Szextörténetek Szexhírek

Szerelempornó 4 - Irány Siófok (forgatás után)

Szerelempornó szextörténete
A két legjobb barátnő között csillapodott a vihar. Reggel 10 óra lett, el jött az idő a siófoki vakációnak. Egy 4 csillagos Wellness szállodában töltenek el 2 éjszakát.Egy este lefognak menni Zamárdiba a Balaton Soundra. Megszólal az ébresztő Szexi Linda Lady telefonján. Fel kell az ágyából, fehér csipkézett trikójában, fehér bugyijában. El ment a fürdőszobába megengedni a fürdő vizét. Konyhába ment feldobott főzni egy kávét. Pirítósba rakott 2 szelet kenyeret. Eper lekvárosat szeretne majd falatozni. Jóízűen elfogyasztotta a reggelijét, megitta a cukorral, tejjel ízesített forró kávéját. Fürdőszobába vette az irányt. Elzárta a kádban a vizet. Ledobta magáról a trikóját, lehúzta a bugyikáját is. Belehelyezkedett a vízzel megtelt házi medencéjében. Legyantázta a hóna alját, intim testrészét megborotválta. Most nem csupaszra, hanem fazonra igazította. A nyílásával egy vonalban csíkot hagyott. Összefogta a feketére festett haját. A forgatás után nem mosta le a fekete festéket a hajából. Megmosta hamvas kis testét. Kellemesen töltötte el az időt fürdéssel. Majd kiszállt belőle. Megtörölközött jó szárazra. Rendbe tette az arcát is. Szokásosan formálta meg külsőleg az arcát, ahogyan eddig. Bugyit, meg melltartót tett fel szép aranybarna testére. Utazáshoz egy fehér ruhát vett fel, amin fekete pöttyök voltak rajta. Válltól, combjáig ért. Fehér papucsot vett fel. Elővette az utazós gurulós bőröndjét. Jól megpakolta ruhákkal. Kettő farmernadrágot, egy fekete nyári bőrkabátot, színes tangabugyikat melltartókkal együtt. Még négy egyrészes ruhát rakott be ami éppen rajta van az egyik. Pizsamának való trikót, meg egy combig érő rózsaszínű nacit tett még be. Combig érő harisnyákat is hozzácsatolt a többi közé. Pár tűsarkút rakott be, egy Nike edzőcipőt, 7 zoknit, 6 pólót, egy pulcsit is. Végül egy-két pornőfilmen használt ruhákat rakott a bőröndjébe, piros színű korzettel együtt. Összezárta a megpakolt bőröndjét. Drapp színű váll táskájába rakta a sminkkészletét, telefonját, pénztárcáját, meg a rágóját is. El is készült. Bezárta az ajtaját. Kiment a taxijához, amit már rendelt is. 5 percet kellett várnia. Elé is gurult. A taxis nagyon aranyos volt kiszállt segíteni.
-Hadd segítsek kérem! Berakom a csomagtartóba a csomagját, addig kérem foglaljon helyet!- ajánlotta fel a taxis.
Elrakta a csomagot, beült a volán mögé.
-Csak nem repül el valahová Hölgyem?
-Nem, csak a Déli pályaudvarra szeretnék menni. Siófokra vonatozunk a barátaimmal.
El is indultak a taxival. Ketyegett a taxióra. 10-15 perc után kiértek a pályaudvarra.
-Megérkeztünk! Egy ilyen gyönyörű szép csinos hölgynek jó utazást kívánok. Megkérem, az összeg mellé mellékelne nekem egy telefonszámot?
Linda megint falra mászott, az unalmas bóktól. Nem gondolta, hogy egy taxis is ki fog kezdeni vele. Neki meg az volt a reakciója, hogy borravalót akart még kunyerálni tőle. Kikészítette a pontos összeget, hogy ne kelljen visszakérnie tőle a visszajárót. Kiszállt. Kivette bőröndjét a csomagtartóból. Viszont nem csukta vissza az ajtót. Lelépett. Taxisnak kellett becsuknia az ajtót. Nem értette, hogy mivel bántotta meg Lindát.
A leányzó felment a jegypénztárhoz. Ott beszélték meg a találkozót a barátaival. Ott volt a legjobb barátnője Dóri, rózsaszínű egyrészes ruhában. A vörös hajú Éva, Ádámmal együtt. Na meg Norbi piros kockás ingben, rövid nadrágban, papucsban. Nagy puszizkodással üdvözölték egymást.
-Megvettük a jegyedet Linda!-mondta Norbi
-Máris előveszem a pénzt.
-Hagyjad!-ellenkezett Norbi.-mi álljuk közösen.
-Tényleg nagyon köszönöm barátaim!- örült Linda
-Annyi mindenben segítettél nekünk, mi álljuk!- mondta Ádám- Norbi haverommal meg már megvettük a piákat. Jäger is van Évánál.
-Na akkor beszállás!-mondta Dóri.
Megszólalt a hangosbemondó.
-Gyorsvonat indul Nagykanizsára 15 óra 5 perckor 10 perc múlva a 4. vágányról. A vonat menetrend szerint csak Kelenföld, Székesfehérvár, Siófok, Zamárdi, Balatonföldvár, Balatonlelle, Balatonboglár, Fonyód és Balatonszentgyörgy állomásokon és megállóhelyeken áll meg. A vonaton gyorsvonati pótjegy váltása kötelező.
Azért várakoztak a jegypénztárnál, mert még nem tudták, hogy honnan fog indulni a vonat. Felszáll az öt jó barát a vonatra. Ádám és Norbi segít felrakni a lányok a holmiját. Találtak egy üres hatszemélyes helyet. Letelepednek. A kalauz hangosat sípolt. A vonat elindult. Olyan meleg volt a kocsiban, még akkor is, ha lehúzták az összes ablakot. A fiúk kigombolták az ingjüket. Ádám bekevert egy Wiskey kólát. Coca Colás üvegből itták, úgy hogy ne látszódjon, hogy van benne pia. Csak a fiúk ittak. De semmi berugást nem terveztek. A fiúk elkezdtek csipkelődni a lányokkal.
-Na melyikőtöket nyomjuk le a víz alá a Balatonba.
-Nehogy megpróbáljátok srácok, mert ti fogtok a végén rosszul járni.-nevettek
-Nem kell meg próbálni, elsőre sikerülni fog nekünk.- nevetett Ádám. -főleg téged foglak kicsim, de lekapom rólad a bugyidat a víz alatt.-üzent Évának.
-Jaj, Ádám hogy lehetsz ilyen?
-Tudod, hogy szeretlek kicsim!-nyomott egy szájra puszit a kedvesének.
Velencei tónál gördült a vonat, jött a kalauz jegyet kezelni. Látta a jegykezelő úr, hogy nagyon jó hangulat van ennél a csoportnál.
-Jó napot kívánok! Menetjegyeket kérem.- szólt a kalaúz.
-Látom maguk Siófokig utaznak. Kérek szépen fejenként 150 forintot pótjegyre.
-Már mindenre plusz pénz kell fizetni?- kérdezte Linda viccesen.
A kalauz ehelyett bunkón reagállt.
-Nézze, hölgyem tudom, hogy a porcelán testét karban tartja, de a bemondó mondta, hogy erre a vonatra kell pótjegyet váltani, még ha nem is intercity vonatonn utaznak.
Dóri fölállt és ezt nem hagyta annyiban.
-Na most odaadok magának egy ezrest és takarodjon a szemünk elől. Tartsa meg a retkes visszajáróját, hogy beszélhet maga így a barátnőmmel, maga bunkó paraszt.
-A MAGA BARÁTNŐJE MEG HOGY TEHET FEL ILYEN OSTOBA KÉRDÉSEK?- üvöltött a Dórival és emelte fel mutató ujját felé.
Norbi felállt és elküldte a kalauzt.
-MOST SZÉPEN ELVESZI A DÓRITÓL A PÉNZT, ÉS SZÉPEN ELTAKARODIK INNEN. A FELESÉGÉVEL BESZÉLJEN ÍGY!- neki ment volna Norbi, de Ádám lefogta.
-Nyugi, barátom, nyugi! A végén meg kifognak dobni minket a vonatról. Örülök, hogy kiálltál a lányok mellett, de csak okosan barátom.-nyugtatta le a barátja.
A kalauz meg távozott.
-Norbi, nagyon köszönöm, hogy kiálltál mellettünk- zokogva ölelte meg Dóri.
-Tényleg, hogyha ilyen konfliktus van légyszíves elsőként rám figyeljetek mindig!- kérte a segítségüket Norbi.
-Képzeljétek el- mesél Linda- jövök ki a pályaudvarra Taxival. Mielőtt szállnék ki a kocsiból, kérte, hogy mellékeljem a pénz mellé a telefonszámomat!
-Nem igaz, hogy a legtöbb férfi a nőket csak a testük érdekli. Ez nagyon nem szép tőlük.- mondta Norbi.
-Így van Norbi, én akkor is így érzem magam jól, na meg a többi lány, hogy kicsinosítja magát.-reagált rá Linda.
-Én azért bírlak téged mert mindig önmagadat adod!- dicsérte őt Norbi.
-Te olyan érzelmes vagy Norbi- simogatta az arcát Linda.
Dóra meg örömében cukkolta őket.
-Na csak nincs köztetek valami?-kérdezte őket mosolyogva.
-Mi csak barátok vagyunk legjobb barinőm!-nevetett.
-Ti is a barátaim vagytok, nem csak a Linda.-mondta Norbi.- Na meg Dóri, látom nagyon feszült vagy néha, viszont aranyos vagy. Az indulataidat meg húzd le a WC-be, ezzel csak magadat idegesíted. Ha kell segítség itt leszek melletted, mint biztonsági őröd, ugyanúgy mint Lindánál.
-Köszönöm szépen Norbi, nagyon félreismertelek, és köszönöm még egyszer, hogy megvédtél.
-Na majd mikor mész megint forgatni?
-Majd, ha hazamentünk Siófokról. Most éppen nyaralunk.
-Mikor lesz rá lehetőségem arra, hogy mi megpillantsuk a filmforgatásodat?
Linda is nagyon meglepődött, hogy Norbi pillantást akar nyerni a kulisszák mögé. Linda Lady pornószínésznőnk még mindig nem akart beszámolni, hogy ő is ezt a szakmát csinálja. Siófokon is elmegy egy forgatásra. Csakhogy ezt titokban tartja. Dóri pedig válaszolt Norbi kérdésére.
-Nézd, a producerek nem igen örülnek, hogy idegenek is bejönnek a forgatás ideje alatt, de engem ez nem zavar, hogyha mindenki előtt szeretkeznem kell, akármilyen nemű személlyel.
-Szeretem az olyan embereket, akik élvezettel csinálják azt amit szeretnek.- dicsérte Norbi.
Elhagyták vonattal már Székesfehérvárt. A lányok elmentek mindhárman WC-re. A két fiú maradt ketten, Ádám megosztotta Norbinak egyik titkát.
-Norbikám, mivel a lányok magunkra hagytak, engedd meg, hogy megosszak veled egy titkot. Szavadat kell adnod, hogy nem beszélsz nekik egy szót!
-Rendben Ádám!- mondta Norbi
-Siófokon a Balaton parton megfogom kérni Évi kezét.
-Nagyon remek.
Ádám elővette kis dobozát, kinyitotta, megmutatta Norbinak Évának szánt gyűrűt.
Megérkeztek Siófokra. 80 perc volt az út.Leszálltak a vonatról. Norbi és Ádám segített nekik levenni a holmijaikat. Fülledt meleg volt az idő. 10 perc sétára voltak az állomástól. Egy 4 csillagos wellness szállodában fognak szállodázni. Bementek a recepcióra bejelentkezni. Egy recepciós lány fogadja őket.
-Jó napot kívánunk, Kovács Linda néven foglaltunk egy két ágyas, meg egy háromágyas szobát.
-Nézem!-mondta a recepciós- így is van. Itt is van a szoba kulcs, a 3. emeleten lesznek a 301-be, és 302-es a 3-as szoba.
Átvették a kulcsokat. Mennek be a szobájukba. Ádám és Éva aludt egy szobába, Norbi pedig a lányokkal 3-asban. Dóri meg Linda aludt a franciaágyon. A szoba sárga színű volt, Franciaággyal, a háromszemélyes szobában volt még egy különágy is. TV-vel volt felszerelve. Mindkét szobában volt erkély. A fürdőszoba modern verzóban nézett ki. Zuhany fülkével felszerelve, mosdóval, WC-vel, meg bidével.
Egy óra készülődés után, kimentek a medencéhez. Megvárták egymást Norbiéknál. A 2 fiú hawaii fürdőnadrágban volt. Linda fehér, rózsaszínű csíkos kétrészes fürdőruhában volt. Dóri is ugyanilyenben volt, de ő zebramintásban. Éva meg fekete egyrészes ruhában volt. Középen csak a köldökét takarta el.
-Na akkor csobbanjunk egyet a medencébe.
Lementek fürdeni. A fiúk fürödtek. A lányok leginkább napoztak. Bekenték napolajjal a testüket, feküdtek a nap felé. Ez így ment este hétig. Norbi, Linda meg Dóri a szállodában akartak maradni. Ádám meg elakart menni Évával a Balaton partra. Hívták őket, de nem akartak jönni, mert ma itt akarták tölteni az estét. Majd holnap elmozdulnak valamerre. Norbi sejtette, hogy miért akarja elvinni Évát, mert Ádám elmesélte neki egyik titkát.
A két szerelmes pár átöltözött. Ádám egy száll ingben meg egy nadrágban volt. Éva meg a világos kék nyári egyrészes ruhát öltött fel.
El sétáltak kézen fogva a sétáló utcában. Közben a két fiatal pár egymás szemébe nézett, mosolyogtak egymásnak. Ádám meg megpuszilta fejét.
-Nagyon örülök, hogy vagy nekem. Nagyon fontos vagy számomra.-mondta Ádám.
-Nekem is Drága.
Már lesétáltak a naplementés Balaton partra. Leültek a kőre. Ádám kérdéseket tett fel kedvese felé.
-Kicsim mit szólsz? Mindig is a magyar tengerparton akartál lenni kettesben, most itt a várva várt pillanat. Lágy szellők mozognak a levegőben, hallani lehet a víz csobogását.
-Tényleg úgy néz ki mint egy festmény. Amit rögzít ez a kamera- mutatott Éva mind a két saját szemére.
Ádám feláll. Elé térdelt bal térdével Évához.
-Kicsim egy kérdést szeretnék feltenni, hozzád. Régóta vagyunk együtt. Itt az idő, hogy feltegyek feléd egyetlen egy kérdést.
-Halljuk drága!-kíváncsiskodott Éva!
Ádám kinyitotta a gyűrűs dobozát, felé mutatta.
- Éva! Hozzám jössz feleségül?
-Hozzád megyek!- örült neki. Puszit nyomott Ádám borostás arcára. A srác fogta a kedvese arcát, és a szája felé irányította. Megcsókolták egymást, nyalogatták egymás nyelvét érzékien. Majd a végén átkarolták egymást. A csodaszép pasi hátradőlt, magával húzta kedvesét.
-Nagyon boldog pár leszünk életem. Tudom, hogy sokszor veszekedünk, de akkor is szeretlek!
-Szeretni is fogjuk egymást Ádám.- Harapdálta a nyakát a párja.
Észre sem vették hogy figyelete őket három spanyol turista. Megtapsolták őket.
-Era muy agradable! Felicitaciones a usted joven pareja encantadora! (Nagyon szép volt! Gratulálunk nektek szép fiatal pár!)- gratuláltak Ádáméknak.
Ádám és Éva nevetett egymással. Szájon is puszilták egymást. A három spanyol meg tovább lépett. Sötétedik, a fiatal pár meg megy vissza a szállodába. Megnézték, hogy Norbiék fürdenek-e még. Már nem voltak a medencénél. Mennek a lifthez. Ott futottak össze a trióval.
-Sziasztok mi újság?- kérdezte Linda.
-Még mindig fürödtetek?- kérdezte Ádám
-Szaunából jöttünk ki.-felelt Norbi.
-Éva és én szeretnék egy fontos bejelentést tenni.-mondta Ádám.
Na halljuk esküvő lesz?-kérdezte Dóri.
-Még nem lesz esküvő. De nézzétek meg légyszíves az Éva ujján.
Mutatta a menyasszony jelölt a jegygyűrűt a gyűrűs ujján. Mondta, hogy Ádám megkérte a kezét. A lányok olyat visongtak örömükben. Gratuláltak az ifjú párnak. Viszont a recepciós rájuk szólt.
-Elhiszem, hogy jól érzik magukat, meg szívből örülnek egymásnak, de kérem csak ezt halkabban.
-Szíves elnézésüket kérjük!-mondta Linda.
-Srácok, mégis üljünk be a sétányba egy pohár koktélra!-ajánlotta fel Linda.
Senki nem volt ellene. Átöltöztek esti ruhában. Elindultak a Petőfi sétányra. Egy szórakozóhelyen ültek le. Mindenki rendelt magának egy finom koktélt.
-Egy pina Colada-t kérek.-mondta Linda.
-Egy sexonda beach-et.- kér Dóra
-Én is egy szexonda beachet.- Éva is azt kért.
Fiúk is rendeltek.
-Norbi mit igyunk?
-Jó hesz a mojito?. kérdezte Ádámtól.
-Renben, de elötte Tequilázzunk.
-Benne vagyok Ádám.
Kifizette mindenki az italát. Lányok kortyolták a koktéljukat. Norbi és Ádám az ivászatot tequilákkal indította. Egy csipet sót szórtak a kezükre. Lenyalták a sót.
-Ádám és Éva, sok boldogságot kívánok nektek! Maradjatok is együtt.-tartotta mindenki felé a poharát.
-Köszönjük szépen Norbi.
A két férfi lehúzta a Tequilát, utána gyorsan a citromba haraptak. Ők is kortyolgatták utána a mojito-jukat. Később megjelent az a három spanyol férfi, aki látta Ádámékat.
-Estos son los dos amantes!(Itt van a két szerelmes pár!)- tapsolva üdvözölték Ádámékat.
Ti honnan ismeritek egymást?-kérdezte Dóra.
-Ők a barátaitok? -kérdezték. Végül az egyik spanyol angolul kérdezett.
- Beszéltek angolul?
- Én nagyon jól! -mondta Linda.
A spanyol srác elmondott mindent Ádámékról, mivel látták a csodálatos ceremóniát.
-Láttuk, hogy a barátotok Ádám, megkérte Éva kezét, olyan csodálatosak voltak együtt. -számolt be nekik.
-Azt mondja, hogy láttak titeket együtt és nagyon boldogok voltatok.-tolmácsolt feléjük Linda.
-Így van, minket nem zavart, hogy néztek, úgy is az egész világ tudni fogja.-mondta Éva.
Tolmácsolt feléjük Linda.
-Így van, ahogy mondjátok. Úgyis tudni fogja a világ, hogy összejönnek, úgyhogy
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 4709 alkalommal olvasták Szerelempornó szextörténetét és 8 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák