Szextörténetek Szexhírek

Furának érzem magam (szüzesség elvesztése)

Esztike szextörténete
Az anyukám, hozzá ment a mostani mostoha apámhoz akinek van egy fia Máté. Még csak 12 voltam de túl perverz a koromhoz és úgy általában a lányokhoz képest, de hiába, kicsinek véletlenül sem szabad pornót nézni mert ez lehet a vége.Elég fura családban éltem és élek is nagyon nincsenek tabuk. Eredetileg van egy öcsém, ő egy évvel fiatalabb nálam, de apukámmal lakik, én pedig anyummal, az új férjével Csabival és az ő 19 éves fiával, Mátéval. Minden még egészen kicsi, 6 éves koromban történt, hogy az öcsémmel együtt voltunk otthon kettesben, mert a szüleim dolgoztak. Kapcsolgattam a tv-t amikor egyszer csak ( akkor még nem tudtam mi az) pornó film ugrott a képernyőre és mi az öcsémmel elkezdtük nézni majd kíváncsiságból bekaptam a fütykösét ő pedig a lábam között matatott. Majd amikor ezt elmondtuk a szüleinknek anyám az csak mosolygott rajta de mondta, hogy kicsik vagyunk még hozzá. Majd a szüleim kapcsolata megromlott és jött a válás. Mint említettem én anyuval maradtam, 9 évesen, és az akkor 16 éves fiával kezdtem el barátkozni.. Elmeséltem neki, hogy mi történt kiskoromban az öcsémmel és csak tátott szájjal figyelte, persze csak akkor mondtam el neki amikor már bíztam benne és tudtam hogy megvan a mostohatestvéri szeretet köztünk ami egész pontosan tavaly történt amikor a 11. Születésnapomat ünnepeltük.

Meséltem neki, hogy azóta sokszor masztizok, és már amikor először megláttam is fantáziáltam róla, és ő is mesélte, hogy gondolt már piszkos dolgokra velem kapcsolatban, de ő félt attól, hogy 18 éves létére pedofilnak gondolom, és azt is elmondta, hogy az én anyukám viszont minden nap a hokizása témája, sokszor meg is leste már fürdés közben is. Mondjuk elég fiatalon szült 17 évesen így inkább mint ha a nővérünk lenne.

Ahogy erről beszélgettünk láttam, ahogy keményedik a farka, és feltettem a kérdést, hogy nem akarja-e kipróbálni velem azt, amit én az öcsémmel akkor. Kicsit félve attól, hogy megront engem, de túlságosan felizgulva, elővette a farkát amitől elkezdtem bizseregni odalent. Tudom, hogy nem normális ez ennyi idősen, de egyszerűen szexelni akartam. Azóta, hogy az öcsémet szoptam, folyamatosan próbálgattam mindenfélével masztizni, ceruza, virsli és egyebek, majd pornókat néztem és 8 évesen éltem át életem első kis orgazmusát egy virslinek köszönhetően.

De életemben először láttam kb 19 centis álló faszt szemtől szembe. Mivel a szüleink nem voltak otthon és a "bátyámnak" kellett vigyáznia rám egész este nem tartottunk attól, hogy hazajönnek. Levetkőztünk mindketten meztelenre, nekem akkor még nem szőrösödött (most kezd pihésedni), Máté pedig borotválta szerencsémre.

Egy darabig csak simogatott, miközben én a farkát markolásztam aztán egyszer csak közelebb húzott magához és a kukija fel nyomódott a hasamhoz és megcsókolt. Arányaiban is nagyobb jóval a mostohatestvérem, 182 centi és 70 kiló körül van, míg én most vagyok 40 és akkor még ennyire sem voltam kifejlődve, bár a popsim a sok éves tánc miatt kerekebb mint sok tinié. Azt fogdosva, csókolt miközben éreztem lüktető farkát a hasamon és én egyszer csak megindultam lefelé, ő már csukott szemmel várta, hogy mi történik. Ahogy csak tudtam, bekaptam bátyám farkát, ő pedig fogta a fejem és húzta-tolta a fejemet. Majd amikor éreztem előnedveit a számba kivettem, és megkérdeztem, hogy szexelne e velem...mivel ketten voltunk otthon, és már alig bírta, beleegyezett, de nem akarta elvenni a szüzességem, én pedig mondtam neki, hogy sajnos mohó voltam és már 8 évesen magamnak vettem el, bár igazi fasz még nem járt bennem, főleg nem ekkora.

Oda illesztette a szőrtelen puncimhoz hosszú farkát és szép lassan betolta iszonyat szűk puncimba. Eddig maximum virsli nagyságú dolog volt bennem de ez jóval nagyobb volt mint az. Óvatosan járt ki és be először elölről majd mondta hogy szeretné ha hasra feküdnék, mert az nagyon felizgatja, hogy ha úgy dugjál meg hátulról. Hagytam neki természetesen és nagyon élveztem pedig teljesen tövig nem is dugta be, nehogy fájdalmat okozzon. De nem is bírta sokáig, mivel még akkor még nem volt havi bajom mert csak most kezdett el megjönni, simán csak teleélvezte szűk kis puncimat. Azóta mi ketten legjobb "testvérek" vagyunk és minden nap kényeztetjük egymást azóta is, de az is felizgat, hogy ezt végre elmesélhettem valakinek, mert eddig ezt csak a család tudta meg, de az egy másik sztori...
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 41823 alkalommal olvasták Esztike szextörténetét és 174 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák