Szextörténetek Szexhírek

Taxizás és ingyen fuvar (orális szex, hetero, tini szex)

Marianna szextörténete
Barátnőmmel egyik este elmentünk táncolni. Késő estig tartott a dolog, de mindketten józanul hagytuk el a szórakozóhelyet. 17 éves vagyok, megengedhetném magamnak, de nem szeretek inni alkoholt.Kb. félúton jártunk, amikor megfogta a combomat. Megrökönyödve néztem rá, de ő csak mosolygott.
- Van barátod, cica? - kérdezte és felémhajolt.
- Nincs. - mondtam.
- Szereted az idősebb pasikat? - kérdezte, és már nagyon közel hajolt hozzám. A kezével jobban szorította a combom.

Nem tudtam mit mondani erre, mert megnyalta a fülemet, keze pedig a puncimra vándorolt, és erőteljesen simogatni kezdte. Elkaptam a fejem, és hátradőltem az ülésben. Élveztem a játékot. A kezére tettem a sajátom, és még erősebben kezdtem nyomni. Aztán lefékezett, és egy kis sikátorban megállt. Sötét volt. Forró leheletét éreztem az arcomon. Megcsókoltam. Nedvesedni kezdtem. Kigomboltam a nadrágomat, és hagytam , hogy a taxis benyúljon.

Nyögni kezdtem, és teljesen magával ragadott a kéj. Ő kigombolta szabad kezével az ingemet, majd a melltartómat kikapcsolva nyalogatni kezdte a bimbóimat. Csak nyalt, és közben a puncimban nyúlkált. Majdnem elélveztem, de akkor eszembe jutott mit csinálok. Elkaptam a testemet, és már akartam is kiszállni, mikor ránéztem a taxisra.

Olyan hívogatóan nézett rám, hogy nem tudtam neki ellenállni. Lehúztam a sliccét, és elővettem kemény falloszát. Húzogattam rajta a bőrt, majd csókolózni kezdtünk. Szinte nem is csókolt, hanem nyalt. Egyre lejjebb. Nem vártam meg, míg a puncimhoz ér. Lehajtottam az ülést, és szétterültem rajta. Ő lehúzta rólam félretolt bugyimat, majd a falloszát fogva belém hatolt. Ritmikusan járt a testünk, miközben szüntelenül nyalta az arcomat, és gyurmázott a melleimmel. Én a fenekét markolásztam. Nagyon erőteljesen dugott engem. Fájt egy kicsit, de nagyon élveztem. Ő nyögött, én nyögtem, és forgott a szemem a kéjtől. Megfogtam a másik ülést, hogy kapaszkodjak. Remegett a teste, és már szinte fel-fel ült. Aztán olyan hirtelen kapta ki belőlem a falloszát, és dugta be a számba, hogy ráharaptam. de tetszett neki. Nekem nem nagyon, mert szinte ingerülten nyomta belém nemi szervét. Majd egy ordítással elélvezett a számba. Kiköptem, mire ő felém hajolt.
- Nem izlik?
- Folytassa... nyaljon ki! - könyörögtem.
- Ahogy akarod cica!

Majd a puncimat kezdte nyalni hihetetlen ügyesen. Hatalmasat élveztem! Aztán még egyszer belémhatolt, és megint elélveztünk, de akkor már egyszerre. Majd felöltöztetett és hazavitt. Remegve szálltam ki a kocsiból, és el sem köszöntem.
Fantasztikus volt az a szex, és még azt sem tudom kivel csináltam...
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 8010 alkalommal olvasták Marianna szextörténetét és 30 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák