Szextörténetek Szexhírek

A töri tanárommal (hetero szex, tanár-diák szex)

Szüzecske szextörténete
Töriből nem vagyok valami jó,ezért megkértem a tanáromat, hogy tartson nekem különórát,aminek nagyon jó vége lett. Ez a történet elég régen egész pontosan 10 éve történt meg velem. Rólam azt kell tudni,hogy elég nagy kurva voltam annak idején.Így minden egyes férfitanárommal lefeküdtem valamilyen módon, meg még sok más emberrel. Akkoriban elég magas voltam 16 éves koromhoz képest 180 magas 60 kg és szép hosszú barna hajam volt.

Az első a töri tanárom volt Laci. Nagyon helyes volt 185 magas izmos szőke, és kicsit borostás.
Úgy kezdődött az egész, hogy mikor vége volt az óránknak és már kiment mindenki és odamentem a tanárhoz, és megkértem, hogy tartson nekem különórát, mert nem megy a töri. Azt mondta, hogy rendben, és mivel bentlakásos suliban tanultam, így bent maradt, mert nekünk nem lehet elhagyni a sulit. Így megbeszéltük, hogy a töri terembe megyek 16:30-ra.

Én elkészültem , előkészítettem mindent, a füzetemet, a könyvemet és lemenetem a terembe.
Ő már ott volt mert még az aznap írt röpdolgozatokat javította ki.

Bementem. leültem a padba, és elkezdtünk beszélgetni, megkérdezte, hogy mi nem megy, és elmondtam mindent, ő pedig szépen sorjában elmagyarázott mindent. Azután pedig nem tudom, hogy hogyan, de áttértünk a magánéletünk re, elkezdte mondani, hogy nemrég ért véget egy elég hosszú és komoly kapcsolata, mert a csaj megcsalta, nekem is éppen akkor ért véget egy féléves kapcsolatom. Így beszélgettünk, aztán mellém ült és megölelt, vigasztaltuk egymást, egyre jobban öleltük egymást. Azután mikor egymásra néztünk megcsókoltuk egymást, nagyon jól csókolt. Akkor felállt és becsukta a teremet, hogy ne nyisson ránk senki.

Ekkor visszajött és hevesen csókolózni kezdtünk, és elkezdtük egymásról levenni a ruhákat, és egyre lejeb haladtam és óvatosan elkezdtem szopni, aztán pedig egyre hevesebben, a nyögéseiből kikövetkeztettem, hogy jól csinálom. aztán felfektetett a tanári padra és óvatosan berakta, még azt hitte, hogy szűz vagyok, ugyanis más lassan egy éve, hogy elvesztettem az egyik iskolatársammal.

Ekkor már kicsit erősebben dugott, már attól féltem, hogy meghallja valaki, de a harmadik orgazmusom után már leszartam. Már ő is a vége felé közeledett, egyre hangosabban és gyorsabban vette a levegőt, és ekkor elélvezett egy hatalmasat, féltem, hogy terhes leszek, de hála Istennek nem lettem az. Töriből jobbak lettek a jegyeim, lehet, hogy azért mert heti 2-szer dugunk, vagy lehet kicsit azért is mert jobban tanulok mint az előtt, nem tudom fő, hogy javítottam a jegyeimen.

Nemsokkéra jön a következő történet :)
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 14064 alkalommal olvasták Szüzecske szextörténetét és 46 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák