Szextörténetek Szexhírek

Az újsághirdetés (első alkalom, meleg szex)

Laci szextörténete
Akkoriban még nem igazán volt internet, így társkeresésre újság útján volt lehetőség. Egy magazinban hirdetett egy 25-30 év körüli férfi. A korára nem emlékszem pontosan. Csak keresztnevét árulom el, Miklósnak hívták. Vele kezdődött a meleg énem kibontakozása.Írtam neki, amire pozitív visszajelzést kaptam. Megbeszéltük a találkozót. Sajnos az első találka nem jött össze, mivel lerobbantam az autóval. De újabb levélváltás után már sikerült a találkozó. A vasútállomásra beszéltük meg. Miki már ott várt.

Egy meleg barátja lakására mentünk, ahol a kisebbik szobát foglaltuk el. Először egy hosszas csókkal lazított picit izgatottságomon. Jó volt, mert igazából akkor csókolóztam először úgy, hogy abba szenvedély is volt.

Mikor szétváltak ajkaink, a javaslatára levetkőztünk. Mivel még gátlásos voltam, ezért lopva, de kíváncsian vártam, hogy meztelenül láthassam életem első férfipartnerét. Már keményen állt a farka, amikor az alsó is lekerült róla. Akkor nem fogtam fel, de szép, erősen balra görbülő cerkája volt. Akkoriban nem tudtam, hogy mit lehet, vagy kell csinálni, de Miki hozzám lépve ismét megcsókolt, átkarolva hátamat és fenekemet simogatta. Az érzéstől már én is keményen álltam, amit Ő is érzékelt, és letérdelve szopni kezdett. Én nem tudtam, hogy mit csináljak, így csak élveztem életem első orális kényeztetését. Pár perc után kézen fogott, és hanyatt fektetett az ágyon. Térdemet picit felhúztam, Ő pedig a lábam közé feküdve folytatta szopásomat, közben pedig az ujjával a hátsómat kényeztette.

Egy kis idő múlva Miki feltápászkodott és lábaimat nyakába véve combjaim közé térdelt. Nem emlékszem, hogy használt-e valami krémet, de arra igen, hogy már el voltam lazulva és viszonylag könnyen fogadtam be kemény farkát. Feszített rendesen, de mivel már elégé felhúzott és begerjesztett, így elviselhető, kéjes érzés volt. Először csak tövig benyomta, feküdt rajtam kezére támaszkodva, és figyelte reakciómat. Mikor már úgy érezte, hogy megszoktam méretét, akkor elkezdett finoman mozogni bennem. Én lehunyt szemmel csak feküdtem, és csak a bennem feszülő farkát éreztem. Élveztem a helyzetet, mert az én farkam is keményen állt. Illetve ebben a helyzetben a hasamnak feszült. Majd Miki egyik lábát az ágy mellé a földre rakta, és ütemesen dugni kezdett. Teljesen passzív maradtam, de Miki nem csak a saját élvezetére figyelt, hanem néha verve cerkámat ügyelt rá, hogy engem is izgalomba tartson. Akkoriban voltam annyira gátlásos, hogy nem mertem magamnak más szeme előtt örömet okozni. Teljesen elvesztettem időérzékemet, így nem tudom, hogy mennyi ideig járt bennem kemény farka. De eljött a vég és az egyik alkalommal, amikor Miki ismét húzott párat cerkámon, pont akkor élveztem egy hatalmasat kezei között a hasamra. Miki hamarosan le is állt a mozgással, és farkát kihúzva mellém feküdt. Újra megcsókolt, közben testemet és farkamat simogatva szétkente az anyagot rajtam.

Ahogy így feküdtünk egymás mellett beszélgetve, a házigazda kopogott és hozott be nekünk narancslevet. Felkeltünk az ágyról, és észrevettem, hogy végignéz rajtam epekedve. De nem zavart minket, hanem kiment és újra kettesben maradtam Mikivel. Jólesett az ital, nagy kortyokban ittam, majd visszaültem az ágyra. Miki újra lefektetett, mellém ült és egy kezével simogatva engem tovább beszélgettünk. Kis idő múlva újra éledni kezdett farkam, ami Mikit sem hagyta hidegen. Bár már túl voltunk az első aktuson, de még mindig nem mertem semmit sem csinálni. Lehet, hogy Miki is igényelt volna egy kis kényeztetést, de nem mondta, és nem is tett olyan mozdulatot, hogy felhívja erre a tényre a figyelmemet. Ehelyett újra lábaim közé feküdt, és szinte ugyanaz lett a forgatókönyv, mint első alkalommal. Kicsit ingerelt a szájával, majd lábamat újra a nyakába véve tövig tolta merev farkát a fenekembe. És mivel már ki voltam tágulva, ez alkalommal könnyedén siklott belém, és a feszítő érzés sokkal kéjesebb érzés volt. Ütemes lökéseit ismét lehunyt szemmel élveztem. Szemébe nem mertem nézni, mint ahogy hangosan sóhajtozni sem, de apró lihegéseim biztos elárulták, hogy mennyire kívánom és élvezem, ahogy bennem mozog. És tényleg élveztem, farkamhoz hozzá sem kellett érni, hogy keményen hasamhoz feszüljön. Időérzék ismét nulla, de akkor azt kívántam, hogy soha ne érjen véget ez a kéjes kényeztetés. De egyszer minden véget ér. Éreztem, hogy Miki gyorsít picit, lihegései hangosabbak lesznek, majd egy erőteljes lökés után megáll bennem és érzem, ahogy üríti belém a magjait. Majd aprókat mozdult, amíg alábbhagyott nála az élvezet. Miki nem húzta ki, hanem farkamat megfogva pár húzás után engem is a mennyekbe repített. Most is a hasamon landolt élvezetem, de ezúttal intenzívebb, hatalmasabb érzés volt. Még mindig lehunyva tartva szememet csak feküdtem és egy kis szégyenérzet fogott el. Majd éreztem, hogy Miki farka kicsúszik belőlem, felkel és kimegy a szobából. Fél perc múlva egy törülközővel tér vissza, és hozzámlépve szárazra törli testemet. Amíg ő is megtörli magát, addig felkelek az ágyról és a ruháimhoz akarok lépni. De Miki megfogja kezemet és a törülközőt a földre ejtve magához húz. Átölel és újra megcsókol. Ettől a szenvedélytől elszáll szégyenérzetem és én is átölelve és simogatva Őt percekig csak csókolóztunk.

Miután szétváltunk, és felöltöztünk, elköszöntünk a házigazdától. Nem tudom, hogy miért, de mindketten csókkal köszöntük meg a helyet. Miki visszavitt az állomásra, ahol átülve autómba elindultam haza. Sajnos többé nem találkoztunk. Érdekes, de az aktus előtt mindenféle gondolat átcikázott az agyamon. Akartam is, meg nem is, hogy megtörténjen életem első megdugása. De merszem nem lett volna visszakozni, és örülök, hogy Miki volt az első, a felavatóm. Annyi figyelem és kedvesség volt benne, hogy egyáltalán nincs rossz érzésem, hogy megtörtént. Az utolsó csók után még folytattam is volna szívem szerint, de már lehet, hogy nem lett volna bennünk elég merevség.

Azóta voltak már bennem, de ez az élmény örökre meghatározó maradt és egyik partnerem sem ért fel Miki szintjére.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 6392 alkalommal olvasták Laci szextörténetét és 31 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák