Szextörténetek Szexhírek

Meleg szextörténet (első alkalom)

Dani szextörténete
13-14 valami hasonló korban vettem észre, hogy érdekel a dolog. Mármint a gay sex. Játszogattam én is magammal. 1-2-3-4 ujjal. Teltek az évek a játszadozás megmaradt. Aztán 26 évesen úgy döntöttem , hogy végre kipróbálom férfivel is.Sokat keresgéltem a neten, aztán egy társkereső oldalon találtam valakit. A szokásos beszélgetés ismerkedés. Ahogyan lenni szokott. Megbeszéltünk egy esti találkozót. Mivel nálam rizikós lett volna, és nála volt hely, így átmentem hozzá.

Felmentünk hozzá. Ő már ivott, gondolom feszültség oldás vagy csak simán szereti a piát. Szemmel láthatólag ő sem mozgott otthonosan a témában. Mondtam neki, hogy ha már így vagyunk, akkor vetkőzzünk, nehogy meggondoljam magam. Bennem volt a félsz, hogy talán nem is akarom és hülyeséget csinálok.

Leültünk egymással szembe az ágyon,és ő elkezdte simogatni a farkam. Majd mire észbe kaptam már a szájába is vette.

Nem haboztam és én is bekaptam az övét. Úgy az oldalunkon 69-tünk. Annyira élveztem, hogy egy férfi szerszáma van a számban. Igyekeztem tövig bekapni. Nyalogattam a makkot. Isteni volt. Hol lassan hol gyorsan csináltam. Azzal nem is foglalkoztam,hogy ő is csinálja nekem. Jobban izgatott amit én csinálok.

Mivel egyikünk se csinálta még fiúval ,így kért hogy én dugjam őt elsőnek. Bontottam egy csomag óvszert feltettem majd egy kis nyálat csorgatva a péniszemre megpróbáltam bedugni. Sziszegett, és elhúzta magát. Mondta ,hogy fáj neki és inkább cseréljünk.

Nem kellett kétszer mondania. Bontott ő is egy gumit én meg már a hátamon voltam. Látni akartam mindent. Amíg ő az óvszerrel babrált addig én nyálaztam a fenekem.

És eljött a pillanat. Odatérdelt a két lábam közé és elkezdte bedugni. Nem fájt, sőt én toltam magam rá. Kértem, hogy ne finomkodjon. És elkezdett dugni. Váltogattuk a pózokat, volt kutya, hason feküdtem, de a végén ismét a hátamon voltam.

Elért a csúcsra. Kihúztam magamból gyors le a gumit és a hasamra és a farkamra spriccelt. Majd összefogtam az övét és az enyémet és úgy az ö anyagával és farkával vertem a sajátom. Nem kellett sok nekem. Jó nagy adagot spricceltem a hasamra.

Megtöröltük magunkat. És amilyen lendülettel kezdtük, azzal a lendülettel fel is öltöztem és az ajtó felé vettem az irányt. Talán máskor is összejövünk egy körre.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 9557 alkalommal olvasták Dani szextörténetét és 28 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák