Szextörténetek Szexhírek

Szerelempornó 2 - Egy különleges buli (forgatás után)

Szerelempornó szextörténete
Sikeres pornófilm forgatás után az nap éjszaka bulizni megy Linda a barátaival. Felszállt a villamosra, amin eléggé zsúfolt tömeg volt, mint egy szardíniás dobozban így délután.Előveszi az iPhone-ját. Beszélget Facebookon a legjobb barátnőjével Dórival. Ő is pornószínész, Dora Black a színészneve. 22 éves nő. Együtt kezdték el a pornózást. Ővele fog forgatni egy leszbikus videót. Ott is jó pénzért. Még egy barátjuk Éva is velük tart, de elhozza a barátját is, akit még nem is ismernek. Morisons Ligetbe mennek.
Ezt pötyögte be az okos telefonjába.
-Szia Dóri! Este 11 órakor találkozunk a Deák Ferenc téren.
Várva Dóri válaszára:
-Rendben legjobb barinőm! Mesélj! Milyen volt a forgatás Johnyval?
Linda mindent leírt neki részletesen. Pötyögte a telefonjába azt is, hogy két hét múlva mennek el Miami-ba egy hétre 5 jelenetre, az jelenetenként 3000 dollár. De csak akkor fogják őket megkeresni, hogyha tetszett nekik a mostani film.
-Na nagyon drukkolok neked Lindum!- írta Dóri.
Miközben egymással chateltek telefonon. Valaki a villamoson leszólítja. Egy szemüveges, atléta trikó pólós úriember.
-Jó napot kívánok, jegyeket, bérleteket kérem ellenőrzésre felmutatni.
Viszont ő nem bkv ellenőr volt. Csak valaki, aki el akarta volna nyerni Linda szereplőnk szívét.
-Te mit akarsz tőlem?-kérdezte
-Nagyon szimpatikusnak, találtalak. Nagyon szépek a szemeid és szeretnélek elhívni egy kávéra.
-Na jó most takarodjál innen. Előre szólok, hogy itt van a közelemben a barátom.-le is rázta. A lúzer srác magára hagyta a lányt. Linda ezt is elmeséli a barátnőjének.
-Képzeld, oda jön hozzám egy srác, tetszem neki, legalább is a szemem. Fel akart engem szedni a nyálas dumájával. Szerinted én miért nem akarok összejönni egy pasival?
Ír vissza Dóri:
-Ne foglalkozz velük. A legtöbb pasi egy seggfej. Nagyon kevés normális pali van.-nyugtatta le.
Szállt le a villamosról Linda. Elbúcsúztak egymástól telefonon. Villamosról leszállva egy perc gyaloglásra haza is tért. Üti be a nyitókódot a kapu telefonon. Nyílik a kapu. Bemegy az ajtón és találkozik a gondnokkal. Aki egy 55 éves nő.
-Jó napot kívánok Linda!
-Csókolom Manci néni, hogy tetszik lenni? Ma már le is rendezhetjük a tartozást a lakbérem miatt és bocsánat a késedelemért.
-Ne hülyéskedjen, maga mindig sok pénzt add amennyit szeretnék elkérni havonta. Most fizessen 20.000-rel kevesebbet. Gondolom, hogy nagyon jól keres a munkahelyén, hogy a kelleténél többet ad.
-Nézze kérem, én nagyon jól élek! Amíg jön a pénz, az a jó!
-Egy ilyen értelmes lánynak, bocsásson, hogy ezt mondom, miért nem a barátjával van.
-Hát kérem, nekem nem kell pasi, nagyon elfoglalt vagyok. Inkább a munkámnak élek. Szeretnék a szüleimnek segíteni, akik Szegeden élnek.
-Nagyon örülök, hogy ilyen figyelmes. Na minden jót kérem, és jó pihenést, hogyha fárasztó napja volt.
-Köszönöm szépen.
-Kérem!- búcsúzott Manci néni.
Benyitott a lakásába. Volt egy előtér, balra volt a nappali egy nagy TV-vel. jobbra meg a konyha volt. Egyenesen meg a fürdőszobája. A fürdőszoba és a nappali között a hálószobája, francia ággyal. Le dobta táskáját a válláról. Bekapcsolta a klímát a nappaliban. Számítógépén meg nyomatott egy kis deep house zenét. Elengedte magát. Kikapcsolódott. Ledőlt a kanapéra.
Este lett 8 óra. Fel kellt a díványról. Fürdőszobába ment. Engedte a langyos meleg vizet. Megtelt a kád vízzel. Vette le magáról a ruháit. Beleült a fürdőkádba. Bevizezte a haját, sampont nyomott a feje búbjára. Megmosta a haját, majd bő vízzel leöblítette. Beszappanozta finom kis testét. Kiszállt a kádból. Megfogta a telefonját vissza ment a kádba Selfie-zni egyet. Ki is posztolja Facebookra ezzel a címmel: Buliba készülődök. Pár másodperccel pittyeget a telefonja nem is egyet, mivel nagyon sokan belájkolgatta. Legjobb barátnője Dóri kommentelt: Én is így képzelem el a készülődést a partyra (mosolygós smilye) . Egyik gyógyegér ismerőse a következőt írta: Nem akarsz velem fürdeni egyet? Megfürdetlek.
Linda nem is foglalkozott vele, mert a legtöbb férfinak csak a külseje érdekli. Megtörölközött szárazra. Haját is megtörölte valamennyire. Bekapcsolja a hajszárítót. Szárítja a haját egyenes sugárban. Bemegy a hálószobájába mellére tekert fehér törölközőjével. Válogatja ki magának a ruháját a buliba. Magára húzta a fehér tangáját. Fel rakta magára a melltartóját. Ugyanúgy elől kapcsolta be, majd elforgatta hátra, vállára tette a pántokat. Felhúzta a térdig érő fekete szoknyáját. Begombolta a medence csontjánál, meg szorította övével. Tartozott hozzá egy felső is. Ami ugyanilyen színű volt. Fekete ujjatlan felső, a köldökének méreténél szoknya is volt egyben. Melle alatt egy ezüst színű csík volt körbe. Előtte fejjel lefelé háromszög alakú átlátszó volt. Lehetett látni a dekoltázsát. Füleire akasztotta gyémánt fülbevalóit. Visszament a fürdőszobába a tükör elé. Göndörítette a haját hajvasalóval. Száját rózsaszínűre rúzsozta ki. Ki alapozta az arcát. Szemét világos kékre sminkelte ki. Szempilláit kihúzta. Thierry Mugler gyümölcsös parfümből spriccelt egyet a nyakára. Elővette a rózsaszínű táskáját. Minden sminkkészletét belepakolta, pénztárcáját, telefonját is. Gáz spray-t is tartott benne, ha kell akkor szükség esetén legyen nála. Felkapta a fekete tűsarkúját.
Elindult a megbeszélt találkozóhelyre. Kiment a lépcsőházból. Kint az utca zsongott az éjszakától. Sok fiatal, főleg fiú baráti társaság már alapozott kint alkohollal az utcán. Egyik értelmetlen srác már olyan részeg volt, hogy folyamatosan beszélt egy lányról, akibe szerelmes. Miket csinálna vele együtt. Ilyen örültségek voltak este.
Este 11 óra volt. Linda már a Deák téren volt a 2-es metró kijárata előtt. Ott beszéltek meg találkozót. Megérkezett Dóra. Fekete haja volt, és kék szemű. A lány plasztikáztatta a melleit, nagyra. Fehér ruhában volt, csak a bal vállán lógott, egyészen a combjáig ért a ruha. Fehér tűsarkúban volt. Fehér övcsattal. Egymásnak ugrott a két barátnő.
-Szia!
-Szia kedves!-köszönt Dóri, egy nagy puszi kíséretébe.
Beszélgettek egymással, hogy mi újság?
-Nézd Dóri! A gondnokom akinél lakom, elengedett nekem ebben a hónapban 20 ezret, olyan szerencsés napom volt.- örvendett Linda.
- Az én húgom meg 20.000 forintot nyert az ötös lottón. 3-at talált el az 5-ből.
-Nagyon jó! Örülök, hogy ilyen szerencsések vagyunk.
Megjött Éva is, el hozta a barátját. Be is mutatta nekik.
-Lányok, hadd mutassam be nektek a barátomat Ádámot. 1 éve járunk.
Ádám kék farmerba jött, fekete ingben. Körszakállas volt rövid hajjal. Éva meg vörös hajú. Ő is olyan fehér felsőbe jött mint Dóri.
-Szia! Linda vagyok!-mutatkozott be neki kézfogással meg puszival.
-Én pedig Dóri!
-Ádám hozott nekünk Piát. Megmaradt wiskey-ét elhozta, vettünk még két kólát is. Azzal megisszuk. A táskájában dugta el, majd a metrón megisszuk.-mondta Éva.
Beléptek a metró területére. Mutatták fel bérletüket a biztonsági őrnek. Vették az irányt a 3-as metró felé. 6 megállót akartak menni Népliget felé. Pár Budapesti lakos azt tudja, hogy most jelenleg 4 metró vonal van a fővárosban. Deák Ferenc téren 3 metró vonal találkozik egymással. Állnak a metró megállóban, érkezik a metró. Megállt. Üres volt a szerelvény. Megszólal a bemondóhang:
-A szerelvény nem szállít utasokat! Kérem hagyják szabadon a biztonsági sávot!
-Komolyan mondom lányok, hogy ez tényleg már vicc!-mondta Ádám.
Egyszer csak megszólalt Linda telefonja. Johny hívja telefonon.
-Szia Johny!
-Helló Linda Lady! Mármint simán csak Kovács Linda! Csak azért kerestelek, tudom, hogy már este 11 óra elmúlt. Szólni szeretnék, hogy készülődj, mert megyünk Miami-ba 2 hét múlva.
-Gyerekek megyek Amerikába.
Úgy örült mindenki.
-Gratulálunk Linda! Örülünk neki.- mondta Dóri
Megszólal Johny a telefonba.
-Na akkor lefoglalom a repülőjegyeket. Gondolom mész ma este szórakozni. Úgyhogy jó szórakozást kívánok nektek, ennek örömére ünnepeljétek meg.-örvendett a telefonban Johny.
-Rendben főnök! Na szia!
Úgy átkarolták a lányok örömükben. Be számolt nekik, hogy milyen forgatásokban lesz része. Csakis a tengerparton lesznek a forgatások.
Megjött a menetrend szerint közlekedő metró. Igaz még a régi szovjet típusú szerelvényekkel. Beszálltak. Ádám már elkezdte keverni a Wiskey Kólát.
-Kérem Vigyázzanak, az ajtók záródnak.-záródtak a metró ajtajai.
Alagútban érve olyan hangzavar volt, hogy nem lehetett hallani egymást se. Kortyolták a Wiskey kólát. Adták egymásnak felválva. Megérkeztek a Kálvin térre. Egy 4 fős fiatal szállt fel. Ők Red Bullos pezsgőt ittak. Nagyon beképzelteknek hitték magukat. Egyik páva csávó fel akarta szedni Évát.
-Szia Cica! Elveszett a telefonszámom. Megadod a tiédet?
Ádám ezt semmiképpen se hagyta.
-Na húzzál el az asszonytól, mert megfejellek, mint vakbálna a tengeralattjárót!
-Na Geri, viselkedjél már, ne legyél már ilyen idióta! Bocsánatot szeretnék kérni a barátom nevében, és ez többé nem fog előfordulni.-szólalt meg a józan eszű fiatal srác.
-Nagyon ajánlom!-Figyelmeztette őt Ádám.
Linda figyelte a srácot, aki lefogta Gerit. Ő is visszanézett. Egymásra mosolyogtak.
-Ne mondd már, hogy rámosolyogtál először egy fiúra!- heccelt vele Dóri.
-Áhh, dehogy.-füllentett Linda.
Megérkeztek Népligetre. Szálltak le. A négyfiús banda is ugyanoda tartott.
Ott vannak a bejárat előtt. Meg szabadultak a piától. A szemetesbe dobták. A hölgyeknek a belépés ingyenes volt, az uraknak 1000 Forint a belépő. Lépnek e a lányok ingyen. Ádám meg sajnos nem. Egy ezressel kevesebb pénzzel mehetett bulizni. Utánuk jött az az említett négy fiú. De abból csak egy embert engedtek be a kidobó emberek. Bommer Jackyben, kopasz fejjel. Geri gyerek olyan matt részek volt, hogy nem látták szívesen a szórakozó hely falain belül. Négy barát közül egy akart az bemenni, aki lefogta Gerit a metrón. Nagyon szemezett Lindával, gondolta megkeresi őt.
-Te meg mit csinálsz?- kérdezte Geri.
-Menjetek akárhová, én itt maradok vadászni.- mondta az a srác.
-Mit akarsz tőlük. Az a csávó majdnem meg akart verni engem.- mondta a matt részeg Geri.
-Igen, ha én nem lettem volna ott melletted. Legyetek jók!-búcsúzott el tőlük.
Bent a szórakozóhelyen zsongott a zene. Éjfél volt és a zenét hajnalig nem más, mit a francia DJ nyomta Cooky a Music FM-től. Üdvözölt mindenkit.
-Sziasztok gyerekek! Remélem megértetek engemet! Ez a ma este csak is rólatok szól! Gyerünk gyönyörű hölgyek, kezeket fel.-rakták fel a kezüket, na meg Lindáék is.-és kérek tőletek egy hangos sikítást.
Én Coocky-t azért birom, mert olyan jól beszél magyarul a francia DJ. A gyönyörű szép hölgyek, meg sikítottak.
-És kezdődjön a buli itt a Morisons Ligetben.
Indította Cooky a partyt egy jó kis pörgős zenével. Telik az idő elég gyorsan a lányok szólnak Ádámnak.
-Elmegyünk a WC-re édesem- szólt neki Éva!
-Én itt maradok- üvöltött ki a tömegből.
Mennek ki a mosdóhoz. Kivel jönnek szembe a lányok, azzal a sráccal, akivel találkoztak a metrón. Csak is ő jött be a Mori ligetbe. Linda meg a srác néztek egymás szemébe. Mosolygott rá a lány. Nem mert hozzájuk közelíteni. A tömegben összefutott Ádámmal.
-Szia! Ne haragudj! Tudunk beszélni egymással?- kérdezte.
-Mit akarsz? Nem volt elég, hogy a metrón összefutottunk a barátaiddal?
-Szeretnék veled beszélni, hogy még egyszer sajnálom, hogy a barátom így viselkedett a barátnőddel. Azért jöttem ide, hogy beszéljek veled, van egy lány a társaságodból, aki barna hajú fekete ruciban van, nagyon szimpatikusnak találtam. Csak nem akartam magam lejáratni a metrón. -beszélt hangosan.
-Nézd, jelenleg nem keres senkit.
-De most tényleg, szeretnék vele megismerkedni, mert kétszer úgy mentünk el egymás mellett, hogy a szemembe nézett mosolyogva.
-Talán segíthetnék neked, mert ilyen rendes koma vagy velem, nem azért, mert jobbá akarlak tenni a részeg cimboráidnál. Ádám vagyok! -tartotta felé a kezét.
-Én Norbi vagyok. 25 éves.
-Én meg most leszek 30.
Térjünk ki a lányokra akik a mosdóban vannak. Linda éppen rúzsozza az ajkait.
-Mi van ma veled édes? Nagyon megtetszett neked valaki. Most is úgy szemeztél egy fiúval..cukkolta Dóri.
-Á, nem!
-Nem szégyen az, ha van valaki, aki tetszik.
-Nem lehet, mert én továbbra is felnőtt filmekben szeretnék szerepelni. Ne feledd Dóri!
Két nap múlva forgatunk egy leszbikus filmet.
Mentek ki a tánctérre Ádámhoz. Látták, hogy egy sráccal beszélgetett.
-Te ki ez a srác Ádám? Velem ő szemezett az előbb? Ismeritek egymást?- kérdőre vonta Linda az Ádámot.
Ádám, nem akarta felhozni, hogy a metróban találkoztunk. Nagyon bírta a Norbit jó beszélgető partnernek. Viszont azt nem mondta el neki, hogy az a lány aki szimpatikus neki, meg pornós.
-Ő itt egy régi barátom. Hadd mutassam be nektek Norbit. Nagyon rég találkoztunk.
Mutatkoztak be egymásnak.
Linda meg Norbi kézfogása tovább tartott.
-Mesélj nekem kérlek kedves Linda, téged milyennek látnak a barátaid?- kérdezte Norbi.
-Háát, engem nagyon aranyosnak, viccesnek, csipkelődősnek.
-Tetszik a lapockádon a pillangós tetkód.
-Köszi!
-Tudtad, hogy a boldogság jele egy pillangó? Ha kergetjük, kisiklik a kezünk közül, de ha csendben leülünk, az is lehet, hogy leszáll ránk.
-Nem is tudta,.- nevetett -ilyen szépeket még egy fiútól nem hallottam!
Norbi cukkolta Lindát.
-Tudtad, hogy az orrod mozog, miközben beszél?
-Neeem!
-De most is.- érintette Norbi az ujjával az orrát.
Az ismerkedést Cooky szakította félbe, mert el akart indítani egy szépség versenyt.
-És most meghirdetek egy női szépségversenyt. Szeretnék kérni három női versenyzőt a színpadra, aki éjszaka a buli szépe szeretne lenni. Mentek oda, természetesen Linda is.
-Gyere te, te ,meg te ebben a gyönyörű fekete szerelésben.
-Mondd a neved!
-Tina (rózsaszínben volt)
-Na és Te?
-Heni (fehérben volt)
-Te is te gyönyörű hölgy!
-Linda.
-3 próbát kell teljesítenetek, akinek ez sikerül, ő lehet a buli szépe. Első feladat. Mindannyiótoknak szexin kell táncolna. A zsűri fog pontozni titeket. Na kezdjünk!
Cooky félbeszakította a zenélést. Berakta a Joe Cocker - You Can Leave Your Hat On számát. Minden gyönyörű lány táncolni kezdett. Coocky meg adta az utasítást, hogy hogyan. Először hastáncolva, majd a feneküket riszálva guggolva, és felállva. Megállította a zenét.
-Nagyon jók voltatok lányok! A második feladat a következő, válasszatok ki a közönségből egy dzseklüment akivel táncolni fogtok, mint a szalagavatón.
Jöttek fel a fiúk. Dóri noszogatta Norbit.
-Na gyerünk, Linda rád vár!- monda neki.
Felmentek a fiúk a színpadra.
-Figyelem! Na gyerünk!
Colour of the wind - Vanessa williams számra ment a csodálatos tánc. Mindenki átkarolva táncolt, egyik kezük meg kint volt a levegőben megfogva. Olyan szép forgatások voltak.
-Norbi, nagyon jól csinálod!-dicsérte Linda.
Megállította a zenét Cooky.
-Itt az utolsó feladat. Legyetek vadak a fiúkkal lányok! Vetkőztessétek le a fiúkat, elég, ha csak felsőjüket veszítek le. Csak ennyit kérek tőletek!
Jött a 3. felvonás. Érzelmes zene után, jött újra a sztriptizes zene. Lányok úgy táncoltak a fiúk előtt, leültették a fiú-kat a székre, vetették le róluk a felsőt. Linda meg gombolta ki, Norbi ingét. A legalsó gombot kigombolta. Viszont lejjebb ment a Nadrág szíjig. Linda kioldotta azt. Mindenki nézett csodálkozva. Aztán fejben észhez tért, hogy ez most nem pornófilm. Levette Norbi testéről az ingjét. Ledobta a földre. Simogatta a testét. Vége lett a 3. menetnek.
-Linda, Linda ez nagyon jó volt. Én téged választanálak győztesnek. Mint mondtam, ezt nem én fogom eldönteni, hanem a zsűri.-Összesítették a pontokat, Cookynak odaadták az eredményt.
-Az a lány, aki harmadik lett, sajnálattal, de ne csüggedjen mert kap tőlünk egy jutalmat jó szerepléséért, az nem más mint Tina. Köszönjük szépen! Tied egy csokor virág!
-Az a lány aki megnyerte a fordulót, megnyerte ezt a vetélkedőt. Meg lepte nagyon a zsűrit, az nem más mint Linda!! Gyere fel a barátaiddal a színpadra.
Egy szép nő adta Linda fejére a koronát, na meg a vállára ezt a szallagot Miss Morisonst, na meg még nyertek egy ingyen pezsgőt.
-És most folytatódjék a buli!- folytatta a zenélés Coocky. Lindáék csináltak egy party fotót Norbival, na meg a kedvenc DJ-vel együtt is.
Hajnali 5 óra volt. Mentek kifele. Norbi meg Linda olyan jót beszélgettek.
-Na és Linda mi a foglalkozásod?
-Művészettel foglalkozom. 2 hét múlva megyek Párizsba és beszédet fogok mondani egy képről.- mondta. Vszont nem akarta megemlíteni, hogy ő pornózik.
-Ez nagyon csodálatos dolog. Láttam benned, hogy egy művész veszett el benned a színpadon kedves Linda.
-Te mivel foglalkozol Norbi?- kérdezte a lány.
-Burger Kingnél dolgozom.
-és szereted?
-Igen. Szívesen csinálom ezt. Valamiből meg kell élni. Viszont szeretnék majd tovább tanulni.
-Egy kérdésem lehet hozzád Norbi?
-Mondd csak nyugodtan.
-Mi a véleményed a pornószínészekről?- érdekelte Lindát Norbi véleménye, kíváncsian érdekelte, hogyan ítélné el, hogyha megtudná róla az igazat.
-Pornó, mint az is munka- kezdte el Norbi- de én nem szereplnék benne, ezzel csak lejáratná magát az ember. Kamerák előtt dugatja meg magát.
-Na de Norbi idefigyelj- mondta felemelt hangon Dóri, de Linda azonnal befogta neki a száját.
-Ja csak azt akarta mondani, hogy igazad van, nem jó dolog a pornó szakma. Erre voltam tőled csak kíváncsi.
Búcsúzkodtak egymástól. Nagyon bírták Norbit, nem tudták, hogy ő egy nagyon jóarc. Szívesen hívják el magukkal máshova.
-Mit szólna hozzá egy magadfajta lány, ha egy sráccal számot cserélne?-kérdezte Norbi.
-Mint csak barát adom meg a számom.-emlékeztette Norbit Linda.
Legjobb barátként- mondta Norbi.

III. Fejezet ( Baráti veszekedés a forgatáson)
Két nappal később a buli után, elment a két barátnő forgatni együtt egy leszbikus filmet. Azóta nem beszéltek egymással. Összefutottak a forgatás helyszínén Naphegyen.
-Szia Dórika! Mi újság veled, nagyon szép rövidre vágattad a hajad. Olyan jó így is , hogy csak is az arcodat fedi.
-Semmi Linda!-mondta szomorúan.
-Mi a baj?- kérdezte?
-Hagytad, hogy Norbi, fikázza a munkánkat, és ilyen adod meg a telefonszámodat?
-De mit csináltam?-kérdezte Linda.
-Norbi elítélt minket mint pornósokat, hogy kurvák vagyunk. Te is ezt a munkát csinálod. Nincs igazam?
-De hát tudod, hogy nem szeretném ott hagyni, szeretem ezt csinálni. Ismersz, egyik fiútól sem szeretnék semmilyen párkapcsolatot. Csak barátok vagyunk.
-Ehelyett a legjobb barátnőd ellen fordítod!- reagállt rá Dóri.
-Nézd, nagyon sajnálom, de nem akartam, hogy azt higgye pornósok vagyunk.
Fátylat tettek a múltra. Bementek egy lakásba forgatni, amiben emelet is van. A leszbikus forgatás a lépcsőn lesz majd.
Benyitnak a lányok
-Sziasztok! Örülök, hogy találkoztunk újra!-mondta Johny.- remélem ma is jót fogunk forgatni.-bizakodott.
-Szia Johny!
-Linda ebben a jelenetben most át fogjuk festeni a hajad, mert mind a ketten úgy fogtok kinézni, mint az ikrek. Egyforma ruhában. A ciciteken semmi nem lesz.
Bementek a szobába átöltözni a lányok. Levették a ruhájukat. Szépen levetkőztek. Felvették a fekete tangájukat, felhúzták a csupasz puncijukra. A csillogó fenekük meg szabadon voltak. Fekete drest kaptak, felvették mind a ketten. Hátul össze kellett fűzniük. Csinálta az egyik, majd a másik. Ez a ruha darab olyan volt, hogy a keblük szabadon volt a friss levegőn. Fekete szandált vettek fel. A szandál fölé felhúztak félzoknit. ami csak a vádlijukon volt, lábfejük meg látszódott. Felvettek könyökig érő latex kesztyűt. Végeztek, mentek ki a berendezett stúdióba.
-Nagyon csinosak vagytok ebben a szerelésben lányok. Na gyere Linda, most át fogjuk festeni a hajadat feketére. Hasonlítsatok egymásra mint a testvérek.
Leült Linda egyenes háttal. Kedvenc sminkese Piroska fújta be a szép barna hajat feketére. Utána megszárította. Mind a két lányt kisminkelte. Arcukat kialapozta. Kiszínezte a szemhéjukat türkiz kékre. Szemük felett meg alatt a szempillákat kihúzta. Olyan szépek lettek a gyönyörű pillák. Az ajkukat kirúzsozta rózsaszínre. A szélüket kihúzta vékonyan ceruzával. Fehér gyöngyöket tettek bele fülbevalóként. Mind a ketten kaptak külön nyakláncokat. Linda egy kereszteset, Dóri pedig, zöldes kockásat.
-Jó, akkor menjetek fel a lépcsőre! Dóra, háttal ülj a fal oldalának. Linda te pedig bújj oda Dórihoz!
Fel helyezkedtek a lépcsőre.
-Érintsétek egymáshoz a fejeteket, hogy a kamerába néztek! Csókolózással indítsatok! Linda csak te dolgozzál, Dóri te pedig maradj egy helyben és ne is csinálj semmit! Egy szünetet fogunk tartani.
Mindenki értette a dolgát.
-Felkészülni! Csapó!
Egymás arcát érintették. Csukot szemmel nóziztak. Össze érintették az ajkukat. Majd a nyelvükkel egymásét. Forgatták az ízlelő szervüket. Linda közeledett Dóri mellbimbója felé. Szemébe nézett, behunyta a szemét, aztán a kamerába kukkolt, közben nyalta partnere cicijét. Markolta a kemény mellét jobb kezével. Végig vitte azt a testén a nyakáig. Arcát simogatva megnyalta Dórinak a rúzsos ajkát. Játszadozott a saját nyelvével. Beledugta ujját partnerébe. Linda Lady megint megnyalta Dora Black-et. Utána mosolygott egyet a kamerába. Dóri szopta az ujját. Linda csak nyalta az arcát Erotikus mosolyával. Megint rácuppant partnere keményedett bimbójára. Olyan volt mint az autó gumi szelepe. Cumizta, utána a mutató ujját is nyalogatta nyelvével, mint egy nyalókát behunyt szemmel. Kinyitotta újból a szemecskéit, viszont a kamerába. Kezével simogatta a nyálas mellét kör körös mozdulatokkal, összezárt fogakkal. Dóri meg végig élvezte csukott szemével. Vicsorított összezárt fogakkal. Johny hátrább ment a kamerával, Linda megint végig vezette a kezét, a melltől Dóri nyakáig. Megint mosolygott a kamerába. Következett a csók csata. Nyelvével egymás hegyét nyalogatták. Majd egyre csak beljebb beljebb mentek. Míg Dóri csücsörített, Linda a kedvencét csinálta, a mell bimbó cirógatást orálisan. Jobb kezével markolászta azt. Kezét most nem felfele, hanem lefelé vezette a csikló felé. A bugyi még a helyén volt, nem ment le róla. Így simogatta azt, mintha a macska karmolászott volna. Mind a ketten a kamerába csücsörítettek. Utána megcsókolták egymást ismét. Forgatták szép lassan a fejüket. Dórinak Linda a tanga bugyi szárát a csiklója közé igazította a szárát. Pár másodpercig kamerázta azt Johny. A sexy Linda Lady ráborult Dori Blackra, megcsókolták egymást szenvedélyesebben. Cirógatta orálisan a bal oldali mellbimbót. A jobboldalit meg a jobb kezével markolászta. Dóri lefogta a partnere fejét. Bal kezével félre húzta a bugyit. Linda meg nyelvével evezett a csupasz nedves csiklón. Ajkai segítségével masszírozta. Dóri hátra dőlt, és kinyitotta a száját csukott szemével. Végül megállt egy pillanatra a kamera.
-Jó, 5 perc szünetet tartunk!-mondta Johny.
Lányok elmentek inni egy pillanatra. Csörög Linda telefonja. Norbi kereste.
-Szia Norbi!
-Szia Linda! Mikor tudnánk találkozni megint legközelebb szórakozás céljából?
-Nézd egy óra múlva hívjál vissza kérlek mert most éppen dolgozom.
-Most jelenleg mi a dolgod.
Linda csak egyértelműen hazudott neki a munkájával kapcsolatosan.
-Éppen turistákat vezetek körbe a galériában. a XIX. század romantika művészettel kapcsolatosan.
Johny elérkezettnek látta a forgatás folytatásának.
-Gyere Linda folytatjuk.-mondta.
-Figyelj mennem kell, mert folytatnom kell a vezetést, majd hívj vissza később. Puszi.
Le is tette a telefont. Johny viccesen rákérdezett Lindára. Ugyanis a lány nem akart itt beszélni Norbiról.
-Folytatnom kell a film vezetését, egyik színésznő társam keresett, éppen munkaidőben.-mondta Linda.
Dóri féltékenységből húzta oldalra a fejét mindkét irányba. Tudta jól, hogy a Norbi hívta fel. Linda meg nézte.
-Menjetek vissza a helyetekre lányok. Linda vedd le a tangádat, ebben a jelenetben nem lesz már rajtad. Itt úgy folytassátok, hogy még mindig Dóra feküdjön...
-De miért pont ő csinálja végig miért nem jövök én most?-kérdezte Dóri háborodva.
-Várjál már mindjárt te is következni fogsz.-mondta Johny- Linda megujjaz téged alulról, simogatod a puncidat a bal kezeddel, jobbal megsimogatod a fejét, megcsókol téged és átkaroljátok egymást a fejeteknél. Utána lefekszel a lépcsőre és Dóri fog dolgozni.
-Nagyon nem vagy jó kedvedben kedves! Mi bajod van?-kérdezte Dóri
-Semmi!-sóhajtozott.
-Majd megbeszélitek később. Csináljátok!- utasította őket Johny.
-Rendben van.
-Akkor folytassuk.-mondta Johny, Linda meg lekapta magáról a tangát, ujját a partnere puncijába dugta. Szemébe nézett- felvétel mehet! Csapó!
Úgy is csinálta Linda, ahogyan Johny mondta. Majd hátra dőlt, szerep csere lett. Dóri végig vitte a kezét a partnerén a bal cicitől a punciig. Szét nyitotta a lábait Linda, a barátnője pedig nyalta a piercinges punciját. Dóri nyalogatta, simogatta a bal lábat. Linda pedig a jobb kezével a jobb mellét. Mind a ketten úgy élvezték a szexet a kamerába. Dóri úgy nyalta a puncit, mint a jégkrémet. Megpuszilta, utána ujjával rázta azt. Utána sorozatosan háromszor megismételte az előbbit. Linda meg csak nyögdécselt.
-Put the pussy on my face! (Rakd a puncit az arcomhoz) -mondta Linda Lady!
-Okay baby! (Okés bébi!)
Úgy is tett Dori Black. Négy kézláb ált a kamerának hátra fele. A partnere meg alulról ujjazta. Végül benyalt neki, bőnyálasan. Evezett a nyelvével. Meg történt a helycsere. Most Linda pucsított a kamerába. Dóri meg nyalta az összezárt segglyukat. Simogatta közben a szép feneket. Linda csak nyögdécselt folyamatosan. Markolászta Dóri keblét. Puncit is kényeztette a nyelvével. Linda leült, egymás nedves csiklóját simogatták, és meg is csókolták egymást. Szemeiket nézték mosolyogva.
Ezzel véget ért a forgatás
-Jó leállunk! Ezzel is megvoltunk. Látom nagyon nem bírtatok ma egymással, de le a kalappal, nagyon szép munkát végeztetek annak ellenére egymással! Nagyon összekaptatok egymással a szünetben. Nekem nyugodtan elmondhatjátok, mivel szép munkát végeztetek
-Nem történt semmi baj, fáradt vagyok, nem aludtam sokat.- mondta.
-Rendben, akkor pihenjél szerintem! Na sziasztok! -köszönt el a lányoktól Johny
Mennek ki átöltözni. Dóri neki rontott Lindának.
-Csak azért mondtam el Johnynak, hogy fáradt vagyok, mert mint barátod nem akartam elmondani neki, hogy van egy szerelmed.
-Mondtam már, hogy barátok vagyunk, úgy mint veled, na meg Éváékkal.- bizonygatta a barátnője felé Linda.- Most az volt a bajod, hogy telefonon hívott a forgatás alatt szünetben?
-Jaa nem, én vagyok a hülye azért mert kritizálta a munkámat, na meg a tiédet is.
-Jaj nem szó szerint értette, ne legyél már ilyen ostoba kérlek.- nyugtatta le a lányt a legjobb barátnő.
Szó nélkül átöltöztek, kimentek az ajtón. A két jő barátnő csöndben volt. Beültek egy Burger Kingbe. Ki volt a kasszánál, nem más mint Norbi.
-Sziasztok! Hogy vagytok?
-Köszönjük Norbi! Tényleg ennél a csapatnál dolgozol?
-Igen így van. 5 perc múlva végzek. Mindjárt leülök mellétek.
Le is telt az 5 perc.
-Jó étvágyat lányok! Linduskám, nagyon szép lett a fekete hajad. Nagyon jól áll neked!
-Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! Norbi tudunk most egy komoly dologról beszélni?- kérdezte Linda.
-Na halljuk a kérdést!- mondta nyugodtan.
-Őszintén szeretnék igazat mondani Dórival kapcsolatosan. Ő tényleg pornószínész. Látom nem szereted a pornót. Dórit nagyon bántotta ezt a dolog, hogy nem engedtem neki hogy megszólaljon. Nagyon nem esett neki jól!-mondta neki Linda.
-Nézd Dóri! Szeretnék tőled bocsánatot kérni a kijelentésemért, ha tudtam volna már rég, hogy az új baráti körömben van egy pornós, tartottam volna a számat. Pedig te nem is vagy buta. Nagyon értelmes vagy, meg aranyos.- dícsérte Norbi Dóri belső tulajdonságait.
-Köszönöm szépen, hogy őszintén megbántad amit mondtál nekem. De egy dolgot jegyezz meg! Óriási különbség van a ribancok, meg a pornószínészek között. A színészet az megjátszást jelent. A ribanc meg ki szeretné magát elégíteni másokkal. -mesélte Dóri.
-Igazad van Dóri!-adott Norbi neki igazat.- viszont Ádámékkal beszéltem, képzeljétek el elhívott engem is veletek Siófokra.
-Na az nagyon jó!-mondta örülve Dóri. Viszont Linda is örült, hogy boldognak láthatta a barátnőjét. -csak az a baj, hogy valaki már jön. Le lett foglalva már régóta a hely.
-Tudom, Ádám egyik barátja ment volna veletek, de mégsem tud menni, az utolsó pillanatban gondolta meg magát. Mielőtt lemondta Ádám, megkérdezte, hogy nincs kedvem-e veletek tartanom. Erre igent mondtam.
-Nagyon remélem, hogy jól fogod érezni velünk magad?- kérdezte Linda Norbitól.
-Már nagyon várom Siófokot, és a Balaton Soundot!

IV.Fejezet (Irány Siófok)
A két legjobb barátnő között csillapodott a vihar. Reggel 10 óra lett, el jött az idő a siófoki vakációnak. Egy 4 csillagos Wellness szállodában töltenek el 2 éjszakát. Egy este lefognak menni Zamárdiba a Balaton Soundra. Megszólal az ébresztő Szexi Linda Lady telefonján. Fel kell az ágyából, fehér csipkézett trikójában, fehér bugyijában. El ment a fürdőszobába megengedni a fürdő vizét. Konyhába ment feldobott főzni egy kávét. Pirítósba rakott 2 szelet kenyeret. Eper lekvárosat szeretne majd falatozni. Jóízűen elfogyasztotta a reggelijét, megitta a cukorral, tejjel ízesített forró kávéját. Fürdőszobába vette az irányt. Elzárta a kádban a vizet. Ledobta magáról a trikóját, lehúzta a bugyikáját is. Belehelyezkedett a vízzel megtelt házi medencéjében. Legyantázta a hóna alját, intim testrészét megborotválta. Most nem csupaszra, hanem fazonra igazította. A nyílásával egy vonalban csíkot hagyott. Összefogta a feketére festett haját. A forgatás után nem mosta le a fekete festéket a hajából. Megmosta hamvas kis testét. Kellemesen töltötte el az időt fürdéssel. Majd kiszállt belőle. Megtörölközött jó szárazra. Rendbe tette az arcát is. Szokásosan formálta meg külsőleg az arcát, ahogyan eddig. Bugyit, meg melltartót tett fel szép aranybarna testére. Utazáshoz egy fehér ruhát vett fel, amin fekete pöttyök voltak rajta. Válltól, combjáig ért. Fehér papucsot vett fel. Elővette az utazós gurulós bőröndjét. Jól megpakolta ruhákkal. Kettő farmernadrágot, egy fekete nyári bőrkabátot, színes tangabugyikat melltartókkal együtt. Még négy egyrészes ruhát rakott be ami éppen rajta van az egyik. Pizsamának való trikót, meg egy combig érő rózsaszínű nacit tett még be. Combig érő harisnyákat is hozzácsatolt a többi közé. Pár tűsarkút rakott be, egy Nike edzőcipőt, 7 zoknit, 6 pólót, egy pulcsit is. Végül egy-két pornőfilmen használt ruhákat rakott a bőröndjébe, piros színű korzettel együtt. Összezárta a megpakolt bőröndjét. Drapp színű váll táskájába rakta a sminkkészletét, telefonját, pénztárcáját, meg a rágóját is. El is készült. Bezárta az ajtaját. Kiment a taxijához, amit már rendelt is. 5 percet kellett várnia. Elé is gurult. A taxis nagyon aranyos volt kiszállt segíteni.
-Hadd segítsek kérem! Berakom a csomagtartóba a csomagját, addig kérem foglaljon helyet!- ajánlotta fel a taxis.
Elrakta a csomagot, beült a volán mögé.
-Csak nem repül el valahová Hölgyem?
-Nem, csak a Déli pályaudvarra szeretnék menni. Siófokra vonatozunk a barátaimmal.
El is indultak a taxival. Ketyegett a taxióra. 10-15 perc után kiértek a pályaudvarra.
-Megérkeztünk! Egy ilyen gyönyörű szép csinos hölgynek jó utazást kívánok. Megkérem, az összeg mellé mellékelne nekem egy telefonszámot?
Linda megint falra mászott, az unalmas bóktól. Nem gondolta, hogy egy taxis is ki fog kezdeni vele. Neki meg az volt a reakciója, hogy borravalót akart még kunyerálni tőle. Kikészítette a pontos összeget, hogy ne kelljen visszakérnie tőle a visszajárót. Kiszállt. Kivette bőröndjét a csomagtartóból. Viszont nem csukta vissza az ajtót. Lelépett. Taxisnak kellett becsuknia az ajtót. Nem értette, hogy mivel bántotta meg Lindát.
A leányzó felment a jegypénztárhoz. Ott beszélték meg a találkozót a barátaival. Ott volt a legjobb barátnője Dóri, rózsaszínű egyrészes ruhában. A vörös hajú Éva, Ádámmal együtt. Na meg Norbi piros kockás ingben, rövid nadrágban, papucsban. Nagy puszizkodással üdvözölték egymást.
-Megvettük a jegyedet Linda!-mondta Norbi
-Máris előveszem a pénzt.
-Hagyjad!-ellenkezett Norbi.-mi álljuk közösen.
-Tényleg nagyon köszönöm barátaim!- örült Linda
-Annyi mindenben segítettél nekünk, mi álljuk!- mondta Ádám- Norbi haverommal meg már megvettük a piákat. Jäger is van Évánál.
-Na akkor beszállás!-mondta Dóri.
Megszólalt a hangosbemondó.
-Gyorsvonat indul Nagykanizsára 15 óra 5 perckor 10 perc múlva a 4. vágányról. A vonat menetrend szerint csak Kelenföld, Székesfehérvár, Siófok, Zamárdi, Balatonföldvár, Balatonlelle, Balatonboglár, Fonyód és Balatonszentgyörgy állomásokon és megállóhelyeken áll meg. A vonaton gyorsvonati pótjegy váltása kötelező.
Azért várakoztak a jegypénztárnál, mert még nem tudták, hogy honnan fog indulni a vonat. Felszáll az öt jó barát a vonatra. Ádám és Norbi segít felrakni a lányok a holmiját. Találtak egy üres hatszemélyes helyet. Letelepednek. A kalauz hangosat sípolt. A vonat elindult. Olyan meleg volt a kocsiban, még akkor is, ha lehúzták az összes ablakot. A fiúk kigombolták az ingjüket. Ádám bekevert egy Wiskey kólát. Coca Colás üvegből itták, úgy hogy ne látszódjon, hogy van benne pia. Csak a fiúk ittak. De semmi berugást nem terveztek. A fiúk elkezdtek csipkelődni a lányokkal.
-Na melyikőtöket nyomjuk le a víz alá a Balatonba.
-Nehogy megpróbáljátok srácok, mert ti fogtok a végén rosszul járni.-nevettek
-Nem kell meg próbálni, elsőre sikerülni fog nekünk.- nevetett Ádám. -főleg téged foglak kicsim, de lekapom rólad a bugyidat a víz alatt.-üzent Évának.
-Jaj, Ádám hogy lehetsz ilyen?
-Tudod, hogy szeretlek kicsim!-nyomott egy szájra puszit a kedvesének.
Velencei tónál gördült a vonat, jött a kalauz jegyet kezelni. Látta a jegykezelő úr, hogy nagyon jó hangulat van ennél a csoportnál.
-Jó napot kívánok! Menetjegyeket kérem.- szólt a kalaúz.
-Látom maguk Siófokig utaznak. Kérek szépen fejenként 150 forintot pótjegyre.
-Már mindenre plusz pénz kell fizetni?- kérdezte Linda viccesen.
A kalauz ehelyett bunkón reagállt.
-Nézze, hölgyem tudom, hogy a porcelán testét karban tartja, de a bemondó mondta, hogy erre a vonatra kell pótjegyet váltani, még ha nem is intercity vonatonn utaznak.
Dóri fölállt és ezt nem hagyta annyiban.
-Na most odaadok magának egy ezrest és takarodjon a szemünk elől. Tartsa meg a retkes visszajáróját, hogy beszélhet maga így a barátnőmmel, maga bunkó paraszt.
-A MAGA BARÁTNŐJE MEG HOGY TEHET FEL ILYEN OSTOBA KÉRDÉSEK?- üvöltött a Dórival és emelte fel mutató ujját felé.
Norbi felállt és elküldte a kalauzt.
-MOST SZÉPEN ELVESZI A DÓRITÓL A PÉNZT, ÉS SZÉPEN ELTAKARODIK INNEN. A FELESÉGÉVEL BESZÉLJEN ÍGY!- neki ment volna Norbi, de Ádám lefogta.
-Nyugi, barátom, nyugi! A végén meg kifognak dobni minket a vonatról. Örülök, hogy kiálltál a lányok mellett, de csak okosan barátom.-nyugtatta le a barátja.
A kalauz meg távozott.
-Norbi, nagyon köszönöm, hogy kiálltál mellettünk- zokogva ölelte meg Dóri.
-Tényleg, hogyha ilyen konfliktus van légyszíves elsőként rám figyeljetek mindig!- kérte a segítségüket Norbi.
-Képzeljétek el- mesél Linda- jövök ki a pályaudvarra Taxival. Mielőtt szállnék ki a kocsiból, kérte, hogy mellékeljem a pénz mellé a telefonszámomat!
-Nem igaz, hogy a legtöbb férfi a nőket csak a testük érdekli. Ez nagyon nem szép tőlük.- mondta Norbi.
-Így van Norbi, én akkor is így érzem magam jól, na meg a többi lány, hogy kicsinosítja magát.-reagált rá Linda.
-Én azért bírlak téged mert mindig önmagadat adod!- dicsérte őt Norbi.
-Te olyan érzelmes vagy Norbi- simogatta az arcát Linda.
Dóra meg örömében cukkolta őket.
-Na csak nincs köztetek valami?-kérdezte őket mosolyogva.
-Mi csak barátok vagyunk legjobb barinőm!-nevetett.
-Ti is a barátaim vagytok, nem csak a Linda.-mondta Norbi.- Na meg Dóri, látom nagyon feszült vagy néha, viszont aranyos vagy. Az indulataidat meg húzd le a WC-be, ezzel csak magadat idegesíted. Ha kell segítség itt leszek melletted, mint biztonsági őröd, ugyanúgy mint Lindánál.
-Köszönöm szépen Norbi, nagyon félreismertelek, és köszönöm még egyszer, hogy megvédtél.
-Na majd mikor mész megint forgatni?
-Majd, ha hazamentünk Siófokról. Most éppen nyaralunk.
-Mikor lesz rá lehetőségem arra, hogy mi megpillantsuk a filmforgatásodat?
Linda is nagyon meglepődött, hogy Norbi pillantást akar nyerni a kulisszák mögé. Linda Lady pornószínésznőnk még mindig nem akart beszámolni, hogy ő is ezt a szakmát csinálja. Siófokon is elmegy egy forgatásra. Csakhogy ezt titokban tartja. Dóri pedig válaszolt Norbi kérdésére.
-Nézd, a producerek nem igen örülnek, hogy idegenek is bejönnek a forgatás ideje alatt, de engem ez nem zavar, hogyha mindenki előtt szeretkeznem kell, akármilyen nemű személlyel.
-Szeretem az olyan embereket, akik élvezettel csinálják azt amit szeretnek.- dicsérte Norbi.
Elhagyták vonattal már Székesfehérvárt. A lányok elmentek mindhárman WC-re. A két fiú maradt ketten, Ádám megosztotta Norbinak egyik titkát.
-Norbikám, mivel a lányok magunkra hagytak, engedd meg, hogy megosszak veled egy titkot. Szavadat kell adnod, hogy nem beszélsz nekik egy szót!
-Rendben Ádám!- mondta Norbi
-Siófokon a Balaton parton megfogom kérni Évi kezét.
-Nagyon remek.
Ádám elővette kis dobozát, kinyitotta, megmutatta Norbinak Évának szánt gyűrűt.
Megérkeztek Siófokra. 80 perc volt az út.Leszálltak a vonatról. Norbi és Ádám segített nekik levenni a holmijaikat. Fülledt meleg volt az idő. 10 perc sétára voltak az állomástól. Egy 4 csillagos wellness szállodában fognak szállodázni. Bementek a recepcióra bejelentkezni. Egy recepciós lány fogadja őket.
-Jó napot kívánunk, Kovács Linda néven foglaltunk egy két ágyas, meg egy háromágyas szobát.
-Nézem!-mondta a recepciós- így is van. Itt is van a szoba kulcs, a 3. emeleten lesznek a 301-be, és 302-es a 3-as szoba.
Átvették a kulcsokat. Mennek be a szobájukba. Ádám és Éva aludt egy szobába, Norbi pedig a lányokkal 3-asban. Dóri meg Linda aludt a franciaágyon. A szoba sárga színű volt, Franciaággyal, a háromszemélyes szobában volt még egy különágy is. TV-vel volt felszerelve. Mindkét szobában volt erkély. A fürdőszoba modern verzóban nézett ki. Zuhany fülkével felszerelve, mosdóval, WC-vel, meg bidével.
Egy óra készülődés után, kimentek a medencéhez. Megvárták egymást Norbiéknál. A 2 fiú hawaii fürdőnadrágban volt. Linda fehér, rózsaszínű csíkos kétrészes fürdőruhában volt. Dóri is ugyanilyenben volt, de ő zebramintásban. Éva meg fekete egyrészes ruhában volt. Középen csak a köldökét takarta el.
-Na akkor csobbanjunk egyet a medencébe.
Lementek fürdeni. A fiúk fürödtek. A lányok leginkább napoztak. Bekenték napolajjal a testüket, feküdtek a nap felé. Ez így ment este hétig. Norbi, Linda meg Dóri a szállodában akartak maradni. Ádám meg elakart menni Évával a Balaton partra. Hívták őket, de nem akartak jönni, mert ma itt akarták tölteni az estét. Majd holnap elmozdulnak valamerre. Norbi sejtette, hogy miért akarja elvinni Évát, mert Ádám elmesélte neki egyik titkát.
A két szerelmes pár átöltözött. Ádám egy száll ingben meg egy nadrágban volt. Éva meg a világos kék nyári egyrészes ruhát öltött fel.
El sétáltak kézen fogva a sétáló utcában. Közben a két fiatal pár egymás szemébe nézett, mosolyogtak egymásnak. Ádám meg megpuszilta fejét.
-Nagyon örülök, hogy vagy nekem. Nagyon fontos vagy számomra.-mondta Ádám.
-Nekem is Drága.
Már lesétáltak a naplementés Balaton partra. Leültek a kőre. Ádám kérdéseket tett fel kedvese felé.
-Kicsim mit szólsz? Mindig is a magyar tengerparton akartál lenni kettesben, most itt a várva várt pillanat. Lágy szellők mozognak a levegőben, hallani lehet a víz csobogását.
-Tényleg úgy néz ki mint egy festmény. Amit rögzít ez a kamera- mutatott Éva mind a két saját szemére.
Ádám feláll. Elé térdelt bal térdével Évához.
-Kicsim egy kérdést szeretnék feltenni, hozzád. Régóta vagyunk együtt. Itt az idő, hogy feltegyek feléd egyetlen egy kérdést.
-Halljuk drága!-kíváncsiskodott Éva!
Ádám kinyitotta a gyűrűs dobozát, felé mutatta.
-Somogyi Éva! Hozzám jössz feleségül?
-Hozzád megyek!- örült neki. Puszit nyomott Ádám borostás arcára. A srác fogta a kedvese arcát, és a szája felé irányította. Megcsókolták egymást, nyalogatták egymás nyelvét érzékien. Majd a végén átkarolták egymást. A csodaszép pasi hátradőlt, magával húzta kedvesét.
-Nagyon boldog pár leszünk életem. Tudom, hogy sokszor veszekedünk, de akkor is szeretlek!
-Szeretni is fogjuk egymást Ádám.- Harapdálta a nyakát a párja.
Észre sem vették hogy figyelete őket három spanyol turista. Megtapsolták őket.
-Era muy agradable! Felicitaciones a usted joven pareja encantadora! (Nagyon szép volt! Gratulálunk nektek szép fiatal pár!)- gratuláltak Ádáméknak.
Ádám és Éva nevetett egymással. Szájon is puszilták egymást. A három spanyol meg tovább lépett. Sötétedik, a fiatal pár meg megy vissza a szállodába. Megnézték, hogy Norbiék fürdenek-e még. Már nem voltak a medencénél. Mennek a lifthez. Ott futottak össze a trióval.
-Sziasztok mi újság?- kérdezte Linda.
-Még mindig fürödtetek?- kérdezte Ádám
-Szaunából jöttünk ki.-felelt Norbi.
-Éva és én szeretnék egy fontos bejelentést tenni.-mondta Ádám.
Na halljuk esküvő lesz?-kérdezte Dóri.
-Még nem lesz esküvő. De nézzétek meg légyszíves az Éva ujján.
Mutatta a menyasszony jelölt a jegygyűrűt a gyűrűs ujján. Mondta, hogy Ádám megkérte a kezét. A lányok olyat visongtak örömükben. Gratuláltak az ifjú párnak. Viszont a recepciós rájuk szólt.
-Elhiszem, hogy jól érzik magukat, meg szívből örülnek egymásnak, de kérem csak ezt halkabban.
-Szíves elnézésüket kérjük!-mondta Linda.
-Srácok, mégis üljünk be a sétányba egy pohár koktélra!-ajánlotta fel Linda.
Senki nem volt ellene. Átöltöztek esti ruhában. Elindultak a Petőfi sétányra. Egy szórakozóhelyen ültek le. Mindenki rendelt magának egy finom koktélt.
-Egy pina Colada-t kérek.-mondta Linda.
-Egy sexonda beach-et.- kér Dóra
-Én is egy szexonda beachet.- Éva is azt kért.
Fiúk is rendeltek.
-Norbi mit igyunk?
-Jó hesz a mojito?. kérdezte Ádámtól.
-Renben, de elötte Tequilázzunk.
-Benne vagyok Ádám.
Kifizette mindenki az italát. Lányok kortyolták a koktéljukat. Norbi és Ádám az ivászatot tequilákkal indította. Egy csipet sót szórtak a kezükre. Lenyalták a sót.
-Ádám és Éva, sok boldogságot kívánok nektek! Maradjatok is együtt.-tartotta mindenki felé a poharát.
-Köszönjük szépen Norbi.
A két férfi lehúzta a Tequilát, utána gyorsan a citromba haraptak. Ők is kortyolgatták utána a mojito-jukat. Később megjelent az a három spanyol férfi, aki látta Ádámékat.
-Estos son los dos amantes!(Itt van a két szerelmes pár!)- tapsolva üdvözölték Ádámékat.
Ti honnan ismeritek egymást?-kérdezte Dóra.
-Ellos son nuestros amigos?( ők a barátaitok?)-kérdezték, de semmit nem értettek spanyolul az 5 jóbarát. Végül az egyik spanyol angolul kérdezett.
-Do you speak English? (Beszéltek angolul?)
-Me very well! (Én nagyon jól!)-mondta Linda.
A spanyol srác elmondott mindent Ádámékról, mivel látták a csodálatos ceremóniát.
-We have seen that your friend Adam, he proposed to her, they were so wonderful together. (Láttuk, hogy a barátotok Ádám, megkérte Éva kezét, olyan csodálatosak voltak együtt.) -számolt be nekik.
-Azt mondja, hogy láttak titeket együtt és nagyon boldogok voltatok.-tolmácsolt feléjük Linda.
-Így van, minket nem zavart, hogy néztek, úgy is az egész világ tudni fogja.-mondta Éva.
Tolmácsolt feléjük Linda.
-Így van, ahogy mondjátok. Úgyis tudni fogja a világ, hogy összejönnek, úgyhogy
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 5704 alkalommal olvasták Szerelempornó szextörténetét és 7 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák