hogy délelőtt még gyakorolni tudjunk. Na, szóval a megérkezés után arra gondoltam, hogy szeretnék hamar lefeküdni, ezért fürödni megyek. Elnyúlok a kádban, már majdnem tele van vízzel, amikor elzárom. Egyszer csak nyílik az ajtó, és bejön Csilla.
- Megmoshatom a hátadat?
Meglepetten bólintok. Beszappanozza, majd rám szól hogy álljak fel. A farkamat is beszappanozza. Azonnal reagál a kellemes simogatásra. Elégedetten bólint. Lemos, majd kimegy. Nem tudom mi lesz. Megfürdök és a szobámba megyek, mert nem látom őt. Egy kicsit olvasok, de nem tudok odafigyelni. Egyszer csöngetnek és női hangot hallok. A háziasszony bejön és áthív a szobájába. Egy barátnője jött, aki fiatalabb, de nem sokkal. Bemutat, majd mondja, hogy igyunk pertut. A pusziból a számra sikeredik, és közben a pizsamán keresztül megfogja a farkam. Rám parancsolnak, hogy vetkőzzem le. Meztelenül állok előttük, és a farkamat simogatják, vizsgálgatják. Remek játékszernek ígérkezik nekik. A barátnő határozottan hátrahúzza a bőrt. Enyhe fájdalom, de a farkam kő keménnyé válik. Tovább izgatnak a golyóimat simogatják. Ezután Csilla kiment és törölközővel, borotva felszereléssel tér vissza.

Az ágyra fektet és megborotvál. A golyóimat is. Ezután a lány következik. A punciját is teljesen kopaszra borotválja. Ezután utasítására 69 következik. Ezen mindannyian felizgulunk. Most már Csilla is levetkőzik. Borotvált punciját simogatja. A lány a nyelvemtől elélvez. Csilla lefekszik és nyalatni kezdi magát velem. Közben finoman simogatja a farkam, de vigyáz rá, hogy ne élvezzek el. A barátnője zavartan néz, mert szeretné, ha közösülnénk is.

A háziasszony teljesen szétveti a lábát, mire én egyik ujjamat a puncijába dugom. Tiszta lucsok és sikamlós. Kiveszem az ujjam és a hátsó bejáratot célzom meg. Finoman bedugom, mire felnyög és elélvez. Most te következel mondja. Kimegyünk a fürdőszobába. Totál be vagyok pörgetve, a farkam elzsibbadva. A mosdókagylóhoz állít, és a tenyerébe testápolót tölt. Bekeni vele a farkam. Isteni csiklandós érzés. Próbálom még visszatartani, hogy tovább élvezhessem, de csak egy kis ideig megy. Meglepetten nézi, hogy milyen sokat spricceltem. Vissza a szobába, ahol egy vibrátort vesz elő. A fiatal lányt az ágyra fekteti és nyalni kezdi. Nagyon finoman, fokozatosan tolja be a vibrit. Én a melleivel kezdek játszani. Nem is kell sok idő, hogy elélvezzen. Ezután felöltöztek, szép álmokat kívántak és otthagytak
- No, ez szép kis történet volt - mondja szemérmesen Mónika. Nekem még nem is mesélted el, pedig tudhatnád, hogy én ezekre mindig beindulok teszi hozzá picit neheztelően.
- Hagyd már, jobb későn, mint soha! teszi hozzá Kata.
Nekem volt régebben egy jó kis szilveszteri kalandom szólal meg Eszter. Tudjátok akkoriban éppen nem voltunk együtt Ákossal. Szóval szabad volt a pálya nézz szenvedélyesen a barátjára.
Mesélj már kéri csillogó szemmel barátnőjét Palika, és izgalmában megmarkolja Eszter kezét, a másikkal a poharat.

Rendben, hát akkor figyeljetek és mielőtt elkezd mesélni megigazítja magán a topját. A vékony anyagon átüt a Lóri története alatt megkeményedett bimbója. Pár éve szilveszterre éppen összevesztem Ákossal és már úgy volt, hogy otthon ülök, de aztán egy lány szólt, hogy túl sok fiú lesz egy bulin és lányokat keresnek, menjek én is. Elmentem. A lakás tök jó volt, hatalmas, de majdnem egy tér az egész, így jól belátható volt mindenhonnan. Ahogy beléptem, megcsapott a szex hangulata. Vörös fény volt, nem túl hangos zene, felöltözött és meztelen emberek sokasága. Kissé mellbe vágott a látvány, de rögtön a segítségemre sietett egy fiú és mondta, hogy segítsek neki a konyhából behozni italokat. Kimentünk és a konyhaasztalon éppen egy fiú hátulról dugott egy lányt. Amint beléptünk, elkapta a kezem, magához húzott és őrülten csókolni kezdett. Eközben a másik fiú hámozta le rólam a ruhákat és szétfeszítette a lábamat és megpróbált hátulról megdugni. Akkor még tiltakoztam, kitéptem magam és berohantam a szobába, ahol éppen punci-felmérés volt, ami azt jelentette, hogy egy nagy franciaágyon lányok feküdtek egymás mellett hanyatt és széttárva és egy fiú vonalzóval mérte az egyes lyukaik nagyságát és távolságát. Engem is lelöktek melléjük és lemértek. Ezután meg kellett fordulni, és térdelve, feneket széthúzva megmutatni, hogy kinek mije van. Mindenkibe belemásztak a fiúk, először egy, majd két, majd három ujjal, aztán ököllel, aztán kólás üveggel, banánnal, uborkával, másra nem emlékszem. Nem volt valami felemelő helyzet, de ott és akkor már nagyon élveztem ezt az egészet, ami teljesen álomszerű volt. És akkor jött a meglepetés - mint később kiderült, én voltam az első, akin ezt kipróbálták. Szóval először egy nagy fasz hatolt belém és lassan járt ki-be, tök jó volt. Aztán valaki éreztem, hogy bekeni a végbélnyílásomat, majd ujjal széthúzták, utána egy vibrátort vezettek belém. Valaki alulról a melleimet markolászta. Aztán megfordítottak és egy lány ült fölém, akinek a punciját nyaltam, a kezembe adtak egy vibrátort és széthúzták a lukát, hogy vezessem be. Közben engem is nyalt valaki, de utána egyszer csak azt éreztem, hogy szétrepedek, mert egy 150 kilós és 2 m magas fiú faszát próbálták belém nyomni, sikerült is.

Ezután mindenki leszállt rólam és ez a hatalmas fiú felkapott, a nyakát átkulcsoltam, a térdeimet köré és úgy tette belém a farkát. Közben egy másik hátulról tette ugyanezt és ütemesen ringattak maguk között, én meg félájultan, de a mennyekben éreztem magam. Ez az egész játék kb. másfél óráig tartott, ennyire emlékszem belőle és valahol azt kívánom, bárcsak megismétlődne.

Hú, de őszinte voltál nézett csodálattal barátnőjére Tilda. Palika pedig átölelte és magához szorította barátnőjét. A többiek megtapsolták Esztert, mindenki csodálattal nézett rá.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 4889 alkalommal olvasták Tilda szextörténetét és 14 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák