Szextörténetek Szexhírek

Édes hármassá alakult (biszex, baráti szex)

Lili szextörténete
Barátnőm nála töltötte a hétvégét. Régen találkozunk már, csacsogtunk is késő estig, borozgatva egyre vidámabban. Mivel soha nem voltunk szégyenlősek egymás előtt, így még kora este letusoltunk és csak tréningnadrágba és egy topba bújtunk.Témáink között felmerült a pasi kérdés is, és szomorúan pillogott rám miközben elmesélte rég volt férfi az életében, a sok munka elveszi minden idejét.

Annak idején egy koleszban voltunk,sok izgalmas kalandot megéltünk együtt is ,mikor felfedeztük milyen gyönyöröket tud adni két hetero nő egymásnak, aztán még volt jó pár alkalom, hogy együtt masztizunk vagy élvezkedtünk egymással.

Nekem okom nincs párommal, hiszen szexuális életünk minden formában csodálatos.
Ahogy néztem barátnőmre, egyre hevesebb vágyat éreztem hogy megkaparintsam újra, mert izgatóan hatott kiéhezettsége amit könnyű szerrel kezelhetőnek tartottam, tudva párom csak másnap ér haza.

Nem is hallottam már mit mondd, csak őt figyeltem ahogy barna fürtjei kecses vállán pihennek, a top szegélye fölött látszódó mellei között mélyen húzódó vonalat. Bimbói kirajzolódtak a vékony pamut alól. Telt testének vonalát ahogy oldalt feküdt velem szemben,széles csípőjét erős combjait, apró lábfejéig alaposan itta szemem a látványát.

- Hé hallod amit mondok ?- nevetett rám, megérintve karom , de válaszom egy finom csók volt íves száján, ajkai azonnal visszacsókoltak, fölé magasodtam.

A finom apró csókokat hosszabbak váltották, gyorsabban vette a levegőt mikor már feltérdeltem és levettem róla a topot, ő pedig rólam.

Felálltam és nadrágját is levettem, meztelen feküdt előttem kívánatosan , szemérme szolidan rejtőzött combjai között. Levettem a nadrágom én is és az ágy támlájának döntve hátam ültem le, vonva magammal az ölembe. Bőre meleg volt, combját simogattam kerek nagy fenekét, gerince vonalát, nyakát. Kezeim megemelték nagy természetes melleit, és számmal máris csókolta a kívánatos bimbókat, apró szívásokkal izgattam ahogy forrón szoptam felváltva őket. Vonaglott a teste, nyögött kényeztetésemtől ,kezei melleimet simogatták ujjai finoman játszottak bimbóimmal.

Mellei közé csókoltam, hasát végig szeméréig ahogy letoltam az ölemből, lábait feltolva mellei mellé hajoltam kívánós puncija fölé . Hajamba túrt, de egyenlőre csak ujjaim húzták szét nedvében ázó nagyajkait, kisajkai megnyílva kínálkozott előttem.

Ujjam nedvébe simult, és csiklóját fogtam közre dörzsölgetve ,megremegett zihált már élvezett volna hamar ha kinyalom követelően, de élvezni akartam élvezésének minden pillanatát. Egy ujjammal ujjaztam lassan, nagyon nedves volt második ujjam ahogy puncijába hatolt felsikoltott teste megfeszült. Mélyen tolva feszítettem szét szemei előtt nedves punciját, hüvelyk ujjaimmal puncija szélét húzva szét nyaltam mélyen de nagyon hamar elélvezett számba. Édes punci nedve mámortó volt, megcsókoltam hogy érezze ízét,egymásba feledkeztünk.

Az ajtó felé pillantottam és láttam hogy párom az ajtón belép, de nem bántam ,mert már volt ilyenben részünk együtt is. Barátnőm arcán döbbenet ült, zavar látszódott tekintetében, de hamar megnyugtattam hogy csak most lesz igazán izgalmas.

Párom ledobálta ruháit, nem tudom mióta volt részese a látványunknak, de alaposan felizgult már, kezében feszült a farka amit lassan simogatott, de kértem ne csupán szemlélődjön.
Mögénk állt, én barátnőm lábait feltolva pucsítottam párom tekintete előtt, tudva mennyire izgató neki az elé táruló két punci látványa.

-Jól felkészültetek az érkezésemre csajok .- és már mögénk is térdelt.

Ismerve párom teherbírását nem féltem hogy bárki is elégedetlen lenne ezek után.
Éreztem ahogy barátnőm fenekét érinti keze , majd fenekem markolja meg, csókoltam meg barátnőm ,érzékszerveim erősebben működtek és halottam hogy a másik puncit már érzi figyelmességét.Barátnőm teste megremegett, erősebben ujjazták már a finom kis punciját,majd a puncis ujjak hirtelen az én puncimba tolódtak , majdnem elélveztem olyan izgató volt.
Párom hasa fenekemnek feszült, és barátnőm punciját kezdte dugni, ahogy közöttük kutyapózban voltam én. Mögöttem és előttem két élvezkedő ember kefélt, barátnőm fel le mozgott alattam,melleit szoptam nyaltam, mögöttem párom izzadt testét éreztem ahogy határozottan mozog a punciban. Hirtelen az én puncimba lökte barátnőmtől nedves faszát. Kezeimre támaszkodva melleim a lány arcába táncoltak, amiket mesés finomsággal szopni kezdett.

Hamarosan térdeltünk az ágyon, felkínálva szánkat szoptuk a kitartó faszt felizgulva, lenyalva mindkettőnk finom ízét.

Az ágyra feküdtünk egymás mellé, simogatva puncinkat a farok hogy a barátnőmben hol bennem mártózott meg ütemesen,kezünkkel izgattuk csiklónkat és ha éppen szabad volt puncink az ujjaink váltották fel a törődést, szinte szinkronban lihegtünk az élvezéstől ,párom elénk térdelt és mindkettőnk punciját keményen ujjazta szét.

Hirtelen fejünk fölé térdelt és máris teleélvezte arcunkat száját sok ondójával.
Azt biztos, lesz még folytatás.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 7635 alkalommal olvasták Lili szextörténetét és 34 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák