Szextörténetek Szexhírek

Az első szex (előjáték, orál szex)

sexmaniac szextörténete
Első éjszakánk a kalandok után. Miután a parkban többször izgattuk egymást kézzel, végre egymáséi is lettünk! Az első eset után többször fordult elő, hogy ezen, vagy épp másik padon megpihentünk. Ilyenkor a csókcsaták vége mindig kézzel okozott orgazmus volt.Viszont ezek az örömök nem bizonyultak elegendőnek egyikünk számára sem. Akartuk a másikat, a testét, a meztelen érintését. Többször szóba került, hogy le szeretnénk feküdni egymással, de mivel én kapcsolatban voltam, nem volt könnyű leszervezni. Ám mégis sikerült. Tavaszi vasárnap korábban mentem vissza a suliba, így a kollégiumban tudtunk aludni egy együtt lenni, a szobájában.

Este már sötét volt, mire a kollégiumhoz értünk, de a vágy már nagyon hajszolt. Izgatottak voltunk mindketten. A portással megbeszélve nem kellett külsősként fizetnem a szobában alvásért, nagyon rendesnek tűnt az idős tag. Felmentünk a szobába. Az ágyakat összetoltuk, elrendeztünk mindent. Külön-külön tudtunk csak elmenni tusolni, és én értem vissza előbb. Már készültem, a gyertyákat gyorsan elővettem, meggyújtottam, így izgató és érzéki félhomály volt a szobában. Pár perc múlva Éva is megjött. Hirtelen meglepte a gyertyafényes szoba, és megállt a helység közepén. Én odaléptem hozzá, és átöleltem. Megcsókoltam. Visszacsókolt. Hevesen folytattuk, faltuk egymás száját, és elindult a vágy, de mindketten tartottuk magunkat, mert minden másodpercet, egymás minden milliméterét ki akartuk élvezni. Óvatosan kibontottam a törölközőjét, és ekkor elém tárult gyönyörű fiatalos teste. Pont olyan volt, mint képzeltem. Gyönyörű, hamvas fehér bőr, aprócska hegyes cicik, pici pocak, húsos lábak. Magamba szívtam fiatalos illatát. Teljesen megbolondultam. Kezem teste minden pontját bejárta, és a simogatásokat ő is viszonozta.
Az ágyhoz léptünk, és hanyatt döntöttem. A szájától kezdve csókoltam, nyalogattam végig a testét, a nyakát, füleit, és mikor a melléhez értem nagyot sóhajtott. Mellbimbói átlagosak voltak, pici udvarral, de nagyon érzékenyek. Nagyokat sóhajtott, mikor nyelvemmel körbejártam és óvatosan szívogattam őket. Mindkettőnél sokat időztem, nem tudtam betelni bőrével. Majd haladtam lentebb, pociját és köldökét sem kihagyva eljutottam a szeméremdombjához. Kicsit szétnyitottam lábait, de puncijához még nem értem hozzá, csak leheltem rá forró levegőt, de combja belő oldalát puszilgattam tovább. Nagyon izgatta, mert folyamatosan sóhajtozott, és simogatta fejemet. majd újra vissza kelyhéhez. De még csak játszottam vele, nem értem hozzá, csak izgattam, körbe-körbe, a lágyékhajlatát és a combját. Mikor már éreztem teljesen fel van izgulva megadtam neki a kegyelemdöfést, és számat gyönyörű puncijára tapasztottam. Teste megremegett. Erősen elkezdtem szívni, nyalni, mintha meg akarnám enni az egészet.

Pici csiklója kezdett erősen keményedni, duzzadni. Lábait kicsit megemeltem, a nyakamra, így jobban kis réséhez fértem. Nyelvemet ekkor bedugtam. Nagyon édes volt, és nagyon-nagyon fel volt izgulva. Nedve csak úgy folyt belőle. Faltam Őt. Majd nyelvem letévedt a popsijához is. Bejárata redős és rugalmas volt. A kényeztetésnek picit megnyílt. Kis időt itt is eltöltöttem, majd vissza a csiklójához. Az eredmény nem is maradt el. Rövid időn belül fejemet puncikájához szorította, és hatalmas orgazmus rázta meg testét. Percekig csak remegett. Én közben is nyalogattam, egyfajta levezetésként. Majd lassan kezdett magához térni. Felhúzott maga mellé, és pici pihenőt kért, közben pedig fejét mellkasomon pihentette. Mikor légzése is kezdett lassabb lenni megcsókolt, és közölte: Most ő jön!
Én már vártam. Kíváncsi voltam és a vágy is hajtott, hogy milyen lesz. Csókolgatott, és közben kezével elindult kalandozni. Megtalálta farkamat, és elkezdte masszírozni, a bőrt húzogatni rajta. Majd haladt lefele a szájával egészen az ágyékomig. Láttam rajta, hogy próbálja türtőztetni magát, de azt is, hogy ez milyen nehéz neki. Csókolgatta, nyalogatta farkamat a tövétől egészen a makkom végéig. Ezt többször megtette, majd bátortalanul a szájába vette. Isteni forró szája volt. Nagyon óvatosan kezdett játszani. Nyála egyre jobban folyt, és egy-egy ilyen apró mozdulat után hírtelen tövig engedte a farkamat. Minden megerőltetés nélkül. Azt hittem ott helyben elájulok. Torka ha lehet még forróbb volt, szoros, és éreztem a manduláit. Majd felemelkedett, de csak annyira, hogy szájából épp ki nem csúszott farkam, majd újra teljesen elnyelte. Ezt többször megismételte így. Kértem hagyja abba, mert punciját szerettem volna érezni farkam körül.
Óvatosan hanyatt fektettem, végigcsókoltam testét újra. Punciját nem nagyon kellett izgatni, mert a szopizásától ha lehet még nedvesebb lett. Bejáratához igazítottam makkom, és apró mozdulatokkal hatoltam belé. Milliméterről milliméterre, hogy minden pillanatot kiélvezzen ő is és én is. Amikor tövig becsúszott egy mély sóhaj hagyta el a száját. Aztán elkezdtem mozogni. Ki és be. teljes hosszával. Arca kipirosodott, szinte éreztem a forróságot, amit sugárzott. Szám hol a száját, hol a melleit, apró mellbimbóit izgatta. Majd váltottunk. Feltérdelt, és hátulról hatoltam puncijába. Csípőjét megfogtam, és óvatosan, de határozottan magam felé kezdtem húzni. Éreztem, ahogy popsija ágyékomnak nyomódik. Selymes bőre volt. Ujjamat benyálaztam, és a már egyébként is nedvesített ánuszát kezdtem izgatni. A hatás nem maradt el, újabb sóhaj. Pedig ez a rés szűk volt még, ám most akadály nélkül nyílt meg ujjamnak. Egyszerre volt a farkam a puncijában és az ujjam a fenekében. Nagyon élvezte a dolgot. Majd magállt, megfordult, és hanyatt lökött. Párszor szájába vette farkam, kicsit lenyalogatva magát róla, egészen torokig, majd ráült. Szemembe nézett, miközben csúszott rá, és figyelte a reakciómat. Én nagyon élveztem a nedves és finom punciját. Csípőjével körözött a farkam körül, megemelkedett, lovagol rajta. Én közben apró melleit izgattam, játszottam vele, néha masszíroztam. Egyszer csak elkezdett hevesebben lovagolni, levegőt szaporábban vette, és pár perc után hosszú orgazmust élt át. Csípőjét enyémhez szorította, és remegett. Hosszú orgazmusa végén rám borult, és addig a mellkasomon pihent, amíg a légvétele vissza nem állt a normálisra. Leszállt rólam, és a szájába vette farkam. Azt mondta, most ő jön, és háláját szeretné megmutatni! Nyelvével körözött a makkom körül, mélyre engedte, majd újra kivette szájából. Játszott vele, és élvezte. Hanyatt feküdt, és én fölé térdeltem.

Szájába vette, szopogatta, szívogatta. Kezével közben golyóimat masszírozta, simogatta. Majd lentebb csúszott, és a zacsimat nyalogatta, egyik golyót a másik után vette a szájába, izgatta, szívogatta. Éreztem, hogy közeledek a végéhez, és szóltam, hogy nem sok van hátra. Megkértem, hadd élvezzek az arcára. Válasz helyett csak mély erősebben, gyorsabban, érzékibben játszott heréimmel. Nekem nem kellett már sok, és pár mozdulat után megindult a lavina. Beterítettem az arcát, a szemeit, homlokát, és még a hajára is jutott. Végezetül tisztára nyalogatta a farkam.
Az este végén egymás mellé feküdtünk, ő fejét mellkasomon pihentette, és még beszélgettünk kicsit. Így aludtunk el, és ébredtünk egymás mellett reggel.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 6775 alkalommal olvasták sexmaniac szextörténetét és 26 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák