Szextörténetek Szexhírek

Portás kaland (hetero szex, nyilvános szex)

Bella szextörténete
Kiszálltam a taxiból, és egy kivilágított bejárat elegáns anyagokból összerakott, krómosan futurisztikus képe bontakozódott ki előttem. Csak reménykedni tudtam, hogy a kedvesem mosolyog majd bent, egy pult mögül és nem egy vadidegen pasas.Egy vadidegen pasas, akinek eléggé nehezen tudnám elmesélni, hogy péntek kora este, hatfelé mi a fenét keresek egy kihaltnak tűnő irodaház portájánál. Sok mindenre számítottam, de az ennyire elképedt kedvesem arca az felejthetetlen marad sokáig. Örült egy pillanatig ugyan, majd pedig rettenetesen félt valamitől. Kameráról beszélt, ami végigpásztázza időről-időre a terepet, meg, hogy nem fogadhat ismerősöket, barátokat itt a portán, mert kirúgják érte, meg hasonlókat hadart.
- Mi van? Hát nem érted? Utaztam egymillió kilométert? Te meg fosol egy idióta biztonsági kamerától, aminek felvételeit soha senki nem nézi meg, legfeljebb, ha valami gáz van akkor.
- Gyere, gyere, most be a pult mögé és valahogy ülj le, úgy hogy ne látszon ki a fejed.
- Hát te teljesen meghibbantál, hallod...
- Gyere dumálhatunk, meg minden, csak azon a kurva felvételen ne látszódjék, hogy valaki van a pult innenső oldalán., értsd meg. Tízkor lejár az időm és mehetünk haza.... nna.
Oké bementem, de semmi szék sehol, azon az egyen kívül, amelyen ő trónolt.

Húzd le a fejed gyorsan, hallod... a kamera
Akkor láttam, hogy a bejárat fölötti kis mozgó izétől rettegett oly annyira, ami lassan felénk kezdett pásztázni. Ritmikusan járt a kamera, a parkoló távoli pontja, meg a benti infopult között gépies zizegéssel. Na jó, leguggoltam az információs pult mögé, és hát onnét beszélgettem kedvesemmel. Nem biztos, hogy ez az a szituáció, amely Shakespeare Vilmost is megihletné, egy szerelmi dialógus megírására.
Tök idiótán éreztem magam, kedvesem meg szüntelenül pásztázta a messzeséget tekintetével, miközben velem dumált, persze azt is suttogva, bár azt mondja hangot nem vesz az az izé. Telefoncsörgés, unalmas információkérés valami cég felől tudakozódhatott valaki. Kedvesem meg ott áll, slicce velem majdnem egymagasságban. Simogatni kezdtem a micsodáját így nadrágon keresztül. Kezdetben dühből erősen, később már kedvem lett hozzá és szelídebben... Fojtott hangon, leszorított telefonkagylóval sziszegte, hogy ne marhuljak, és hagyjam abba. Ismét telefonált. Lassan lehúztam a slicc zipzárját. Hát az iménti ténykedésem nem volt eredménytelen, ahogy tapasztaltam.
Kezével próbált elhessegetni föntről, miközben szüntelenül telefonállt tovább...

Én közben már marokra fogtam őt. Tetszett, a helyzet valahogy. Néha megbicsaklott a hangja odafönn, én meg idelenn elkezdtem lassan húzni, meg visszahúzni a bőrt dákóján. Ott a szemem előtt virított, az aminek bennem való érzése, meg a puszta látása sokszor elég volt otthon egy kis masztizásra is. Most itt lüktet a kezem között. Begyorsítottam némiképp mozdulataimat. Hatás nem maradt el, hülyeségeket kezdett beszélni a telefonba, folyton javította magát. Láttam a duzzadó makkját, az ereket, a megcsillanó nedvességet, a bőrt mely rá és visszahúzódik.

Megkívántam és először a nyelvem hegyével kezdtem csak hozzá érni. Lassan köröztem nyelvvel a makk nyílása körül, kezemet tovább járattam ezalatt. Aztán egyszer, majd még egyszer becsúsztattam számba és idővel ki-bejárattam. Kedvesem eltaszító keze lassan-lassan ritmusadó simogatássá vált a fejemen. Le, és fel mozgatta a fejemet és én élveztem, hogy ennyire ura lettem a helyzetnek, nagyon finoman és klasszul akartam csinálni, hogy érezze, mennyire szeretem. Felvettem a tenyere diktálta ritmust.

Közben letette a telefont, de az újra, meg újra megszólat, úgy hogy kisebb-nagyobb megszakításokkal adott információt arról, hogy pénteken miért nem működik az autogumi cég, meg mit tudom én mi... Két telefon között közben én is magamra találtam. Nagyon beindultam, és ott guggoltomban, a szoknyámat feljebb tornászva elkezdtem simítani a nunusomat, eleinte a tangámon keresztül. A két telefon közt támadt időszakot felhasználva, mindkét kezemmel félretoltam gyorsan a bugyim, s végre szabadon lüktethetett az én kis csiklókám, igencsak lubickolva jóban. Közben visszatértem kedvesemhez, a kezemmel is. Kihúztam őt a számból, hosszú nyálcsíkot húzva, néztem és kezemmel lassan mozgattam a bőrt rajta. Közben a másik kezemmel az én kishercegemet kezdtem kényeztetni. Van egy speciális fogásom erre: kis ujjal az anyagot hátul tartom, miközben a mutatóujjammal hasznosan, a kis hercegnek tudok körkörösen kedveskedni. Na ezt alkalmaztam én akkor és ott. Kezdtem lassan érezni lentről a bizsergést, és kezemmel egyre gyorsabban mozdulva követtem a saját izgalmi állapotomat. Kedvesem mozgott a farával, éreztem rajta, hogy oda van ő is.

Valósággal lubickoltam a nedveimben. Egyébként szokott lenni nedvesedési gondom, de hát ez most fel sem merült. Sikamlósan és könnyen járt az ujjam kis hercegem körül, néha fel is tudtam ujjazni magam, de jobb nekem ha a klitoriszomon keresztül haladok előre. Lassan nem igazán tudtam kedvesemre figyelni. Elindult a tarkóm felől, és onnét lentről egy hullámzóan erősödő érzés. Elengedtem kedvesem farkát, és jó mélyen a számba véve őt, a másik kezemmel is átvettem a mozgásomat ott lenn. Egyik kezemmel felhúztam a bőrt a kis herceg fölött, a másikkal meg az érzékeny pontom fölött köröztettem, már ha azt lehet körözésnek nevezni. Ritkán, amikor nagyon nedves vagyok, akkor tudok nagyon gyors mozgásokba kezdeni a klitoriszom fölött. Mondjuk gyors hatás érhető el vele, de egyben nekem ez elég intenzív is, ilyenkor. Hát most ez történt. Számban kedvesem dákója, amit egyre mélyebben próbálok bevenni a számba, közben pedig elindult az élvezésem hullámzása. Kedvesemmel a számba búgtam, sziszegtem állítólag. Én magam azt éreztem, hogy nagyon-nagyon jó. Végén két ujjal is magamban voltam. Ilyenkor jó belülről is alátámasztani a tényeket. Kedvesem e közben egyszerűen mondat közben lecsapta a kagylót. Mikor magamhoz tértem, látom ám, hogy Ő felülről végignézte a kis élvezkedésemet, és azt hiszem eléggé felizgult tőle. Néhány fejmozdulat után éreztem, ahogy élvezésének első hulláma a szájpadlásomnak csapódik. Nyelvemen egész számban éreztem a savanyú sperma ízét. Régebben utáltam ezt, lassan már megbarátkoztam ezzel a szájba élvezési dologgal. Most meg kifejezetten vártam, mikor is jön végre. Egy hosszú auuu előzte meg, és a kedvesem jól ismert élvezési sóhajtozgatása zárta az eseményeket. Hamar elernyedt, közben ismét az a rohadt telefon szólalt meg. A fenébe kívántam, hogy mi a frászt akar valaki péntek este egy cég kapcsán tudni még... Mennyi idióta lakik ebben a városban...

- Gyere ki, jön a váltás, hallod, gyere már.... - sziszegte.

Ő is, én is rendeztük sorainkat pillanattok alatt. Egy mozdulattal odarúgta a székét:
- Ülj rá, oké?
Mint a villám ráültem, és a lehető legszendébb arccal vártam a váltást... (hogy mehessünk már innét a francba.)

Brrrr... Kedvesem rendkívül szolgálatkészen, megint minden francos árut felsorolt, hogy mit forgalmaz a micsoda kft. , a telefonban. Nyílt az ajtó és egy másik nyakkendős figura, úgy egy negyvenkörüli pasas képében megérkezett a váltás maga. Köszöntem neki, meg hebegni kezdtem, hogy csak messziről, váratlanul érve érkeztem, és hogy ezért vagyok csak itt... meg ilyesmi.
Közben barátom is bekapcsolódott az eseményekbe, de kiderült, hogy a kolléga nem emlékezett rá jól, hogy most kilencet, vagy tizet beszéltek meg, ezért jött korábban, és még ő kért elnézést. Mondta, hogy hétvégén 9-re jön az esti műszak, és most nem tudta, hogy péntek minek számít... Telefonált ugyan, de az végig foglalt volt, így inkább bejött, de ha már bejött nyugodtan pályázzunk el előbb, meg hogy még elmehetünk valahová szórakozni is...

Sanyi kocsijába némán ültünk be, egymásra nézni se nagyon mertünk. Aztán lassan óvatosan érdeklődni kezdtem az este további folyása felől, hogy az Egyetemi Klubba nézünk le, vagy kimegyünk a Halászba vacsorázni, vagy mi a terv, így hirtelen.
- Te azért, jó hogy nem előbb jött a srác, egy pár perccel, miii? - és hirtelen irtózatosan elkezdtünk mindketten röhögni...

U.I. Hazáig tengernyi ötletünk volt, a buli egy dizsi és egy vacsoraparti háromszögében, de mire hazaértünk minden másképp alakult. Egymásnak estünk, és bár gyötört az éhség, egész éjszaka örültünk egymásnak... de ez talán egy másik történet.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 5918 alkalommal olvasták Bella szextörténetét és 14 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák