Szextörténetek Szexhírek

Szerelempornó 1 - A filmforgatáson (pornó, gruppen szex)

Szerelempornó szextörténete
A történet Linda nevű 23 éves pornőszínésznőről szól. Szereti a munkáját nagyon. Neki ez az élete. Nyár végén utazik el Amerikába több pénzért forgatni, ha megtetszik nekik a Gangbang videója. A forgatás napja...Nem érdekli a férfiak, mivel mindenki csak a nyálas szövegével bókolt neki. Egyetlen egy sráccal szimpatizált. 25 éves Norbival. Egymás szemébe nézve szimpatizáltak egy buliban. Linda hagyta, hogy megismerkedjenek egymással, mármint csak barátként. Nem akart beszámolni Norbinak, hogy ő pornószínész.

Munkája miatt más idegen férfiakkal, meg nőkkel kell szeretkeznie a kamerák előtt. Végül megtörtént, a várva várt csoda, egy Siófoki nyaraláson beleszeretnek egymásba. Egy idő után fel kell tárnia a titkait Norbi előtt. Olyanoknak ajánlom ezt a regényt, akik nagyon szeretik egymást, meg a szexet, szeretkezni egy jót az ágyban. Egyedülállóknak is, akik egy kalandra vágynak. Kellemes éjszakát szeretnének eltölteni egy romantikus szeretkezés mellett, az itteni szereplők szemszögéből nézve. Attól még előtte nem kell pornófilmekben szerepelni, hogy igaz legyen a történet. Valaki szereti ezt a munkát, valaki egy kellemes együttlétet szeretne a szerelmével. A legtöbb ember a nőket csak a külső alapján ítélnek meg nap mint nap. Nem az alapján kell dönteni, hanem belső alapján.

A filmforgatáson
Hamarosan kezdetét veszi a pornó forgatás egy szép forró nyári júliusában. Budapesten egy villában lesz Linda Lady főszereplésével egy Gangbang filmben. Öt férfival fog szerepelni együtt. 3 éve csinálja ezt a munkát. A szexi lány be szeretne menni a villa udvarába, nem tudja elkerülni, hogy a stáb ne váltson vele szót. Linda kék farmerba jött, fekete trikóba, fehér magassarkúban. Szép barna hajával, barna szemével, szolis bőrével és mosolyával kápráztatta a kamerásokat.
- Szia! Én Gábor vagyok, figyelemmel kísérjük a mai forgatásodat. Mit érzel most? -kérdezte.
- Nézd Gábor! Én annak nagyon örülök, hogy újabb film készülhet rólam. Nagyon szeretem ezt csinálni!
- Mikor döntöttél úgy, hogy pornószínésznő legyél?
- Egyik ügynökség megkeresett engem facebookon. Johnynak hívják. Látta a képeimet. Mondta, hogy nagyon szép a testem és keresnek modelleket egy felnőtt film iparba. Ha volna kedvem, keressem meg őket ezen a számon. Nem kellett sokat várniuk, telefonon egyeztettünk egy időpontot válogatásra. Csináltak rólam egy fotósorozatot, utána közösültünk egyet, úgy hogy vett a kamera. Fent van a neten az első filmem. 20 éves voltam először. A castingon veszítettem el a szüzességemet. Utána ajánlottak egy munkát. A mai napig is ezt csinálom. Lányokkal is forgatok leszbikus filmeket.
- Te akkor egy biszexuális lány vagy. Magánéletedről tudhatunk valamit? Volt-e párkapcsolatod előtte?
- Nekem nem igazán voltak kapcsolataim. Volt egyszer egy barátom, de papucs volt. Nem is igazán érdekeltek a kapcsolatok. A munka elfelejtette velem ezt a gondot.
- Előtte voltak céljaid?
- Festőművész szerettem volna lenni. De ezt nem fejeztem be, több pénzre volt szükségem. Itt a szakmában tudom ezt megtenni. Jelenetekért 50-100 ezer forintot kapok. Voltam kint külföldön is forgatni, csak Európában. 2000 Eurót is kerestem egy alkalommal.
- Na akkor kívánok neked sok sikert a forgatásodhoz!
Interjú után, bement a házba a Linda. Johny a pornó rendező fogadta szívélyesen, be is mutatta neki az 5 férfit, akivel együtt lesz a filmjében.
- Szia Linda Lady! Engedd meg, hogy bemutassam neked Józsit, Sanyit, Bécit, Zolit és Tibit.
- Sziasztok Uraim!
- Mindjárt kezdünk! Menj el készülődni kérlek!
Megtörtént a kézfogás és puszilkodás. Megkapta a ruhákat Johny-tól. Bement a fürdőszobába átöltözni. Levetkőzött, összefogta a haját egy csomóba, bement lezuhanyozni. Szép barnult teste volt, normális mellekkel. A kölökében szép piercinggel, na meg a nyelvében is volt, és a nózijában is. A bal lapockáján egy pillangós tetkó volt piros színű szárnnyal. Zuhanyozott, mosta a hamvas, meleg testét langyos vízzel. Elzárta a csapot és szárazra törölközött. Utána felöltötte a forgatáshoz alkalmas ruháit. Leült a székre. Felhúzta a lábára a két részes fehér harisnyáit. a felső része csipkézett volt. Kezére felhúzta először, hogy egy kicsikét táguljon, majd a lábára rakta fel a hosszú zoknit. Ugyan ezt a másik oldallal is. Lábára rakta a fekete magassarkú papucsot. Tanga volt a következő ruhadarab. A madzagja piros színű volt. Fehér színű vászon fedi a punciját annak a női személynek, aki ezt viseli. Ő lett ennek viselője. A szexi bugyi hátulján egy piros masni van, a feneke fölött. Felhúzta a bodros halvány rózsaszínű szoknyáját is. Mellére rakta a fekete melltartóját. Elején fordítva, hogy össze tudja könnyen kapcsolni. A kapcsot a háta felé fordította. Vállaira dobta a pántot, hogy ne csússzon le neki. Elején egy fém karika volt a melltartója közepén. Ezek fogták középen a csodás mell takarót. Kibontotta a haját, ami a válláig ért.

Kiment a nappaliba. Jött hozzá Piroska a sminkese, rendbe tenni bársonyos arcát. Linda ott ült egyenesen. Az arcát ott tartotta a profi sminkesnek, aki szép világos barnára alapozta az arcát. Aztán halvány lilára színezte a szem héjait, utána kihúzta a szem pilláit. Halvány rózsaszínűre fényezte ki az ajkait. Az öt centiméterre nyúló műkörmeit, fehérre lakkozta ki. Amíg száradt a körme, Johnny meg beszélte vele, hogy mit kell majd csinálnia.
- Linda, először táncolni fogsz egy kicsikét, akár négy kéz láb is sétálhatsz. Találd fel magad, mert a legjobbakat fogom belőle össze vágni. Na akkor kezdhetünk!
Bementek a szobába a forgatás helyszínére. A sárga fal, piros bőr kanapéval. Középen meg ugyanilyen színű puff volt. Reflektorokkal ki is volt világítva a szoba.
- Nézd Johny, akkor lemegyek a földre, négykézláb, hátra fele nézek a kamerába, és paskolom a fenekem!
- Rendben van. Akkor mindenki kész?-kérdezte Johny, Linda meg lement a pózba- na akkor felvétel, csapó és tessék.
Forgott a kamera. Johny filmezett. Linda riszálta a fenekét. Simogatta, majd rácsapott a popsijára. Utána felállt, mozgatta a csípőjét, szoknyáját meg forgatta, összezárt fogakkal. Négykézláb ment előre domborított hátsóval. Igazgatta ujjával a bugyiját. Utána elől. Ujját a szájába vette, aztán a nyelvével nyalta azt. Mosolygott a kamerába. Előre fele is négykézláb ment a kamera felé. A nyelve hegyével simította a szája szélét.
- Jó elég lesz!-állította le Johny a kamerát- nagyon jó lett. Ez volt az előzetes a filmben. Most maszturbálsz egy kicsit a puffon a kamera felé, közben meg kérdéseket teszek feléd angolul. Majd bújtasd ki a mellbimbóidat! Addig az 5 úriember is ott lesz. Ők tudják a dolgukat.-mondta.
Mind az 5 férfi Hawaii ingben volt kék farmergatyában. Linda meg felült a kanapéra szét nyitott lábakkal. Következett a folytatás
- Felvétel! Csapó és tessék!
Linda a mutató ujját a szájába vette, és kihúzta.
- Szia - köszönt feléje Johny.
- Szia!
- Hogy hívnak kedves?
- A nevem Linda Lady - mutatkozott be a filmen, miközben simogatta a punciját, amin még tanga volt.
- Hány éves vagy?
- 23 - mosolygott a kamerába.
- Most tedd fel kérlek a bal lábadat az ágyra!
Úgy is csinált.
- Mire vágysz most ebben a pillanatban? - kérdezte Lindától.
- Arra, hogy öt helyes jóképű pasival szexeljek egy jót.
- Mire gondolsz most éppen?
- Szeretem a faszt!
- Igen?
- Nagyon! - mondta sóhajtozva a lány, nyitott szájjal.
- Szereted a spermát?
- Igen, mert nagyon finom! - mondta és széleire húzta a melltartóját, kibújtatta szép kebleit, utána ujjaival a bimbóit cirógatta.
Felült, és a nyelvével nyalogatta őket, kezeivel fogta a mellét.
- Nagyon rossz lány vagyok!
- Fordulj az urak felé, és kápráztasd el őket a gyönyörű formás alakoddal!
Úgy is csinált, feléjük fordult. Térdepelt a kanapén, háttal a kamerának az urak felé fordulva mozgatta a melleit.
- Melyik szépfiúval kezdjek ki először? - kérdezte és vette a csupasz popsiját a kamera.
- Annyira szexi vagy Linda Lady! -mondta neki az egyik fiú. Majd hátrafordult Johny felé fejjel mosolyogva. Az ujját végig simogatta a nyelvén a kamerába.
Visszafordult az 5 úriember felé. Ledobta a válláról a melltartó pántot a karján egészen a melléig. Megint a kamerába nevetett. Az urak elővették a merev péniszüket. Ülve rázták a sajátjukat Linda felé.
- Na hogy tetszik az öt nagy farok?
- Nagyon hatalmasak! Mindjárt bekapom őket!
Kamera felé fordult, szét nyitott lábbakkal. Fölhúzta a szoknyáját és masztizott megint.
- Szeretem a spermárt! - mosolygott.
- Menj le gyertyába és mutast így a fenekedet!
Felment gyertyába, fogta a kanapé szélét. Ebből olyan esés lett. Hogy felborult a kanapé. Ebből nagy nevetés lett. Béci megfogta Linda fenekét, puszilgatta a punciját, mellette Zoli paskolta a hátsóját. A színésznő továbbra is kacagott. Felállt.
- Ennyi gyerekek! - megállt a forgatás.
- Kérlek Johny maradjon ez meg. Olyan jól sikerült a vége! - kérte Linda.
- Tényleg ennyire tetszik neked? Rendben nem bánom.
Vázolta fel Johny a következő jelenetet. Mondta, hogy minden férfi vetkőzzön le teljesen. Linda meg maradhat ugyanígy ahogyan most. Ebben a jelenet megállás nélkül fog zajlani, egészen az elélvezésig, míg az összes meleg folyadék az arcán lesz. Elmondott még egy legfontosabbat Linda számára. Olyan élvezettel csinálja a filmet, hogy Amerikából felfigyelt rá egy ügynökség folyamatosan követték a videóit. Ha ez a videó is sikerrel fog járni, akkor meghívás nyerhet Amerikába Miami-ba, ahova Johny is elmehet vele, mint menedzsere. A forgatás a tengerparton lesz két hét múlva. Leszbi jelenet, gangbang, anal, oral, Pov jelenetekben. Egyes filmekért 3000 dollárt fognak fizetni. De csak akkor fogják fel keresni őket, ha meg tetszik nekik ez a film.
- Na jó Johny, akkor kezdhetünk.
Mindenki a helyére ment Linda fogta Béci farkát elé térdepelt és rá nézett.
- Akkor felvétel, csapó!
Máris szopta a faszt, úgyhogy fogta jobb kezével.
- Nagyon jó!
Néztek egymás szemébe.
- Gyerünk!
Kivette a szájából a merev péniszt, aztán nyelvével nyalta a tövet. Felfele tartotta, nyalogatta, majd ismét a szájába vette. Sanyi hátulról nyalta a segglyukát, elől meg rázta Béci farkát és szemébe nézett. Majd megint leszopta.
- Vedd be tövig!
Le mélytorkozta, majd vett egy levegőt. Oda fordult a másik úriemberhez Józsihoz. Övét is nyalogatta, majd a szájába vette. Kamerába nézett és mosolygott. A másik nem kegyelmezett, fogta a fejét. Linda mozgatta a száját ki és be, közben rázta a merev vesszőt. Ráköpött egyet bő nyállal, majd a kezével markolászva elkente azt. Megint a szájába rejtette azt. Ki térőt tett a golyókra is. Rázta neki, és mondta.
- Kérem a következőt!
Sanyi jött, vele is ugyanezt csinálta, mint Józsival. Vele már sokkal vadabban, érzékibben.
- Kérlek köpj rá egyet nekem is! -úgy is tett.
Majd hátra fordult Tibihez és az övét is a szájába vette. A csávó viszont mozgatta a csípőjét. Elől simogatták a lánynak a mellét. Punciját is simogatták. Huzigálták a hegyes bimbóit. Mind az öten köré álltak, rázták a farkukat, Linda felé tartották. Megint hátrafelé hajolt és szopott, utána előre dőlt az előtte levőhöz. Mozgatta a száját, közben nézett a kamerába Johnyhoz.
- Szereted a faszt?
- Igen!
Szopta a farkat. A Másik meg félretolta a bugyiját, vette fel a kamera a csupasz szép borotvált punciját, hogy éppen vadul simogatják neki, majd ujjazták. Tibi a farkát Linda száján belül úgy tolta a merev farkát, hogy úgy nézzen ki az arca, mint egy hörcsögnek.
- Állj fel kérlek!
Sanyi meg közben kioldotta a melltartót, a többi férfi meg a feneket csapkodta. Bugyit meg a szoknyát is lehúzták róla. Csak a harisnya, és a tűsarkú maradt rajta. Béci fején meg rajta volt a tanga masnis oldala. Felkapta Lindát, fejjel lefelé forgatta. Úgy szopta a farkát, az úriember meg nyalta csupasz punciját. Lefele lógott hajjal nézett a kamerába, miközben a hatalmas vessző a szájában volt. Még mindig maradt így lefelé, előre hajolt Józsihoz és neki is kényeztette orálisan. Hozzájött még egy férfi, majd az övét is szopta. Aztán felváltva. Azzal még az arcát is pofozták. Lerakták a földre, és úgy folytatta a kényeztetést. Mindenki köré állt. Ugyanazokat a módszereket alkalmazta, mint eddig. Volt hogy két péniszt vett be a szájába. Egyszer hátrahajolt Bécinek a lógó heréit kényeztette a szájával. Ügyesen szopogatta. Markolászta Józsi farkát a másik kezével. Szétnyitva hagyta a lábát és jobb kezével simogatta a punciját. Úgy nyögdécselt.
Előre hajolt kutyapózban és megint szopott. Sanyiét kényeztette szájával. Tibi a puncija alá feküdj és az úri ember nyelvével kényeztette neki. Sanyi majd a farkával pofozta Linda nyelvét. Nyalta a makkot, meg is puszilta.
- Gyerünk Baby feküdj fel az ágyra!
Háttal feküdt az ágyikón. Sanyi elé rakta a farkát, és cumizott Linda szép ki-be mozgatással. Le mély torkozta. Utána a golyóit is a szájába rakta. Közben mind a két kezével fogott egy-egy péniszt.
- Következőt!
Jött a másik ember az arca elé. Lábait szét nyitotta. Józsi belehelyezte nagy farkát a nedves punciba és kefélte. Linda szopás közben meg nagyot nyögdécselt. Fenekével paskolta Józsi csípőjét.
Körbe jöttek öten. Egyiknek rázta a vesszőjét, másikat szopta. Ketten nyalogatták szopogatták a bimbóit. Az ötödik meg nyelvével kényeztette csiklóit. Egyik sem állt ott egy helyben. Utána cseréltek.
- Jó tartsunk egy kis szünetet!- mondta Johny!
Mindenki elment inni egyet. Linda kortyolta a szénsavas ásványvizet. Nagyon melegük lett. Jött hozzá Piroska, rendbe tette a sminket a lányon. Hozzá jött Hajdú Gábor. Ő is figyelte a forgatást.
- Most ilyenkor mit érzel?- tette fel a kérdést?
- Ez aztán a forgatás. Olyan jól dolgozunk együtt. Nagyon értik a dolgukat.
- Látom az elején hanyatt estél a puffról, de meg szeretnéd tartani a felvételt. Miért gondoltad ezt?
- Nézd Gábor komolyan veszem én nagyon a munkámat, de úgy érzem, néha egy-egy poén elsülhet a filmben. Főleg egy Gangbang filmben.
Elérkezett a folytatás ideje.
-Na jó Linda akkor folytassuk- mondta Johny, Gábor már be is fejezte az interjút.- most ebben a jelenetben ketten lesztek, majd apránként jönnek hozzád a pasijaid. Majd a végén magömlést csinálnak az arcodra.
Béci az ágyra feküdt, Linda is készen állt. Ha forog a kamera, akkor elé fog menni.
- Felvétel mehet, Csapó!
- Itt van a Cicusod! Mindjárt játszik a játékszerével.
Oda ment négy kézláb a farokhoz. Nyalogatta, szopogatta a játékszert.
- Ez az!
- Nagyon szeretem! -mondta Linda.
Markolta jobb kezével a merev farkat, és cumizta. Rá is köpött egy jó nagyot, és cumizott. Tett kitérőt a golyóira is. Közben nézett a kamerába Bécihez, aki éppen ő fogta most. Mérges tekintettel nézett a farokra. Másik férfi feküdt Béci helyére, hátulról meg Tibi nyalt neki. Ez így ment tovább. Oda ment Józsihoz, meg Zolihoz akik a kanapén ültek és rázták a farkukat. Kutyapózban közeledett feléjük Linda. Mind a kettő Péniszt fogta. Játszadozott velük. Egyiket a szájába vette, majd a másikat, és így ment tovább.
- Gyerünk élvezzetek belém!
Leült a földre.
- Az arcomra kérem a meleg spermát!
Verték az urak a farkukat. Linda meg hátra fogta a haját. Az első ember máris ráspriccelt az arcára. Csukva tartotta a száját meg a szemét. Elöntötte spermával az arcát.
- Oh igen!
Annyit beszélt, hogy a többi is a szájába ment.
- Következőt!
Folyt közben a mellére is.
- Nagyon jó!
Második is verte
- Gyerünk az arcomra!
Ő is beborította neki spermával az arcát. Linda meg turkált a nunijába. Következett a harmadik
- Készen állsz?
- Igen baby!
Viszont ő már sugárba lőtte a spermát a szájába. Negyedik ember is meg volt. Jött az ötödik is. Linda csücsörített a kamerába. Szét kente a meleg spermát az arcon. Lenyalta. Mutatta a kamerába, hogy lenyelte.
- Nagyon szeretem a spermát! Szeretem az arcomon, meg a melleimen is.
Nyelvével belenyalt a kamerába kétszer is. Puszit küldve integetett a kamerába.
- ÉS megvagyunk! Köszönöm a munkátokat. Főleg neked Linda Lady. - dicsérte meg Johny.
- Nagyot alkottunk megint. Legközelebb mikor fogunk forgatni?- kérdezte a pornószínésznő.
-1 hét múlva egy POV filmet. Csak mi leszünk, benne. A fejem viszont nem, hiszen én foglak kamerázni. Szeretnéd elvállalni?
- Persze. Na meg 2 nap múlva megyek Dóri barátnőmmel leszbi filmet forgatni.
- Ez igen! Remélem ez is jó lesz vele!
Elment tusolni Linda. Jó kis zuhanyzás után vissza is öltözött. Johny kifizetett mindenkit. Johny mondta, hogyha megnyerte a tetszése a film Amerikának, majd hívni fogja.
- Most mit érzel? Szerinted, nyersz egy utat Amerikába? - kérdezte Gábor.
- Szerintem igen.
- Nagyon bízom benne. Örülök, hogy végig kísérhettünk a forgatásodon!
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 8588 alkalommal olvasták Szerelempornó szextörténetét és 13 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák