Szextörténetek Szexhírek

50 perc élvezet (hetero szex, női szemmel)

Ada szextörténete
Napközben a rohanásban, kevés búja pillanatra van lehetőség, de szakítottunk egy rövid időt. Kora délutánra beszéltük meg a találkozást szeretőmmel. Vártam frissen illatosan egy vékony köntösben, ami alatt egy piros áttetsző szexi body volt csak.Finom csók, levetkőzik már a látványa is hatalmas izgalommal tölt el ahogy a fürdőbe lép, és látom hogy farkaka meredezik keményen előre.

A nappaliba megyek, öntök két pohár hideg tonicot, a fotelbe ülök, keresztbe tett lábakkal,éppen amikor kilép meztelen erőtől csattó energikusággal.

Hozzám lép, eltolja a kezem kedve mosollyal a toniccal, elém térdel kioldja köntsöm, lábaim a karfára helyezi, előrehúzza csípőm a fotel szélére, bodym anyagát finom kezeivel hajlatomba simítja.
Forró a bőre szapora a lélegzete ahogy melleim hámozza elő,és ajkai között csókolja bimbóm meg, pinámhoz tolva forró keménységét.

Oh, béby, add a finom puncid – és máris a tövig hatol nedves csupaszságomban lassan, felnyögve az érzéstől,mikor hátába fúródnak érzékien körmeim.

Ütemes a mozgása, nedvességünkben könnyedén ki be jár, majd leáll és elém áll.

Szopd le a puncid izét !- Kacér mosollyal ülök fel, két kezembe veszem nagy és vastag finomságom, csak makkját szopom a szemeibe nézve, nyelvemmel izgatva lassan érzéki szopásommal korbácsolva vágyait. Hajamba túr, mélyebben hatol számban ajkaim szorosabban fogják körbe farkát, makkjáig csúszva ütemesen szopom szívóm nyálasan.

Felhúz a fotelból, és előtte lépdelek az ágyra térdelek mélyen előre hajolva, markolja fenekembe, ami csábítja lassú mozgásával ,hatol lucskos mélyére élvezetének. Vadabbul dönget, előre hajolva melleimbe markol ,maga elé emel farkán tartva, hogy mozgassam csípőm érzékien,nedvem ellepi teljesen, cuppogva hallatja halk hangját élvezetes játékunk.

Az ágyon nyúlok el ,lábaim között térdel, markolom melleim, kezei combhajlatomba kapaszkodnak,feltolva lábaim mélyed pinámba ki be jár,majd mozog benne feszítve ütemesen.
Sóhajtók , testem hullámzik előtte forróságom elhatalmasodik, ismerve a testem tekintete pinámra suhan, és biztatásba kezd.
– Élvezz kis ribancom, spriccelj le. – és pinám bő leve csordul farka mellett fenekemen végig az ágyra csöpögve
- Ez az, spriccelj – hasamon tartja tenyerét, farka fáradhatatlanul bassz tovább, élvezésem folyik forrón, nagy foltot hagyva alattam.

Teljesen feltolja lábaim fogja bokám, pinámat dudorodva elázva tolja tövig kemény lüktető farkával, erősen lökésekkel mélyről hördülő hanggal élvez tele, pumpálja minden csepp élvezését belém.
- Rohannom kell - csókol a nyakamba, de együtt tusolunk le,és finom csókkal búcsúzunk.
Tetszik!


A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.
A regisztráció ingyenes!

Eddig 7538 alkalommal olvasták Ada szextörténetét és 29 olvasónak tetszett vagy találta erotikusnak és izgatónak.
Tetszik!

Szeretnéd, hogy sok ezer emberhez eljusson a Te erotikus történeted is?
Szextörténet beküldése

Szextörténet témák