Szextörténetek Szexhírek

Szex a vonaton (félrelépés, tini szex, hetero)

Sanyi szextörténete
Egy péntek este készültem haza a szüleimhez vonattal, mivel hétvége volt, és vége volt a kollégiumnak (17 éves vagyok). Elég hamar megérkeztem a vonat állomásra, persze senki sem volt ott, és várakoztam a hidegben, amikor megérkezett Laura, a barátom volt barátnője.Ő egy nagyon szexis csaj, aki senki mást nem érdekelt, csak a barátomat, nem is gondoltam, hogy oda fog majd jönni hozzám, mivel eddig csak köszönt, és ennyi volt, sosem voltunk valami közel egymáshoz. Odajött hozzám, megkérdezte, csatlakozhat-e, hogy ne utazzon egyedül, és hogy én se unatkozzak. Persze hogy igent mondtam, legalább nem utazok egyedül. Megérkezett a vonat, és beültünk egy üres fülkébe. Elkezdtünk beszélgetni, de semmi érdekesről.

Elővettem a cd lejátszómat, és elkezdtem hallgatni, mivel ő azt mondta, hogy aludni akar, engem ez nem nagyon érdekelt, úgyhogy gondoltam zenét hallgattok. Erre mintha valami történt volna, elkezdett ott szórakozni, nevetgélni, megkért, hogy ülhetne-e mellettem, és hallgassuk a zenét. Odaült mellém, és én elkezdtem simogatni a kezét, ő a fejet a vállamra rakta, és úgy hallgattuk a zenét. Én meg csak simogattam és vártam, hogy valami visszajelzést kapjak.
Szerencsére ez is megtörtént, visszasimogatott, és ekkor úgy gondoltam itt az ideje, valamit csinálni és megcsókoltam. Ő meg visszacsókolt, és egyből az ölembe ült.
Na, erre nagyon ledöbbentem, de gondoltam, ha ő akar valamit, rajtam ne múljon.

Leoltottuk a villanyt, és elkezdtünk hevesen csókolózni. Lauar egy igazi bombázó, és ez nem duma, nagyon-nagyon szexis, nagyon jó a teste, (igaz az arcán lehetne javítani), és szép szőke haja van. A nyelvünk csak úgy játszadozott egymás szájában, mar ott csókolóztunk vagy félórája, mikor elkezdtem simogatni a melleit. Ő egy kis topban és egy nagyon vékony, olyan futó anyagú nadrágban volt, én meg egy farmerban, és egy hosszú ujjúban, ami hamar lekerült, mivel kezdett meleg lenni.

Elkezdtem simogatni a melleit, (atyám mennyire kis édes mellei voltak!), ő meg harapdálta a nyakam és a fülem. Benyúltam a top alá, és elkezdtem gyúrni, majd felemeltem a topot, és elkezdtem nyalogatni a kis melleit, amelyek már élesen álltak. Ő közben a nadrágom gombját kapcsolta ki és próbált benyúlni, de nem nagyon érte el szerencsére, mert egyből elsültem volna, ha elkezdi verni akkor a farkam.

Nem nagyon felelt meg ez a póz nekünk, így ledöntöttem a vonat bőrüléseire és ráfeküdtem, ami már sokkal jobb volt nekünk is. Elkezdtem nyalni a mellbimbóit, amit nagyon élvezett, és ő is simogatta már a farkam, rendesen a gatyába benyúlva. Már nem is érdekelt, ha bejön valaki (a vonat nem sok helyen állt meg szerencsére).

Már annyira fel voltam izgulva, gondoltam itt az idő, hogy tovább keresgéljek. Elindult a kezem a combjain, és elkezdtem simogatni a punciját a nadrágon keresztül. Éreztem már nagyon nedves. Elkezdtem benyulni a nadragjába, erre elhúzta a kezem és a mellere rakta. Közben ő tovább verte a farkam, erre megfogtam a kezét, és kivettem a gatyámból. Ő megsértődve nézett rám és mondtam, hogy ha én nem, akkor ő sem. Erre határozottan lehúzta a gatyám és megfogta a farkam. Én sem tétováztam, gyorsan benyúltam a nadrágba, egyből a bugyiba, és bedugtam az ujjam a puncijába.
Egyből felsikított, már csupa nedves volt, és elkezdtem ujjazni a punciját, miközben ő is már rendesen verte a farkam. Elkezdtem a farkamat irányítani a puncija felé, amikor azt mondta, üljek fel, és majd ő belém ü,l mert ez a póz biztonságosabb, ha valaki elmegy a vonat fülke előtt. Én egyből benne voltam, felültem, a farkam már nedvesen állt, ő lehúzta bugyiját, és a farkamat a puncijába illesztette.

Ohh, azt hittem meghalok, életemben ilyen finom puncival még nem volt dolgom. Lassan elkezdett mozogni, én csak hátra dőltem, és hagytam, hogy azt csináljon, amit akar. Ő meg csak mozgott, egyre gyorsított a tempón, közben a hátát simogattam és a melleit, na meg a másik kezemmel a haját fogtam.
Már nem nagyon bírtam, egyre gyorsabban mozgott, és akkor jött az a gyönyörű érzés, és egy nagyot élveztem vele együtt. Csak úgy folyt ki belőle a nedv.

Miután elmentünk, ő még ült a farkamon egy kicsit, majd leszállt, adott egy csókot a számra, és lefeküdt mellém.Persze felöltözve, és ott aludtunk, amíg megérkeztünk. Megegyeztünk, hogy egy szót sem senkinek, és mindenki ment haza.

Még egyszer voltunk azután együtt, és kiderült, hogy azért csinálta, hogy felidegesítse a barátomat. Bárcsak minden hazamenetel ilyen lenne! :)
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 12025 alkalommal olvasták Sanyi szextörténetét és 49 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák