Szextörténetek Szexhírek

Szerelempornó 3 - Veszekedés a forgatáson (pornó, leszbi szex)

Szerelempornó szextörténete
Két nappal később a buli után, elment a két barátnő forgatni együtt egy leszbikus filmet. Azóta nem beszéltek egymással. Összefutottak a forgatás helyszínén Naphegyen.-Szia Dórika! Mi újság veled, nagyon szép rövidre vágattad a hajad. Olyan jó így is , hogy csak is az arcodat fedi.
-Semmi Linda!-mondta szomorúan.
-Mi a baj?- kérdezte?
-Hagytad, hogy Norbi, fikázza a munkánkat, és ilyen adod meg a telefonszámodat?
-De mit csináltam?-kérdezte Linda.
-Norbi elítélt minket mint pornósokat, hogy kurvák vagyunk. Te is ezt a munkát csinálod. Nincs igazam?
-De hát tudod, hogy nem szeretném ott hagyni, szeretem ezt csinálni. Ismersz, egyik fiútól sem szeretnék semmilyen párkapcsolatot. Csak barátok vagyunk.
-Ehelyett a legjobb barátnőd ellen fordítod!- reagállt rá Dóri.
-Nézd, nagyon sajnálom, de nem akartam, hogy azt higgye pornósok vagyunk.
Fátylat tettek a múltra. Bementek egy lakásba forgatni, amiben emelet is van. A leszbikus forgatás a lépcsőn lesz majd.
Benyitnak a lányok
-Sziasztok! Örülök, hogy találkoztunk újra!-mondta Johny.- remélem ma is jót fogunk forgatni.-bizakodott.
-Szia Johny!
-Linda ebben a jelenetben most át fogjuk festeni a hajad, mert mind a ketten úgy fogtok kinézni, mint az ikrek. Egyforma ruhában. A ciciteken semmi nem lesz.
Bementek a szobába átöltözni a lányok. Levették a ruhájukat. Szépen levetkőztek. Felvették a fekete tangájukat, felhúzták a csupasz puncijukra. A csillogó fenekük meg szabadon voltak. Fekete drest kaptak, felvették mind a ketten. Hátul össze kellett fűzniük. Csinálta az egyik, majd a másik. Ez a ruha darab olyan volt, hogy a keblük szabadon volt a friss levegőn. Fekete szandált vettek fel. A szandál fölé felhúztak félzoknit. ami csak a vádlijukon volt, lábfejük meg látszódott. Felvettek könyökig érő latex kesztyűt. Végeztek, mentek ki a berendezett stúdióba.
-Nagyon csinosak vagytok ebben a szerelésben lányok. Na gyere Linda, most át fogjuk festeni a hajadat feketére. Hasonlítsatok egymásra mint a testvérek.
Leült Linda egyenes háttal. Kedvenc sminkese Piroska fújta be a szép barna hajat feketére. Utána megszárította. Mind a két lányt kisminkelte. Arcukat kialapozta. Kiszínezte a szemhéjukat türkiz kékre. Szemük felett meg alatt a szempillákat kihúzta. Olyan szépek lettek a gyönyörű pillák. Az ajkukat kirúzsozta rózsaszínre. A szélüket kihúzta vékonyan ceruzával. Fehér gyöngyöket tettek bele fülbevalóként. Mind a ketten kaptak külön nyakláncokat. Linda egy kereszteset, Dóri pedig, zöldes kockásat.
-Jó, akkor menjetek fel a lépcsőre! Dóra, háttal ülj a fal oldalának. Linda te pedig bújj oda Dórihoz!
Fel helyezkedtek a lépcsőre.
-Érintsétek egymáshoz a fejeteket, hogy a kamerába néztek! Csókolózással indítsatok! Linda csak te dolgozzál, Dóri te pedig maradj egy helyben és ne is csinálj semmit! Egy szünetet fogunk tartani.
Mindenki értette a dolgát.
-Felkészülni! Csapó!
Egymás arcát érintették. Csukot szemmel nóziztak. Össze érintették az ajkukat. Majd a nyelvükkel egymásét. Forgatták az ízlelő szervüket. Linda közeledett Dóri mellbimbója felé. Szemébe nézett, behunyta a szemét, aztán a kamerába kukkolt, közben nyalta partnere cicijét. Markolta a kemény mellét jobb kezével. Végig vitte azt a testén a nyakáig. Arcát simogatva megnyalta Dórinak a rúzsos ajkát. Játszadozott a saját nyelvével. Beledugta ujját partnerébe. Linda Lady megint megnyalta Dora Black-et. Utána mosolygott egyet a kamerába. Dóri szopta az ujját. Linda csak nyalta az arcát Erotikus mosolyával. Megint rácuppant partnere keményedett bimbójára. Olyan volt mint az autó gumi szelepe. Cumizta, utána a mutató ujját is nyalogatta nyelvével, mint egy nyalókát behunyt szemmel. Kinyitotta újból a szemecskéit, viszont a kamerába. Kezével simogatta a nyálas mellét kör körös mozdulatokkal, összezárt fogakkal. Dóri meg végig élvezte csukott szemével. Vicsorított összezárt fogakkal. Johny hátrább ment a kamerával, Linda megint végig vezette a kezét, a melltől Dóri nyakáig. Megint mosolygott a kamerába. Következett a csók csata. Nyelvével egymás hegyét nyalogatták. Majd egyre csak beljebb beljebb mentek. Míg Dóri csücsörített, Linda a kedvencét csinálta, a mell bimbó cirógatást orálisan. Jobb kezével markolászta azt. Kezét most nem felfele, hanem lefelé vezette a csikló felé. A bugyi még a helyén volt, nem ment le róla. Így simogatta azt, mintha a macska karmolászott volna. Mind a ketten a kamerába csücsörítettek. Utána megcsókolták egymást ismét. Forgatták szép lassan a fejüket. Dórinak Linda a tanga bugyi szárát a csiklója közé igazította a szárát. Pár másodpercig kamerázta azt Johny. A sexy Linda Lady ráborult Dori Blackra, megcsókolták egymást szenvedélyesebben. Cirógatta orálisan a bal oldali mellbimbót. A jobboldalit meg a jobb kezével markolászta. Dóri lefogta a partnere fejét. Bal kezével félre húzta a bugyit. Linda meg nyelvével evezett a csupasz nedves csiklón. Ajkai segítségével masszírozta. Dóri hátra dőlt, és kinyitotta a száját csukott szemével. Végül megállt egy pillanatra a kamera.
-Jó, 5 perc szünetet tartunk!-mondta Johny.
Lányok elmentek inni egy pillanatra. Csörög Linda telefonja. Norbi kereste.
-Szia Norbi!
-Szia Linda! Mikor tudnánk találkozni megint legközelebb szórakozás céljából?
-Nézd egy óra múlva hívjál vissza kérlek mert most éppen dolgozom.
-Most jelenleg mi a dolgod.
Linda csak egyértelműen hazudott neki a munkájával kapcsolatosan.
-Éppen turistákat vezetek körbe a galériában. a XIX. század romantika művészettel kapcsolatosan.
Johny elérkezettnek látta a forgatás folytatásának.
-Gyere Linda folytatjuk.-mondta.
-Figyelj mennem kell, mert folytatnom kell a vezetést, majd hívj vissza később. Puszi.
Le is tette a telefont. Johny viccesen rákérdezett Lindára. Ugyanis a lány nem akart itt beszélni Norbiról.
-Folytatnom kell a film vezetését, egyik színésznő társam keresett, éppen munkaidőben.-mondta Linda.
Dóri féltékenységből húzta oldalra a fejét mindkét irányba. Tudta jól, hogy a Norbi hívta fel. Linda meg nézte.
-Menjetek vissza a helyetekre lányok. Linda vedd le a tangádat, ebben a jelenetben nem lesz már rajtad. Itt úgy folytassátok, hogy még mindig Dóra feküdjön...
-De miért pont ő csinálja végig miért nem jövök én most?-kérdezte Dóri háborodva.
-Várjál már mindjárt te is következni fogsz.-mondta Johny- Linda megujjaz téged alulról, simogatod a puncidat a bal kezeddel, jobbal megsimogatod a fejét, megcsókol téged és átkaroljátok egymást a fejeteknél. Utána lefekszel a lépcsőre és Dóri fog dolgozni.
-Nagyon nem vagy jó kedvedben kedves! Mi bajod van?-kérdezte Dóri
-Semmi!-sóhajtozott.
-Majd megbeszélitek később. Csináljátok!- utasította őket Johny.
-Rendben van.
-Akkor folytassuk.-mondta Johny, Linda meg lekapta magáról a tangát, ujját a partnere puncijába dugta. Szemébe nézett- felvétel mehet! Csapó!
Úgy is csinálta Linda, ahogyan Johny mondta. Majd hátra dőlt, szerep csere lett. Dóri végig vitte a kezét a partnerén a bal cicitől a punciig. Szét nyitotta a lábait Linda, a barátnője pedig nyalta a piercinges punciját. Dóri nyalogatta, simogatta a bal lábat. Linda pedig a jobb kezével a jobb mellét. Mind a ketten úgy élvezték a szexet a kamerába. Dóri úgy nyalta a puncit, mint a jégkrémet. Megpuszilta, utána ujjával rázta azt. Utána sorozatosan háromszor megismételte az előbbit. Linda meg csak nyögdécselt.
-Put the pussy on my face! (Rakd a puncit az arcomhoz) -mondta Linda Lady!
-Okay baby! (Okés bébi!)
Úgy is tett Dori Black. Négy kézláb ált a kamerának hátra fele. A partnere meg alulról ujjazta. Végül benyalt neki, bőnyálasan. Evezett a nyelvével. Meg történt a helycsere. Most Linda pucsított a kamerába. Dóri meg nyalta az összezárt segglyukat. Simogatta közben a szép feneket. Linda csak nyögdécselt folyamatosan. Markolászta Dóri keblét. Puncit is kényeztette a nyelvével. Linda leült, egymás nedves csiklóját simogatták, és meg is csókolták egymást. Szemeiket nézték mosolyogva.
Ezzel véget ért a forgatás
-Jó leállunk! Ezzel is megvoltunk. Látom nagyon nem bírtatok ma egymással, de le a kalappal, nagyon szép munkát végeztetek annak ellenére egymással! Nagyon összekaptatok egymással a szünetben. Nekem nyugodtan elmondhatjátok, mivel szép munkát végeztetek
-Nem történt semmi baj, fáradt vagyok, nem aludtam sokat.- mondta.
-Rendben, akkor pihenjél szerintem! Na sziasztok! -köszönt el a lányoktól Johny
Mennek ki átöltözni. Dóri neki rontott Lindának.
-Csak azért mondtam el Johnynak, hogy fáradt vagyok, mert mint barátod nem akartam elmondani neki, hogy van egy szerelmed.
-Mondtam már, hogy barátok vagyunk, úgy mint veled, na meg Éváékkal.- bizonygatta a barátnője felé Linda.- Most az volt a bajod, hogy telefonon hívott a forgatás alatt szünetben?
-Jaa nem, én vagyok a hülye azért mert kritizálta a munkámat, na meg a tiédet is.
-Jaj nem szó szerint értette, ne legyél már ilyen ostoba kérlek.- nyugtatta le a lányt a legjobb barátnő.
Szó nélkül átöltöztek, kimentek az ajtón. A két jő barátnő csöndben volt. Beültek egy Burger Kingbe. Ki volt a kasszánál, nem más mint Norbi.
-Sziasztok! Hogy vagytok?
-Köszönjük Norbi! Tényleg ennél a csapatnál dolgozol?
-Igen így van. 5 perc múlva végzek. Mindjárt leülök mellétek.
Le is telt az 5 perc.
-Jó étvágyat lányok! Linduskám, nagyon szép lett a fekete hajad. Nagyon jól áll neked!
-Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! Norbi tudunk most egy komoly dologról beszélni?- kérdezte Linda.
-Na halljuk a kérdést!- mondta nyugodtan.
-Őszintén szeretnék igazat mondani Dórival kapcsolatosan. Ő tényleg pornószínész. Látom nem szereted a pornót. Dórit nagyon bántotta ezt a dolog, hogy nem engedtem neki hogy megszólaljon. Nagyon nem esett neki jól!-mondta neki Linda.
-Nézd Dóri! Szeretnék tőled bocsánatot kérni a kijelentésemért, ha tudtam volna már rég, hogy az új baráti körömben van egy pornós, tartottam volna a számat. Pedig te nem is vagy buta. Nagyon értelmes vagy, meg aranyos.- dícsérte Norbi Dóri belső tulajdonságait.
-Köszönöm szépen, hogy őszintén megbántad amit mondtál nekem. De egy dolgot jegyezz meg! Óriási különbség van a ribancok, meg a pornószínészek között. A színészet az megjátszást jelent. A ribanc meg ki szeretné magát elégíteni másokkal. -mesélte Dóri.
-Igazad van Dóri!-adott Norbi neki igazat.- viszont Ádámékkal beszéltem, képzeljétek el elhívott engem is veletek Siófokra.
-Na az nagyon jó!-mondta örülve Dóri. Viszont Linda is örült, hogy boldognak láthatta a barátnőjét. -csak az a baj, hogy valaki már jön. Le lett foglalva már régóta a hely.
-Tudom, Ádám egyik barátja ment volna veletek, de mégsem tud menni, az utolsó pillanatban gondolta meg magát. Mielőtt lemondta Ádám, megkérdezte, hogy nincs kedvem-e veletek tartanom. Erre igent mondtam.
-Nagyon remélem, hogy jól fogod érezni velünk magad?- kérdezte Linda Norbitól.
-Már nagyon várom Siófokot, és a Balaton Soundot!
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 3558 alkalommal olvasták Szerelempornó szextörténetét és 3 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák